Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Hepp,

 

Har ikke sjekket statusen til Muhamned Keita, men mener han sleit litt i Polen sist jeg sjekket. Kanskje han har lyst til å ta en Dio? Men han er kanskje ikke norsk?

 

@ringo

Du burde komme med forslag oftere! Ser ut som om noen på brakka hører på

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er litt ambivalent til fyren... var veldig mye greier med han i Godset. Fikk vel ikke spille en rekke kamper før han unskyldte dålig oppførsel ovenfor spillegruppen blant annet. Mye snakk om Mc Donalds og annet tvildomt kosthold. Kanskje ett år med Polsk riksdag har gjort susen, han har åpebare kvaliteter. Ellers tror jeg Bob er relativt tydelig på forventninger til en toppidretts utøver så dete kan jo gå bra.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper bare ikke overgangen ryker på grunn av at saken har sprukket før signeringen...

 

 

Har vage minner om at jeg har kritisert IAO for lenge siden, etter signering av spillere som Risp, Skenderovic og Onstad (men samtidig også Kobayashi og Bella). Men nå begynner han å rade opp en så sinnsyk rekke med gode signeringer at jeg er helt fra meg av beundring. Hvor får han det fra?

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Budstikka har endret overskriften til "Klar for Stabæk", siste oppdatering er 21:44 men inne artikkelen er siste oppdatering "OPPDATERING: 21.30 mandag kveld var stadig ingen avtale signert. Trolig fortsetter forhandlingene tirsdag morgen. "

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har fortsatt ikke glemt den muntlige avtalen vi hadde med Huseklepp så tar ingenting på forskudd.. Håper på en bekreftelse fra klubben asap!

Årtusenets beste "glipp" det der...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så få innhopp som han har fått til tross for komfortable ledelser i flere kamper så tolker jeg det som at bob ikke har helt troa på han

Nja, det der synes jeg mer er en generell greie, at Bob ikke foretar bytter når vi har en komfortabel ledelse. Mange kamper jeg skulle ønske det ble gjort noen bytter, både for å slippe til unggutta(da det stort sett er det vi har på benken), og for å unngå skader og unødvendig slitasje.

Endret av Forza Stabæk
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...