Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Hepp,

 

Vi har vel diskutert ham før har vi ikke? Han virket litt tung i sessen da vi møtte Follo i fjor, men han har vært god i år!

 

Jeg synes slikt er spennende, jeg er overbevist om at man skulle kunne sette sammen et slagkraftig TL lag med spillere fra 2. div om man fikk plukke fritt og hadde en god plan/riktig trener.

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Skogseid kan bli en veldig bra potet for oss. Hvis han er fornøyd med den rollen bør vi absolutt prøve oss fram.

Ifølge mine kilder er det ikke oss han prater med, men to andre klubber ikke så altfor langt unna oss, rent geografisk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bob er av en annen oppfatning, og jeg er tilbøyelig til å være enig. Får vi inn en god venstreback i vinter blir nok Trondsen å finne på midten neste sesong. Men det er selvfølgelig morsommere å se svart på det...:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bob er av en annen oppfatning, og jeg er tilbøyelig til å være enig. Får vi inn en god venstreback i vinter blir nok Trondsen å finne på midten neste sesong. Men det er selvfølgelig morsommere å se svart på det... :)

 

Helt enig. Ingen av de som følger med på treningene mener at Timmi holder nivået. De to(?) på forumet som fortsatt mener han holder mål, driver kun med synsing.

Endret av Slum
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

JIH er/var også et alternativ... Kanskje også Næss - skjønt Timmi har det beste venstrebenet i troppen, så han er jo det natrulige valget og det handler ikke nødvendigvis ikke bare om Timmis kvaliteter, men også utviklingen til Trondsen.

 

og hvis du sikter til meg angående synsing så burde du vite bedre Slum :)

dermed kan jeg også bekrefte at ikke alle som følger treningene jevnlig mener at Timmi ikke holder nivået. (ihvertfall ikke midtveis i sesongen)

 

Det ligger jo ganske mye psykologi i dette. Timmi (og Dahle) har aldri fått muligheten og klart det påvirker hvordan de presterer. Jeg sa det før sesongen at dersom Bob ikke klarer å nyttiggjøre en spiller som Timmi så reflekterer det negativt på hans kvalitet som trener og det står jeg fortsatt ved.

 

Men uansett, vi kan kanskje enes om at en ny venstreback bør stå høyt på ønskelista forran neste sesong?

 

@ringo

Endret av @ringo
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det kan vi absolutt enes om :) og Hamoud bør i mine øyne absolutt være på blokka. Har forbedret seg mye defensivt de siste sesongene, og er utrolig anvendelig lenger fram i banen, noe vi har savnet fra Trondsen i år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Ikke meg i mot, jeg likte ham ikke da han led av fallesyke på flanken til Lyn, men det er en evighet siden :)

 

Men vi har jo Lange og Meling også? (Jeg regner med at Timmi blir solgt/leid-ut/fristillt i vinter)

 

Så jeg er ikke overbevist om at det kommer til å dukke opp et nytt backalternativ, skjønt det var vel endel snakk om en venstreback fra USA ved flere anledninger i fjor - husker ikke navnet dog.

 

Ja, ja, vi får se - det kommer til å skje endel på overgangsfronten i vinter og for de av oss som kanskje er i overkant glad i silly season så går vi spennede tider i møte.

 

Jeg er spesielt spent på hvordan vi skal løse de defensive problemene våre. Siden Bob mener det skyldes mangel på rutine så er jeg spent på hva vi kan finne som er mer rutinert enn JIH/MMS... ;)

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kanskje litt på siden, men i forhold til Trondsens utvikling så kan man se på Stefan Johansen i Strømsgodset, han ble ikke en dårlig fotballspiller av å spille venstreback for en periode.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Kovaks har vært diskutert flere ganger her inne. Her bekrefter han at hans egne planer er å "spille fotball i flere år fremover", og at han høyst sannsynlig vil bytte klubb etter denne sesongen. Regner med at IA er på ballen.

 

http://www.dt.no/sport/jubler-for-siste-gang-1.8647243

 

Og skal noen ta fra Nannskog toppscorertronen (flest mål av utlenlanske spillere) hadde det vært helt greit om det var en annen STB spiller

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Thomas Kind Bendiksen må vel kunne være en aktuell spiller, med mindre han signerer på nytt med TIL? Vi trenger jo dekning på midtbanen foran neste sesong.

Det kommer bare til å bli forvirrende.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bob om nye spillere i American Soccer Now http://americansoccernow.com/articles/bob-bradley-looks-to-build-on-success-with-stabaek

 

 

There’s another good young Ghanaian player at Nordsjaelland we’re looking to bring in and Adu had very positive things to say about playing here.”

 

Bradley said Stabaek has sent a scout to the United States to look at some college players, and there’s always the possibility of adding MLS players who are out of contract and looking for European experience.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...