Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Tromsø


Håvard
 Del

Anbefalte innlegg


Defansive dødballer må vi jobbe VELDIG mye med før LSK kampen, tror ikke vi vant en eneste duell på defansiv dødball.

 

 

Ellers kan det nevnes at Kjetil Sælen bør festes til noe slikt : bilde

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi trenger enten en dommer som slår ned på alle uregelmessigheter, eller at gutta våre spiller som om de har hår på brystet. Det er mange som blir for veike i dag, men stort pluss til Vegar, Henning, Espen og Pontus, de imponerte stort alle sammen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette var, til tider, mye bra spill. Vi er jo klart best hele kampen, spesielt i starten av begge omgangene. Det eneste TIL er gode på er dødballer, men der synes jeg til gjengjeld det ble farlig hver eneste gang. At vi ikke får med oss tre poeng i denne kampen er utrolig irriterende, men vi klarer altså ikke å sette sjansene våre. Vi bør også tørre å skyte litt mer, for selv om det ser bra ut når man spiller seg gjennom motstanderens forsvar innenfor 16-meteren så er det ikke alltid det som er mest effektivt. Men det er jo selvfølgelig ikke alltid man burde skyte heller, og vi så noen eksempler på det også i dag. Spesielt Diogo var veldig skuddvillig, men han brukte for lang tid med ballen i forkant og skuddene hans ble bare blokkert. Da hadde det heller lønt seg å sentre.

 

Dommeren er helt katastrofe. Det er ikke det at han gjør så fryktelig mange store feil, for det gjør han ikke, men at han ikke klarer å forhindre TILs drøying, som omtrent starter rett etter målet deres, er helt utrolig dårlig. Et tidlig gult kort til en hvilken som helst spiller hadde hjulpet veldig. Vi skulle vel kanskje hatt en straffe da Diogo ble tatt rett før full tid også, men for meg er det et mye større tegn på inkompetanse at han ikke klarer å hindre den, til tider, ekstreme drøyingen. At de klarer å vise Janne opp på tribunen er jo bare helt uforståelig for alle som har noe som helst kjennskap til Janne som person.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Både aggresjonsnivået og blodtrykket er farlig høyt nå merker jeg. Møkkakamp, møkkalag og møkkadommer.

 

Jeg kan ikke huske at Stabæk noen gang har hatt en virkelig motbydelig spiller i stallen. Før nå.

 

I lys av kveldens kamp, og at dette kommer fra en Tromsøfan, kan vel ikke dette innlegget sees på som noe annet enn en vits. Hadde Stabæk vunnet på den måten TIL vinner i dag hadde jeg skammet meg over laget mitt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg kan ikke fatte eller begripe hvorfor alt skal være så ekstremt omstendlig. At man kan bruke tid i den bakre fireren er helt ok, men at man vegrer seg for å skyte fra 16meter er helt skandaløst. Det fører til at man blir brutt lettere hvilket igjen fører til overganger. Vi kommer forøvrig urovekkende ofte i undertall når vi får kontringer imot... Skal ikke skyte Sælen etter idag, han har en del dårlige vurderinger, men det er ikke han som taper kampen for oss. I mine øyne blir vi ikke snytt for noen straffe, men situasjonen som ender med at Jønsson sendes på tribunen skjønner jeg fortrsatt ikke etter å ha sett den i reprise endel ganger.

 

Synes Vegar gjør en meget bra kamp, han kan bli skummelt god etterhvert, Diogo virker også spennende...

 

Mine 50 øre, msp ut

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Huff og huff.

Stabæk blir offer for destruktiv fotball og udugelige dommere i dag.

Skulle neste forvente at Høgmo som tidligere toppfotballsjef og forkjemper for fair-play skulle stå for noe bedre enn det han viste frem av seg selv og laget sitt idag.

Skuffende :-(

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Good Game. Kan si mye om at vi kanskje ikke fortjente seieren idag, og vant hvertfall ikke på det mest spektakulære viset, men når det bare blir 1 mål i kampen så må nesten det laget som faktisk fikk ballen i nettet få for den, selv om dere styrte aldri så mye spillmessig. :ph34r:

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dommeren kan sikkert reglene, men like viktig for en dommer er å ha spilleforståelse. At Yttergård Jenssen får sabotere kontring etter kontring og kun få frispark er en gåte. Og at de får drøye så mye de vil i tillegg er jo spesielt. Eller han ba vel han ene inbyttern om å løpe den site metern etter å ha gått 40... Når det er sagt så er det skuffende å se at ikke Stabæk klinker til mer. Så må eventuelt dommern ta grep.

Jeg er og skuffet over Hulskers innstilling. Slappt innbytte i første kamp på ny hjemmebane. Det lover ikke godt. Han virket utrolig tung... Hadde håpet han skulle klinke til i noen dueller, for det hadde gjort seg, men neida...

Alt i alt er jeg skuffet, men ikke pesimistisk for fortsettelsen. Forsvaret satt bra og Vegard/Mix på høyre var spennende.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dæven, Diogo har bra teknikk.

 

De eneste gangene det virket virkelig farlig mot slutten, var de gangene Diogo kom på kanten og fikk utfordre mann mot mann. Han kan bli ekstremt viktig i løpet av sesongen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Var det kun jeg som la merke til at Tromsø faktisk brukte 10 minutter av 1. omgang på å komme seg på vår banehalvdel, med ballen vel å merke :P

 

Ellers synes jeg faktisk vi gjør en god kamp! Vi har ballen hele tiden og spiller tidvis Tromsø ut av hallen, men dessverre synes jeg vi blir litt veike og ubesluttsomme innenfor 16-meteren, itillegg til at vi (som alltid) er dårlige på defansive dødballer.

 

I mitt hode er VEH BB, ikke langt foran Hening, Pontus og Jon, som gjør en prikkfri kamp!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Makan til kødd han Kara. Ved en anledning jobbet han rett foran oss med flaggstengene foran feltet, og passerte tuppen av flaggstengene med noen centimeters margin. Han ønsket seg vel at vi skulle pirke borti ham slik at han kunne kaste seg ned og lage drama.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har aldri vært så sur på kamp før... Tromsø er et jævla dritt lag, med en av tippeligaens største idioter som keeper.

Legger seg ned som en CP , etter at HAN har dunket til Nannskog, ett ord: PATETISK.

 

Og dommeren, ja han er et kapittel, for seg selv. Han kunne settet seg på tribunen, og sluttet med den dritt dømmingen sin.

 

 

 

Alltid, Uansett!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7450 ca. Husker ikke helt nøyaktig hva som ble sagt.

 

Det var vel ikke så fantastisk bra, eller? Vel, nå vet jeg ikke hva som var forventet på en dag som denne.. Håper det kommer seg!

 

Håper mye kommer seg...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7450 ca. Husker ikke helt nøyaktig hva som ble sagt.

 

Det var vel ikke så fantastisk bra, eller? Vel, nå vet jeg ikke hva som var forventet på en dag som denne.. Håper det kommer seg!

 

Håper mye kommer seg...

 

Syntes det ble nevnt 7800?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Tromsø
×
×
  • Opprett ny...