Gå til innhold

Drakter


Martin
 Del

Anbefalte innlegg

  • 10 måneder senere...

Ser på VG Debatt (med brann.no som kilde) at NFF har påbudt spillernavn på draktene for 2011-sesongen. Så da får vi se om vi ofrer reklameplassen, eller setter spillernavnene under nummeret...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lurer på hva det skal være godt for. Spillernavn på draktryggen er en kommersielt god idé, men det er også draktreklame. Det er to sider av samme sak, anvendt i to forskjellige virkeligheter - Premier League versus Tippeligaen. Å kombinere dem tror jeg ikke man tjener noe som helst på. Man må enten selge spillerprofilene - dvs satse på draktsalg - eller selge reklameplasseringer. Å tjene penger på draktsalg er nok forbeholdt de store så her til lands tipper jeg det er mer å tjene på reklame på ryggen. Sånn sett blir et påbud om spillernavn kun et forsøk på å gjøre Tippeligaen til noe den ikke er, omtrent som å påby navn som Pistons, Colts, Sharks, Patriots, Kings, Brann og Lyn.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Og der var den diskusjonen død.. NøFF har talt:

 

 

 

 

http://www.nettavise...icle3082979.ece

 

 

Kan de gjøre dette da?? bare noen og førti dager før sessongstart. Hva med de som har "solgt" plassen til en sponsor, og ikke har noen annen plass å tilby sponsoren. Her driver NøFF å klager på klubbenes økonomi, og så innfører de endringer i draktreglementet noen få uker før sessongstart.

 

Men ja, jeg liker at navnet står på drakten, lettere å se hvem spilleren er, spesielt på motstander laget 4(les: det tapende lag)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Drakter
×
×
  • Opprett ny...