Gå til innhold

Kamptråd: Godset-Stabæk


Håvard
 Del

Anbefalte innlegg

  • Svar 341
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic


FAEN SÅ RÆVA!

 

 

Sånn i skuffelsen etter kampen!

 

Morten hva faen driver du med?

Hvorfor benke Keller? (1 kamp i beina og er banens beste sammen med Pontus)!

Knutsen ?.... sett en kjegle i målet!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fortjent tap mot Godset og ingen av spillerne ser ut til å bry seg nevneverdig utpå der. Fy faen for en slapp gjeng! Alle er langt under pari og kun $ leverte godkjent.

 

Fortjent var det vel strengt tatt ikke, men prestasjonene suger.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er så flau nå. Det her er jo rett og slett grusomt. Har vi glemt alt som heter spille langs bakken, enkle bredside-pasninger, score, forsvar, organisering?

 

 

Latterlig, spille høye baller på Nannskog, Berglund som er de minste spissene i Tl???!

Pokker for en tafatt trener!

Må legge til JJ "synd koba måtte gå ut , vi trengte innlegg fra ham" hvem pokker skal sette de innleggene i mål??

Endret av Morten
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nok en elendig kamp dessverre. En ting er at vi har tatt 6 poeng på 6 kamper, det er selvsagt for dårlig, men det som bekymrer meg mest er spillet vårt for tida. Laget sliter voldsomt med den offensive samhandlingen og det bekymrer meg. Janne og gutta jobber steinhardt med dette, men ting tar tid. Vi må nok derfor være forberedt på at det vil ta en stund før laget fungerer tilfredsstillende.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


har jeg sett på feil kamp?? hvor er fintene, hvor er roen med ball, hvor er pasningsspillet, HVOR ER STABÆKSPILLET???? Gutta gidder jo ikke å løpe, går nesten ikke i dueller,og det ser jo ut som de fleste er blottet for selvtillit. Her bør flere en en spiller byttes ut til startellveren mot Lyn :angry: :angry:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nannskog går som regel ikke opp i dueller heller..

 

Vet ikke om det er bevegelsene eller hva det er, men når muligheten for å slå en bakromspasning byr seg, er det ingen som er i nærheten av å klare å slå den.. Ble noe bedre når Hoff kom innpå, for han prøvde å dra av en mann og spille seg innover i banen i steden for å slå tilbake til knudsen så fort han ble pressa

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Den dårligste TL-kampen jeg har sett på lenge og den den dårligste Stabækkampen jeg kan huske. Godset er helt elendige og vi er mer elendige. Hvorfor er Jönsson så rolig i intervjuet? Dra en Rekdal da. Men ikke heng ut kun 1 spiller, heng ut 14! Jönsson er som Veigar, fungerer når det er flyt. Men han eier jo ikke evne til å gjøre grep og motivere når det går trått.

 

Hvorfor ta ut Berglund når vi må ha mål? Han så ut som vår farligste. Ta ut Palmi, som er helt ute av kampen! Mix er den eneste som får noe i nærheten av godkjent fordi han viser bittelitt vilje. Knudsen bør ikke tas ut på landslaget igjen, han er helt ordinær middels keeper.

 

Dette er flaut!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hva skal man si om dette? Vil faktisk si at dette totalt sett er vår svakeste kamp i år. Mot Odd greide vi iallfall å spille tidvis brukbar offensiv fotball. I dag skaper vi så å si ingenting mot tabelljumbo Strømsgodset på kunstgress.

 

Det eneste positive vil jeg si var Berglund. Flink til å posisjonere seg riktig, brukbar duellstyrke - tror vi har mer i vente fra ham. Synes også Daigo gjør en bra jobb før han pådrar seg en skade.

 

Men resten? Fortsatt problemer med å tette rom, og dette blir jo bare verre når Henning må ut. Hvor er pasningsspillet? Hvor er gjennombruddsløpene? Hvor er duellkraften? Og ikke minst - hvor er kreativiteten? Etter at Daigo må ut så er hele spillet vårt totalt inspirasjonsløst. Høiland er faktisk en av få som har noen offensive initativ i den andreomgangen. Når i tillegg både Daniel og Palmi virker helt "av" i de få avslutningsøyeblikkene vi har i kampen, så lukter det alt annet enn medalje av dette Stabæk-laget. Faktisk så lukter det nedre halvdel lang vei.

 

Nå vil jeg virkelig at Janne skal sette ut Farnerud. Hva er det egentlig som er Farneruds oppgave? Jeg ser det virkelig ikke. Å slå pasninger på tvers, i støtte eller å slå innlegg fem meter over mål? Etter hva jeg kan forstå eier ikke mannen et eneste kreativt eller gjennombruddshissig gen overhodet. Han har ingen skuddfot å snakke om og er puslete i duellene. Var han i det hele tatt borti ballen i 2. omgang? Jeg synes faktisk det ser ut som om fyren mistrives veldig.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå kan ikke Janne lenger si at forsvarsspillet må bedres og at vi skal være mer nøyaktige. Nå må vi tilbake til begynnelsen og finne tilbake til den fotballen Stabæk vant seriegull i fjor. Veigar og Alan er fortid og nå må Janne bygge opp spillestilen med de spillerne vi har!

Dette er flaut å se på! Ingen rød tråd, ingen glød og viktigst av alt; INGEN VILJE!

 

FAEN

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På dager som i dag er jeg ekstra glad for at vi har fått et kvinnelag. Gutta burde sendes på kurs hos dem for å se hvordan man kriger om HVER ball, dribler, spiller ball langs bakken og skårer mål! På damekampene våre ville de alle fall få en påminnelse om hvordan de selv pleide å vinne fotballkamper.....

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Pokker for en tafatt trener!

 

Og hva ville du at han skulle gjøre? Trylle?

 

Mulig det, men først vil jeg kreve at : Morten Benkes sammen med Knutsen.

Iven og Keller rett inn på laget!

Som hovedtrener kan man si at man ikke spiller høye baller opp på Tl`s minste spisser det er et sjakk trekk, for det andre taper vi alt for mange andre dueller!

Det kommer av paniske klareringer hovedsakelig fra Morten!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Om ikke annet:

 

Sangmessig var det helt kurrant idag, og ganske mange fikk sitt første møte med de syngende. Honør til forsangere som Anders og Håkon for å dra igang på en positiv måte.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Godset-Stabæk
×
×
  • Opprett ny...