Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Mener alvorlig at Hou Sæter bør ta kontakt med ham. Ofte tilfeldigheter som vipper slikt den ene eller andre veien.

 

Gitt at vi er interesserte, ja. Så lenge Ohi ikke er på vei ut tror jeg ikke vi har økonomi til å prioritere Bakenga.

 

Ser det meldes at Viking er interesserte.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bakenga er nok litt for høy på seg selv til at vi har råd til den lønnen han selv mener han fortjener

 

 

 

Tipper bakenga skriver under forenga

Håper på Bakenga i senga

 

 

ok

 

Vi bør bruke alle penga og sikre oss Bakenga, ellers havner vi nok bak enga... :P

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da har vi drøyt 121 timer på å få inn en fin slump med penger (f.eks. for Ohi) som vi kan bruke i dette overgangsvinduet.

Stygt redd for at det ikke skjer noe før mot slutten av det internasjonale vinduet. Idiotisk at vi ikke holder åpent til 31.08. Til og med Finland klarer det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi kan ha et kort og et langt overgangsvindu i løpet av året. Så lenge vi har det korte om sommeren blir det et problem. Enten må vi åpne det så sent at norske klubber som skal ut i Europa ikke kan hente spillere om sommeren, eller vi må stenge det før det internasjonale.

 

Et alternativ kunne jo vært å ha et langt vindu om sommeren. Om det formelle vinduet er åpent 1. januar til 31. mars eller 1. mars til 31. mars har kanskje ikke så mye å si? Det er jo lov å signere med spillere før vinduet åpner, og treninger og treningskamper kreves det ikke kontrakt for.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det var min tanke også. Tipper klubbene har mest lyst til å kjøre et langt overgangsvindu på vinteren, slik at de kan bygge opp et lag tidligst mulig, og heller ta sjansen når de utenlandske klubbene har et lenger vindu på sommeren.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hadde man flyttet overgangsvinduet til slutten av det internasjonale vinduet hadde 2/3 av kampene vært spilt når det åpner. Spesielt i mesterskapsår når sommerpausen er i juni så hadde det blitt veldig merkelig. Vi bor i et land med litt annerledes klima enn resten av europa som gjør at det blir vanskelig å spille høst/vår og da er dette en av konsekvensene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvorfor lot vi egentlig Ba og Nimely løse seg fra kontraktene sine gratis i sommer? Kunne vi ikke heller fått litt penger for dem ved å selge dem? Hvis ikke kunne vi bare beholdt de i stallen ut sesongen. Det er ikke slik at disse på noen måte var svake spillere, men Nimely uten så mye spilletid kunne jeg forstå, slik at vi kunne hente andre spillere, men det er ikke gitt at disse vil slå til mer enn han. Han scoret jo et fint mål mot Kristiansund rett før han dro.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...