Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Så kan vi vel glemme en retur til nadderud fra Henning Hauger http://fotball.aften...ticle245229.ece

uff.....

 

Leste du artikkelen? Mike avviste den overgangen ganske greit...

 

Leste DU artikkelen? Selv om han ikke drar til Brann, så kan vi vel basert på artikkelen konkludere på samme måte som Tremenningen - at vi kan glemme et comeback-lån...

 

Vi får håpe på Veigar og Mix :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nordlie rydder opp ?

 

Noen Stabæksupportere har allerede spurt ham om når han kommer og redder Stabæk.

 

Svar: Når dere har nok penger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Vi bør i det minste leie inn en idrettpsykolog med kjernekompetanse på prestasjonsangst.

 

Det å lede Stabæk anno 2012 har aldri vært noen lett oppgave, selv for en merittert trener. Den situasjonen vi er i nå, er det i det hele tatt veldig få trenere som har kompetanse på å løse. Belsviks kanskje største svakhet som trener er mangelen på rutine, det skal godt gjøres om han har de verktøyene som skal til for å renske opp i hodene på gutta våre. Slik jeg ser det er det ikke lenger kun en fotballfaglig utfordring.

 

Samtidig som vi må investere i å jobbe med psyken til spillerne i stallen må vi søke å fylle på med typer som skyver brystkassa frem og forteller at her er jeg, gi meg den jævla ballen. DEtte både med tanke på denne sesongen, men også med tanke på de neste årene.

 

Men vi må også bli smartere i utførelsen. Det nytter ikke å slå løpeball på Sortevik og på foten til Brustad. Så vi trenger ikke bare spillere som byr på seg selv, men også spillere med fotballforståelse.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nordlie rydder opp ?

 

Noen Stabæksupportere har allerede spurt ham om når han kommer og redder Stabæk.

 

Svar: Når dere har nok penger.

 

Oj ,oj - er vi så desperate? Da tar jeg heller et år i Adecco og bygger noe nytt. Den mannen har jo slitt ut spillere og støtteapperat i halve fotballnorge. Så tar han med seg et års etterlønn og selger hjertestartere til dem etterpå. Forretningstalentet er det ikke noe i veien med ....

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Regner det som langt mer sannsynlig at vi må belage oss på fem år i Adecco enn at vi rykker rett opp igjen. Ser det faktisk som mer sannsynlig at vi må innom andredivisjon en tur også enn at vi er tilbake i Tippeligaen i 2014. Nordlie skal uansett være et ikke-tema. At hans navn nevnes skyldes ikke annet enn manglende oversikt over trenermarkedet. At supportere ikke har god kunnskap om mindre profilerte trenernavn er helt naturlig, men de som jobber med å ansette trenere skal selvsagt ha satt en rød strek over Nordlies navn for mange år siden og ha kunnskap om en lang rekke alternativer som gjør det uinteressant å gi den mannen enda en sjanse i en Tippeliga-klubb.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tom Nordlie er på mange områder en svært dyktig trener, men har som folk flest noen negative egenskaper også. Det finnes vel ikke noen trener som i samme grad som Nordli har klart å "snu skuta" i kriserammede klubber han har kommet inn i. Problemet til Nordlie er temperament og fokus på lengre sikt. Som en kriseløsning ut 2012 hadde han vært ideell, og kanskje langt ut i 2013 også. Jeg tror nemlig ikke problemene våre er løst i løpet av noen måneder. Vi skal ikke glemme at vi plutselig stilte med et helt nytt lag.

Her er startellevern mot Brann:

J. Larsen

D. Hanssen

S. Cunningham

J. Hammer

E. Helgason

F. Brustad

H. Stengel

C. Kleiven ©

B. Haugsdal

S. Sortevik

F. Boli

Av disse 11 var 2 (Larsen og Hammer) tidvis fast inventar på laget i fjor. Brustad hadde noen innhopp og Stengel fikk vel 1 kamp. De øvrige 7 er ferske fjes.

På benken hadde vi:

J. Bødtker

A. Haidar

A. Trondsen

M. Stokkelien

S. Sæthre

E. Benjaminsen

Ingen av disse hadde vi hørt om i fjor, og kun Benjaminsen hadde vel debutert for A-laget i et innhopp = 1 av 6.

 

Konklusjonen er uansett at av de få som er tilbake fra tiden i skammens arena har vi knapt noen av de man ideelt ville bygget et lag rundt. Belsvik fikk den umulige oppgaven å samkjøre et helt nytt lag på 2 uker før seriestart. Dessverre er ikke laget stort mer samkjørt nå enn den gangen.

 

Noko må gjerast.

 

Å diskutere ansettelse av Nordlie blir uansett som å diskutere om vi skal kjøpe Messi. Vi har ikke råd. Men jeg er overbevist om at de må finnes en eller annen vi kunne hyret inn som assistent/konsulent for å få satt det defensive spillet. Ettersom vi bare har 30-40% ballbesittelse så MÅ motspillet vårt være av høy klasse. Roughly 50% av alle lag i alle serier har gjennomgående mer motspill enn medspill. At det finnes svært mange med gode defensive taktiske evner som ikke behøver å koste klubben all verden er hevet over enhver tvil. Men er det noen som faktisk gjør slike grep i klubben? Neppe.

 

Vi skal ikke glemme at Petter Belsvik strengt tatt ikke har assistenttrener som følge av klubbens økonomi. Nettopp som følge av Petters bakgrunn som goalgetter tror jeg det hadde vært naturlig med en assistenttrener med den komplementære ferdigheten "god på motspill/forsvar".

 

Som kronisk pessimist må jeg si at jeg deler P7s bekymring om at et nedrykk godt kan medføre et svalestup helt ned i 2. div (husk hva som skjedde med HamKam) om ikke det defensive blir bedre. Og ja, jeg ser også at med nærmest kronisk måltørke - endatil på hjemmebane - har vi noe å jobbe med der også. Men vi kan ikke gjøre alt på en gang. Det blir som å gi en 7. klassing matteeksamen fra 3. klasse på videregående.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Rimelig sjelden at jeg virker å være mer optimistisk enn de fleste som har skrevet i tråden her...

 

- Vi har et ungt lag, med mange lovende spillere.

- Det offensive er faktisk ikke så halvgærnt, vi har vist flere ganger at vi klarer å spille raskt langs bakken og skape rimelig store sjanser. Men gudene skal vite at gutta trenger avslutningstrening...

- Det defensive skal jeg ikke snakke om...

- Sayouba står stort sett ganske brukbart, og JKL viste seg mot Brann å ha enkelte matchvinnerredninger i seg. Bare synd resten av laget ikke hjalp til.

 

Får vi en seier nå, kan vi begynne å plukke litt poeng og ihvertfall ende på en respektabel poengsum når sesongen er over. Det gir et godt utgangspunkt i Adecco, særlig ettersom laget da har fått en vinter ekstra å spille seg sammen på. Jeg regner med at de fleste spillerne i klubben nå er forberedt på å spille i Adecco, og var det da de kom til klubben også.

 

Man skal heller ikke glemme at sirkus Fredrikstad fort kan ende opp med å gå konkurs og da mister vi en opprykksrival neste år...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Etter denne sessongen kan vi kanskje ha godt av en eller to sessonger i adecco. Få tid til å spille inn laget mot svakere motstand enn i TL. Samtidig så er det vel ingen som blir overraska om vi trenger ett par år i adecco. Vi har ett ungt og urutinert lag, men ett år i adecco så får man bygd opp litt mer rutine i laget, og kanskje, bare kanskje, er vi i det gode selskap igjen i '14.

Endret av amuoest
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror ikke vi skal regne med at det blir noe kort opphold fra Tippeligaen, med mindre vi også får en markant bedring av stadionsituasjonen. Det er mange som synes det er kos med Nadderud, men det er klin umulig å komme tilbake på 2008 nivå med den adressen. Hvis ikke økonomien i klubben blir bedre, vil det ha null å si at spillerne utvikler seg. Vi vil ikke ha råd til å beholde de beste, og vil i beste fall tjene noen slanter på å selge spillere i ny og ne. For to år siden var det ikke mange som trodde at vi skulle komme til å gråte over de spillerne vi mister for tiden, eller juble over de spillerne vi signerer. Jeg har hatt sesongkort siden 95, men nå synes jeg ikke produktet er i nærheten lenger. Jeg ser på meg selv som kjempefan av klubben, men ett sted går grensen. Jeg kjøper ikke Nokia mobiler lenger heller, selv om de en gang lagde de lekreste telefonene du kunne tenke deg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tror det ikke før jeg ser det, men det virker jo ikke helt usannsynlig mtp at han virker å være helt i kulda på Valle. Vi får se om han er i troppen deres mot Odd i morgen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg håper så jævlig intenst at ikke Mikkel Morgenstjerne Pålssønn Diskerud står på listen over de som er bosmann-spillere etter sesongen, og som man ønsker å prate med, i alle fall.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det ble nevnt på tv2sporten nå at Veigar er aktuell for Stabæk, men tv2 glimter til igjen og presterer å sende enn repotsje om Stavanger Oilers og deres sesongkort salg..

Endret av zuza
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...