Gå til innhold

Stabæk FK Jr.


 Del

Anbefalte innlegg


Semi-finalene var berammet til 21 og 22 så det er uklart hvorfor NFF valgte å avvike fra det oppsettet for en av kampene. NFF har tidligere hatt som prinsipp at J19 NM er for juniorlagene og ikke tatt hensyn til kollisjoner med toppserie, 1.div eller 2.div i oppsettene. Her gjør de et unntak som medfører at GB kan stille med toppet lag. De har riktignok toppkamp mot Fløya søndagen 15:00 men jeg tipper de tar med 1.div spillerne. Tøff kamp i vente med andre ord. Antar at Stabæk sier nei til GB's ønske om å flytte kampen til onsdag eller torsdag....

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Det ble dessverre tap i semifinalen. Scoringen kom på et langskudd etter 35. minutter hvor vår keeper nok er litt for liten, samt har solen i mot. Det var for øvrig en helt fortjent ledelse. 2. omgang er det Stabæk som har mestparten av spillet, og den største sjansen kommer etter en corner hvor ballen blir reddet på streken et par ganger. Celine har også flere flotte løp, men dessverre har hun dagen da hun ikke er venn med ballen. Fikk dessuten inntrykk av at Grand hadde gjort sin lekse bra med tanke på Kristin, og hun ble passet så godt på at hun ikke fikk løpt seg fri.

 

Ergelig, men med unntak av Kristine og Mie holder resten av laget junioralder også neste sesong, så får vi se om laget holdes intakt, eller noen blir mer eller mindre faste i A-stallen, evt drar andre steder. Studieplasser andre steder i verden kan jo være en årsak til det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


GB valgte å stille med 10 spillere fra 1.div troppen hvorav 5 er i start 11'ren. GB rykker garantert opp i toppserien neste år så dette måtte bli rått parti. Alikevel taper vi bare 0-1, og med litt mer flaks kunne vi tatt dette. Stabæk starter nervøst, forsiktig og ligger lavt i første omgang. Virker ikke helt med i duellspillet, er ofte sist på ball og ikke tett nok i motstander. Det er lite rytme i det offensive spillet og litt forutsigbart med kristine alene på topp og kanter som liggende veldig bredt, samt at en sliter med å variere og vri spillet (8 av 10 pasninger mot venstre). Blir for store avstander og feilvalg som resulterer i en mengde lange pasninger fremover som brytes av GB.

 

Stabæk eier imidlertid 20-30 minutter midt i 2.omgang, hvor vi får store våre sjanser men blir litt for utålmodige ved flere av avslutningene. På slutten er spillerne merkbart slitne og flere har krampe tendenser (vi gjør vel kun 2 bytter i løpet av kampen).

 

Ingen god kamp av Stabæk, minnet litt om NM finalen ifjor. Har muligens sett noen av de samme tendensene i de siste seriekampene. At GB vinner er fortjent nok.

 

Blir spennende å se hvordan det går med GB i topp-oppgjøret deres mot Fløya på søndag etter dette.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Og vi startet med de samme som i semifinalen, og vant også 5-0. Dog litt forskjell på Fløya og Nordre Trysil. Forøvrig var vel dette Kristines siste kamp for laget.

 

Grand har ikke sikret opprykk ennå. Det er bare et lag som rykker direkte opp, og i tillegg kan Grei i teorien også ta dem igjen (32 mål i forskjell gjør nok at det blir med det).

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 6 måneder senere...

Så er man klare for NM i år også. Litt snodig å kunne juble etter å ha tapt med syv mål, men dermed er man foran Kolbotn i kvalgruppen på flere scorede mål. Kolbotn toppet laget til de grader, og hadde blant annet med A.landslagsspiller Andrine Tomter. Synne Jensen puttet fire av målene. Trodde ikke det skulle holde da det ble 7-0 med nitten minutter igjen. Dermed videre, mens Kolbotn må spille en ekstra kvalkamp. Stiller de med et tilnærmet lag som dette blir det en formalitet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kolbotn stiller med 6 toppserie spillere inkl. Andrine (hvorav 4-5 er i starting 11) og disse samt flesteparten av resten av laget har vel vært innom aldersbestemte landslag. Relasjonene mellom toppseriespillerne var åpenbare. Dette laget var bedre enn AB i finalen for to år siden. Lurer på om det at de ikke fikk inn et siste mål kan skyldes en misfortåelse fra kolbotns side.

 

Stabæk hadde kun kristin og siri fra toppseriestallen. Siri var ikke på hugget i denne kampen. Kristin ble merkelig nok plassert på høyte kanten og ble for lite involvert og ble markert tett av Andrine, men stod bak det meste av det offensive (spilte bla. frem lisa 2 ganger slik at hun kom alene mot keeper. Mål ble det ikke). Spesielt i den perioden hun byttet til venstre.

 

Stabæk lå i en offensiv 4-3-3 og spesielt på venstre siden ble det katastrofalt med en kant som var lite involvert defensivt. Vilde (midtstopper) gikk ut tidlig i 2 omg. og det resulterte i 3 mål mot i løpet av 10 min.

 

Stabæk hang ikke med mot kolbotns høye tempo og aggressivitet, tapte duellene, ble stresset og dermed upresise.

 

Dette laget er ikke i nærheten av laget som tok seg til finalen for to år siden. Som et minimum må susanne og selma bli friske og kristin, celine og marie med (i mer sentrale posisjoner).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk hadde kun kristin og siri fra toppseriestallen. Siri var ikke på hugget i denne kampen. Kristin ble merkelig nok plassert på høyte kanten og ble for lite involvert og ble markert tett av Andrine, men stod bak det meste av det offensive (spilte bla. frem lisa 2 ganger slik at hun kom alene mot keeper. Mål ble det ikke). Spesielt i den perioden hun byttet til venstre.

 

 

En naturlig forklaring til at vår nye reservekeeper ikke var helt på hugget hele denne kampen.

Hun ble stemplet i hode under en duell og spillte resten av kampen med noe som viste seg å være hjernerystelse. Dro rett på legevakten etterpå og har fått forbud mot trening og skole en liten stund fremover.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Ryktene sier at man vant 4-0, men ellers har jeg ikke fått noe info. J16 er også videre etter å ha slått Øystre Slidre. Møter Nittedal på Nadderud Kunstgress 2 søndag 18. mai 14:00. Kan være en fin forkamp til Toppseriekampen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

J16 møter Teie borte i 1. runde. Kampdag er søndag 15. juni klokken 15.00. Kampene kan spilles på et tidligere tidspunkt eller senest i løpet av onsdag 18.juni ved enighet mellom klubbene. Blir mao. en tur til Tønsberg for de yngste også.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har større tro på J16 enn J19 i år. Kun kristin og Celine som er kandidater til nmj19 kampene og med Hanna skadet og IK borte blir det vanskelig (tviler på at marie m. Frigis til nmj19 kamper). Urædd kan bli en vel hard nøtt slik de spiller for tiden.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vel J19 klarte i hvert fall Urædd borte, og er klare for kvartfinale. Hjemelaget tok ledelsen etter en corner drøyt halvveis ut i 1. omgang. Rett før dommeren skal blåse til pause utligner Pernille Gardien. Kunne virke som et psykologisk viktig mål for etter en 1. omgang med et lite overtak til Stabæk kjørte man over Urædd i 2. omgang. 72 minutt Stina Næss Berge sender en kanon av et frispark fra innenfor midtsirkelen og inn like under tverrliggeren. Fire minutter senere er det Kristin Tveit som fyrer av dog fra snaut halve distansen og tomålsledelse. Nå skulle man tro at Urædd satset alt fremover, men laget greide ikke å true. i stedet setter Marte Birkelund 1-4 da hun serveres ballen på blank goal.

 

Kampen til J16 mot Teie er forøvrig flyttet til 19:00. Dermed mulig å få med seg både G19 sin kamp på Marienlyst 15:00 og denne.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Da er vi i kvarten med hhv. J16 og J19. Hvis alt går etter planen mot ØHIL 3.august er vi i kvarten i NMJ16, NMJ19 og NM kvinner.

 

J16 utspilte Teie i stort sett hele kampen og vant kontrollert 3-0. Sliter litt med den siste tredjedelen samt uttellingen på to-sifret antall sjanser. Blir svært spennende å se hva NFF finner på i forhold til kvartfinale oppsettet. Greit å slippe Lyn, Arna-Bjørnar og Grand Bodø.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Juniorcupene settes opp hele veien inkl. finale. Vil tro man unngår Lyn siden begge vant borte, og at enten Lyn eller Stabæk vil møte Fjellhamar hjemme. Gneist-Arna Bjørnar vil også være en logisk kamp geografisk. Så blir det ganske stor avstand mellom de fire siste lagene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kampene i 3.runde (kvartfinale) i NM J19 Telenor Cup er nå klare og skal spilles slik:

Stabæk Fotball - Lyn FK

Arna Bjørnar - Fortuna Ålesund FK

Klepp IL - Trondheims-Ørn SK

Grand Bodø IK - Kolbotn IL

 

Kampene spilles lørdag 16.august klokken 15.00.

 

http://www.fotball.no/Landslag_og_toppfotball/NM/Aldersbestemt_jenter/2014/NM-J19-3-runde/

 

Edit: korrigert spilledag til lørdag

Endret av Totto
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lyn har kamp mot kaupanger samme dag. Får håpe NFF ikke aksepterer at 1.div. Kampen flyttes pga. NMJ19. Stabæk spiller mot Amazone samme dag så vi får håpe skadesituasjonen er minimal slik at øivind tillater bruk av kristin og celine. Stabæk 2 og Lyn 2 har forøvrig kamper dagen etter. J19 landslaget har kamp mot Sverige 20/8 og det er nok årsaken til at kampene ble flyttet til den 16.

 

Det primære nå er at Stabæk J19 holder seg i interkrets ellers er en vel ute an NM. Antar at det går greit for selv med tap i neste kamp beholder de 8. plassen (11 lag med).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det står at de er leid ut for sommeren, så kan man lure på hvor lenge det er, men med tanke på at kampen mot Amazon også er 16/8 er det vel ikke ulogisk at de skal tilbake før det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Her kampene i 2.runde NM Telenor Cup:

Lyn - Grand Bodø
Stabæk - Forus og Gausel
Træff - Fjellhamar
Gneist - Arna-Bjørnar

Kampdag er søndag 24. august klokken 15.00. Kampene kan spilles på et tidligere tidspunkt ved enighet mellom klubbene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det tror jeg er i såfall er en katatonisk tabbe fra Stabæks side da det vil innebære at Lyn stiller med 1. div.stallen som ellers måtte ha kjempet for å unngå nedrykk mot Kaupanger. Elitecupen til G15 går riktignok på kunstgress banene (noe NFF) men stadion er ledig. Er den ledig og en ikke får låne den taler det sitt tydelige språk om hvilken prioritet kvinnefotballen har i Stabæk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er ikke helt enig at det er en tabbe (spesielt med tanke på målvakt). Forøvrig er det heller ikke slik at stadion er ledig. Er Tippeligarunde den helgen, og som man vet kan kamper bli flyttet til lørdag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Forventer ikke at du skal være enig, men hvis alternativene er å få med den antatt beste keeperen eller spille mot et 1. div. lag så mener jeg at svaret er gitt. Men hvis det et slik at stadion er booket og kampen må gå Nadderud så har en vel få valg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk FK Jr.
×
×
  • Opprett ny...