Gå til innhold

Mediedekning


$uperTerje
 Del

Anbefalte innlegg


 

 

 

I pausen på Tromsø-kampen, var det vel, ble det presentert en ny samarbeidsklubb (belset??).

Har ikke klart å finne noe mer info om det, men det er kanskje ett steg i retning av mer lokalt engasjement / forankring?

Men det hjelper vel ikke så mye dersom det forblir en hemmelighet?

Det var vel BVH som er Bærums Verk Hauger idrettsforening, ble slått sammen ifjor. Bærums Verk er forøvrig moder klubben til MMS.

Er det ikke det Helset som er moderklubben til Messi?

Kom fra Helset til Stabæk men før det var han i Bærums verk.

 

Som nå har byttet navn til Vestre Bærum IF samt at fotballen har blitt slått sammen med Lommedalen.

 

Edit: Helset har altså byttet navn.

Endret av Berdiin
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest Nr14

Begynner å lure på hvor mange av lagene vi møtte da jeg som liten pjokk løp rundt i en Øvrevolldrakt som er igjen. Er det noen lag som ikke er slått sammen? Eller er det kun snakk om seniorfotball?

Man løp rundt i Hosletoppen drakt type oransje som siden ble slått sammen med Bæring sin drakt og ble Hosle IL som igjen ble slått sammen med Øvrevoll Ballklub og vips ØHIL. Da hadde du ihvertfall historien fra 60 tallet og frem til i dag her oppe. Litt aktiv bruk av Budstikka inn mot de lokale klubbene samt direkte kontakt med tilbud til kamper vil kunne skape noe ekstra blest. Det hadde vært gøy om ikke minst den siste kampen hjemme ble første gang vi hadde full stadion.

Endret av Nr14
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva om man kan få med en gratisbillett hvis man kjøper (f.eks.) 3 eller 4 billetter til en kamp? Eller som et kaffekort, hvor 4 billetter (til fire forskjellige kamper eller én og samme kamp) utløser to gratisbilletter til samme eller neste kamp? Å redusere prisene kraftig per billett er jo veldig sympatisk, men tror det kan bli vanskelig å få det til å gå opp i opp (økt tilskuertall vs lavere pris) hvis man skal ta i litt på prisreduksjonen. Hovedpoenget her må jo være å få med folk som sjelden eller aldri går på kamp, og da tror jeg de fort må få prøve seg på kamp en gang eller to helt gratis.

 

Ellers er jeg enig mht breddefotball for lokal forankring, men det høres jo ut som at også folk internt i klubben er enige i dette og gjør noe med det.

 

 

Husk at utstrakt bruk av gratisbilletter også senker folks vilje til å ville betale for å gå på kamp! Hvis du hele tiden hører om folk som har gratisbilletter, og stadig har tilgang på det sjøl gidder du ikke betale 200 kroner for å dra på kamp.

 

Jeg var sammen med noen 16-17åringer fra Bærum forrige helg, og da praten naturlig kom inn på Stabæk fikk jeg inntrykk av at det stort sett var veldig lett å få tak i gratisbilletter - flere av dem skulle på kamp, men alle skulle fordi noen hadde gratisbilletter. Nå er ikke betalingsevnen særlig stor i den aldersgruppen uansett, så det er jo i grunn fint at de kommer seg på kamp. Men tror neppe mange av dem gidder å ønske seg sesongkort til jul, for å si det sånn:-P

 

Er det utstrakt praksis å dele ut det, og til hvem i så fall?

Vet ikke om dette var et svar til mitt forslag om at kjøp av 3-4 billetter (enten over tid eller til én kamp) utløser gratisbillett, men mener at et slikt "kaffekort"-system svarer på mye av det ellers gode poenget ditt her.

 

Ellers er vel dette feil tråd for de fleste postene her siste døgnet, ja:)

Endret av blaamann
Lenke til innlegg
Del på andre sider


 

Det burde også være enkelt å kjøpe plassen til en sesongkortinnehaver som ikke dukker opp for en billig penge

Kan vi få sesongkortet på en app, så vil det være enkelt å trykke på en knapp hvis man ikke kan møte opp på en kamp.

(Bekreft 8 ganger. "Ja, jeg ønsker virkelig ikke se Stabæk knuse Rosenborg i dag")

Dermed kan plassen selges videre til andre. Man kan sende melding til personene med plassene ved siden

av at han kan ta med seg en venn (til redusert pris), og også legge plassen ut til salgs for hvem som helst. Førstemann til mølla.

 

 

Dæven den er genial! Ikke så vanskelig å programmere heller =)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


?

Han sikter vel til at det sitter en idiot i Molde drakt på første rad der!

"Hvor har lokalpatriotismen tatt veien", det som burde vært overskriften her

Endret av blaasoldat
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Glem engelsk fotball og alt som ikke har noen ting med oss å gjøre. Det eneste vi kan fokusere på er oss selv. Jeg vil at vi kan møtes som som dette her igjen!

JR kan ikke synge, men det er er faen meg så vakkert ... Så rørende nydelig ... En av de beste Stabæksangene gjennom tidene ... Og for en herlig video ... I get the message .. Bare Stabæk. Alltid. Uansett. ... Ingen problem!
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fortsatt grymt irriterende at vi ikke klarte å slå FCK. Dårlig uttelling i både Køben og TA. Mener å huske Bella satte den i stolpen fra et par meters hold rett før pause i hjemmekampen. Det hadde betydd mye økonomisk å gå videre (og kanskje komme inn i CL), men Ulle hadde sikkert pælma oss ut av TA uansett? Dog kunne det kansje forhindra Jannes skamfulle exit i 2010?

 

På dette tidspunktet (høsten 2009) vil jeg si vi har helt på høyden (og hadde vært der et drøyt år). Derfra gikk det jevnt ned i dass tre-fire år seinere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det var et deiiilig gjensyn. Forbinder TA med mye positivt, ikke minst kampen mot FCK som kanskje var det største som har skjedd oss på 2000 tallet.

 

Vi må ta nye steg mot nye høyder, det vi driver med nå for 3500 tilskuere på slitne Nadderud er jo puslete og litt trist i forhold.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Må innrømme at dette gjensynet traff en nerve, og det minnet meg på at jeg også faktisk har hatt positive opplevelser på TA (smilet til Daigo f.eks), men det endrer ingenting iforhold til behovet for en ny stadio på Nadderud

Lenke til innlegg
Del på andre sider


TA var moro i 2009. Sluttet å være det i 2010, og 2011 var nesten bare deprimerende - ikke så mye resultatmessig, men herregud så trist arenaen så ut mot slutten.

 

Men ny stadion trenger vi uansett.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Mediedekning
×
×
  • Opprett ny...