Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Hva med Hammer på høyrebacken?

 

Han har kanskje ikke den beste innleggsfoten, men han har en voldsom innsatsvilje som forhåpentligvis kan komme bedre til syne på backplass samtidig som konsentrasjonsproblemene hans blir mindre synlige.

 

Samtidig er Hammer det sterkeste kapteinskortet vi har for neste år, og jeg vil gjerne se han på banen.

 

Jeg mener han gjorde det bedre som back i 2012 enn han noen gang har gjort som midtstopper. Sånn jeg ser det er både Hammer og Høiland forsterkninger i forhold til Haugsdal som back. I den grad Haugsdal er et tap, er det som kantspiller.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Litt om Ajeti i Drammens Tidende.

 

Det meldes om økende interesse for han. Sandefjord er, ikke uventet, blant dem som ønsker han. I tillegg spekuleres det i Falkenberg, som vant årets Superettan og skal spille i Allsvenskan neste år.

 

Det jeg synes er mest interessant er at han selv sier at det som ligger bak den gode sesongen i år er at han har jobbet hardere for det. Det sier noe om at han har funnet ut hva som kreves for å ta steg videre og bestemt seg for å satse skikkelig på det. Da kan han, etter hva jeg forstår ut fra andres beskrivelse av han, fort bli ordentlig god.

 

Et annet, litt interessant poeng er at Ole Petter Drevland er agenten hans.

 

 

Er det forresten noe i ryktene om at vi har Stian Rasch på blokka?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det mest logiske er kanskje at vi har Rasch som et alternativ til Dahle, om han skulle glippe. IAO sa at vil ønsker en midtbanespiller og en hengende spiss som kan spille på begge kantene; både Rasch og Dahle kan jo passe til begge beskrivelsene så det kan jo tenkes at vi ønsker begge.

 

Synes begge to er spennende spillere med gode ferdigheter, men begge er nok også usikre kort med tanke på å ta nivået i Tippeligaen. Får vi dem på "Adecco-lønn", vil det iallfall være solide signeringer hvis vi tenker at sannsynligheten for nedrykk er såpass stor at vi først og fremst bygger stallen for et nytt opprykk i 2015 og å etablere oss som fast Tippeliga-lag innen 3-5 år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det kan han jo. Synes dog at han passer bedre i en kreativ rolle lenger ned i banen. Mener han stort sett spilte på midtbanen første halvdel av årets sesong og mest i angrep i høst; han er vel vant til så å si alle offensive roller.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Han holder nok nivået. En del RBK-fans ville jo heller beholdt han enn Gamboa. Problemet til Høiland er vel at han har hatt mange skadeavbrekk de siste sesongene og kroppen begynner å få nok? Det er i hvert fall derfor jeg er litt småskeptisk til om han har så mye fotball igjen i kroppen og kan være den ene, stabile forsvarsforsterkningen vi trenger. Mulig jeg tar helt feil angående skadesituasjonen hans. Følger ikke Rosenborg så tett, for å si det sånn...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Flott.

 

 

Så sent som for syv timer siden kunne jeg ha unnet deg et brekt bein, men nå setter jeg veldig høyt ay du skal få en skadefri sesong neste år!

 

 

Velkommen tilbake, Høiland!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg må ha utrolig lite peiling på gode norske fotballspillere ettersom jeg ikke klarer å nikke gjenkjennende på på noen av de navnene som i seriøse ordelag trekkes fram som aktuelle nyervervelser, med unntak av Høiland. Gi meg Kovacs som ny spiss så skall jeg holde kjeft.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når vi er inne på unge islandske spillere så er det en gammel venn av meg som virker ganske spennende. Han heter Olafur Kjartansson og har nylig fylt 16. Han bodde ett/to år på Høvik, og gikk da i klasse med meg. Jeg har ikke sett ham spille på et par år, men han har i år vært på prøvespill i Norwich(etter å ha imponert på en landslagsturnering i Wales) og FC København. Han scoret også i en aldersbestemt landskamp mot Norge i sommer. Hvorvidt han utvikler seg til å bli god nok for oss, er usikkert, men om det skulle bli tilfellet hadde sikkert vært lettere for ham å flytte hit kontra andre steder da han har bodd her tidligere og trolig fortsatt kan litt norsk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/eliteserien/Myklebust-pa-klubbjakt-404968_1.snd

Noen som har kjennskap til han ?

Ellers er jo også tidligere nevnt, Edvard Skagestad uten kontrakt og ryktes om at han savner oslo

Også Fredrik Oluf Esisas Stoor er bosman. 29 år, var en relativt habli back i rbk og var en liten periode fast på landsen. Bor i lillestrøm og om han har familie så vil jo det å bo i nærområdet være aktuelt. Vet ikke helt hvordan han har gjort det i lsk men kan jo være mulig å høre hva slags planer han har

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Han kjenner jeg godt. Fin type som dessverre har slitt mye med skader det siste året. Skadefri holder han godt tippeliganivå, og var til tider meget god som kantspiller i 2011-2012, og var også innom U21-landslaget. Kan også spille spiss, men ankepunktet der er at han ikke har scoret nok. Han er oppvokst på Østlandet, så det er ikke umulig at han er klar for å flytte tilbake.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...