Gå til innhold

Nye spillere


knutta
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg kunne tenkt meg en spiller som Gilles Ruyssen som midtstopper. En riktig terrier på 187 cm som spiller i Lommel United på nivå 2 i Belgia. Kanskje Jonathan kunne friste han til å komme hit til norsk toppnivå ?

En god, rask og høy midtstopper trenger vi veldig - ser det spekuleres mye framover på banen, men jeg tror vi mest må få tak i stoppere. Ruyssen var visst veldig hått som 19-åring, men slo ikke til i forventet landslagsklasse. Han kan likevel være en bra forsterkning for oss hvis han ønsker å flytte på seg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk har fått bud på spiller

 

Stabak.jpg?chk=7725EE

ATTRAKTIVE: Hugo Vetlesen (øverst), Ohi Omoijuanfo (midten), Franck Boli (t.h.) og Tortol Lumanza (t.v.) er blant Stabæks spillere som følges tettest av kjøpeklare klubber. Foto: KNUT BJERKE

Publisert: 13. desember 2017, kl. 09:17

Stabæk har mottatt bud på en spiller. Det er foreløpig ikke høyt nok til at Stabæk vil selge.

 

Den 3. januar samles Stabæks A-lagstropp for å starte oppkjøringen i 2018-sesongen. Det skal være interesse fra andre klubber for flere av Stabæks spillere. Sportslig leder Inge André Olsen, bekrefter at de har mottatt bud på en spiller. Han vil ikke røpe hvem.

– Jeg regner med at alle som er under kontrakt møter på trening 3. januar. Samtidig vet vi at ting kan skje kjapt og vi kjenner til at det er klubber som er ute etter noen av våre spillere, sier Olsen.

Han legger til at det skal være riktig pris om det skal bli et salg.

– Vi har sagt at budet ikke er på et nivå hvor vi kan selge. Sånt er ofte en prosess som går frem og tilbake, akkurat nå sitter vi ikke og vurderer et nytt bud.

 

LES OGSÅ: Asker-spiller på vei til skotsk Premiership

 

– Ohi står langt fremme

Ohi Omoijuanfo kjempet om å bli toppscorer i eliteserien og fikk sin A-landslagsdebut i 2017. En rekke utenlandske klubber var interessert i spissen i sommer.

– Ohi står godt fremme i køen og vi ønsker gi ham muligheten hvis han synes det kommer et interessant tilbud og hvis det er på et visst økonomisk nivå for Stabæk, sier Olsen

Han legger til at han føler Ohi ikke stresser med å få utenlandsdrømmen oppfylt og at han har en fin tilnærming til det.

– Han er dedikert, og fortsetter han å levere mål, så får han sin sjanse. Han har en riktig inngang til dette og trener hardt.

 

LES OGSÅ: Stabæk øker sesongkortsalget

 

Ringer ikke Rosenborg

Midtbanespiller Tortol Lumanza kom til Stabæk for å bygge opp karrieren sin etter å ha vært mye skadeplaget. I 2017 viste han tidvis klasse.

– Men han har fortsatt mye å gå på. Han spilte nesten en halv sesong før han kom i form til å stå 90 minutter på en god måte.

Olsen sier at hans personlige mening er at Lumanza har best av å være lenger i Stabæk. Franck Boli kom tilbake fra kneskade i sommer, Hugo Vetlesen spilte nesten alle eliteseriekampene for Stabæk i 2017, selv om han bare var 17 år.

– Vi har en del spillere som klubber følger hver eneste helg. Jeg tipper vi får bud på mer enn en spiller, sier Olsen.

Stabæk er åpne på at de med jevne mellomrom er avhengige av å selge spillere fordi de ikke klarer å gå med økonomisk positiv drift med dagens fasiliteter på Nadderud. Olsen understreker at Stabæk ikke er avhengige av et salg nå.

– Vi ønsker at det skal være riktig hvis vi selger noen nå. Det er ikke sånn at jeg ringer Rosenborg og desperat spør om de vil kjøpe vår beste spiller.

LES OGSÅ: Slik blir Stabæks oppkjøring til 2018

1513152831451.jpg?chk=7BC046

STABÆK-LEDER: Inge André Olsen spår at Stabæk kommer til å få bud på flere av sine spillere i vinter. Foto: KNUT BJERKE

Endret av Sortebillen
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Spørs om vi får han her på billigsalg mht lønn, men passer i hvert fall beskrivelsen erfaren midtstopper med lav (les ikke-eksisterende) kjøpesum. https://www.nrk.no/trondelag/johan-laedre-bjordal-er-ferdig-i-rosenborg-1.13833191

Den ville vært perfekt for oss.

Ser Viking er på ballen og ønsker han tilbake som den ideelle spiller!

Har de bedre økonomi enn oss?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har Toni husket å levere ønskeliste til julenissen? Kommer blaanissen med en midtstopperbauta til Nadderud i morgen???

Hvem ønsker vi oss? Mulighet for danske, svenske eller islandske spillere som trenger spilletid før EM?

Endret av Håvard
Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Da er vel overgangsvinduet åpent og det er helt dødt både med signeringer og rykter.

 

Hva trenger vi og ønsker vi for sesongen som kommer?

 

Undertegnede skulle gjerne sett 2 forsvarende spillere inn! Og helst en ving eller sentral inn også

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå som Morten har lagt opp, så må vi ha en rutinert midtstopper.

 

Samt at vi må finne denne defensive midtbanegiganten vi sårt savnet i fjor.

Skal vi prøve å gå for en med solid hodestyrke også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva med Joel Ekstrand inn i midtforsvaret? 28 år gammel med fortid i blant annet Udinese og Watford. Er Free Agent, men har muligens for høye lønnskrav.. Håper på en fort avklaring på stopperplass, helst kanskje to nye inn.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvis de er sikre på at Ohi forsvinner i vinter er vel planen å satse på Boli med Agouda, Mauritz og Pedersen som utfordrere.

 

Boli viste hvertfall tidvis i høst at han kan være god nok spiss for oss i 2018. Hvis Ohi blir hadde det kanskje vært smart med et utlån på enten Mauritz eller Pedersen frem til sommeren...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes det er lurt om vi låner ut enten Mauritz eller Pedersen uansett. Med Ohi ut blir det fire stykker som konkurrerer om samme plass, og ingen av dem passer vel egentlig noe godt på andre plasser (Boli passer kanskje på kanten).

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Nye spillere
×
×
  • Opprett ny...