Gå til innhold

2. Laget


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


Artikkel om Løken og Race i lokalavisen, de er klare til å skremme gamle lagkamerater i kveld.

 

http://www.e-pages.dk/oa/3165/article/720160/22/2/render/?token=458050291c9cfcb98adbaea4f04d6d4a

 

■ Raufoss Stabæk 2 på OA-TV i dag fra 18.50

Vil skremme gamleklubben

BØ!: Oskar Johannes Løken (t.v.) og Edvard Linnebo Race er mer enn klare for å skremme gamleklubben Stabæk 2 og ta sin tredje strake seier i 2. divisjon. Foto: Knut Befring BØ!: Oskar Johannes Løken (t.v.) og Edvard Linnebo Race er mer enn klare for å skremme gamleklubben Stabæk 2 og ta sin tredje strake seier i 2. divisjon. Foto: Knut Befring

BØ!: OSKAR JOHANNES LØKEN (T.V.) OG EDVARD LINNEBO RACE ER MER ENN KLARE FOR Å SKREMME GAMLEKLUBBEN STABÆK 2 OG TA SIN TREDJE STRAKE SEIER I 2. DIVISJON. FOTO: KNUT BEFRING BØ!: OSKAR JOHANNES LØKEN (T.V.) OG EDVARD LINNEBO RACE ER MER ENN KLARE FOR Å SKREMME GAMLEKLUBBEN STABÆK 2 OG TA SIN TREDJE STRAKE SEIER I 2. DIVISJON. FOTO: KNUT BEFRING

RAUFOSS: Oskar Johannes Løken (19) spiller med brukket neste og Edvard Linnebo Race (20) er klar for å gi alt i duellene når gamleklubben Stabæk 2 kommer på besøk.

Knut Befring

Hvis det hadde vært opp til meg så hadde jeg spilt denne kampen med eller uten maske. Eller med eller uten nese for den saks skyld, sier Oskar Johannes Løken og ler.

 

Løken brakk nesen i cupkampen mot Skjetten forrige onsdag. Han måtte stå over seriekampen mot Nybergsund sist helg. Nå har han fått maske og melder seg klar til å skremme sin tidligere klubb.

 

Ekstra motivert

Både Løken og Linnebo Race er ekstra motivert når de skal møte gamleklubben.

 

Begge måtte ut av talentfabrikken på Nadderud for å ta neste steg, og begge er veldig innstilte på å vise gamleklubben at de har utviklet seg godt i Raufoss.

 

Dette blir en vanvittig artig og spesiell kamp for oss. Vi kjenner de fleste av gutta på Stabæk 2 godt, og det hadde vært utrolig moro å være med å slå dem. Kampene mot Fredrikstad blir kanskje viktigere, men det er ekstremt viktig for oss to å slå Stabæk 2, sier Oskar Johannes Løken med smil rundt munnen.

 

Scoret mye

Løken spilte i Stabæk fra han var 12 år til han flyttet til Raufoss i fjor sommer. Han scoret 16 mål på 36 kamper for Stabæk 2 og 48 mål på 54 kamper for Stabæk G19 før han kom til Raufoss.

 

Edvard Linnebo Race er opprinnelig fra Moss. Han spilte for Sprint/Jeløy. Før han dro til Moss og deretter til Stabæk som 16-åring.

 

Linnebo Race debuterte på

 

eliteserielaget som 17-åring i 2015. Våren 2016 spilte han de sju første eliteserielagene fra start før han havnet på benken. I fjor var han utlånt til Kongsvinger i OBOS-ligaen.

 

Det blir ei uke med møte med to tidligere klubber. Det blir gøy, sier Linnebo Race.

 

Begge hadde naturligvis en drøm om å bli faste Stabæk-spillere, men begge måtte ut for å skaffe seg seniorerfaring.

 

Stabæk spyr ut store talenter og nåløyet er veldig trangt. Jeg ville til en klubb jeg blir satset på. I Stabæk fikk jeg beskjed om at jeg kunne bli, men ville ikke bli satset på, sier Oskar Løken.

 

Linnebo Race er enig.

 

Jeg var i førsteelleveren i ganske mange kamper samtidig som jeg gikk siste året på skolen. Jeg tror nok det ble litt mye for meg, og da det ikke gikk så bra med laget var det lett å sette ut meg, sier han.

 

Tre på rad?

Raufoss har fått en pangstart med seks poeng og 90 i mål

 

forskjell på sine to første seriekamper.

 

Det har vært en knallbra start, men det er ingen grunn til å ikke fortsette, sier de to tidligere Stabæk-gutta.

 

De advarer likevel mot gamleklubben.

 

Det er veldig mange gode spillere der. Jeg tviler på om det er med så mange fra A-lagsbenken, men det betyr ikke at de er svekket. Vi spilte ofte mye bedre med bare juniorer fordi vi var mer samspilte. Vi møter et lag som vil ha ballen mye, og vi har en idé om hvordan man skal spille mot dem. Den vil vi ikke røpe, men vi gleder oss til å møte dem, sier de to trivelige nykommerne i Raufoss-drakta foran noe så uvanlig som en fredagskamp på Nammo stadion.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Her farger det vel av hvordan A-laget gjør det også. Tror dette kan bli bedre om bare A-laget begynner å skape litt positive vibber (ved å få en seier eller tre).

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Vises her (krever pluss): https://www.budstikka.no/stabak-fotball/fotball/sport/i-dag-debuterer-stabaks-kinesere/s/5-55-661349

 

 

I dag debuterer Stabæks kinesere

 

07. mai 2018, kl. 12:50

STABÆK 2 - ELVERUM FRA KL. 18.30

 

Yiming Zheng og Xin Zhou har fått arbeidstillatelse og er begge for første gang i startoppstillingen til en Stabæk-kampen.

 

LES OGSÅ: Stabæk samarbeider sterkere med Kina

 

Stabæk stiller med disse 11 fra start:

 

Simen Lillevik Knut-Jørgen Rørnes Evensen, Xin Zhou, Jesper Daland, Yiming Zheng Herman Geelmuyden, Christopher Cheng, Mattias Cooper Seip, Christopher G. Hurleen, Emil Bohinen, Martin Storesund

 

Innbyttere: Lars Martin Kvarekvål, Peder Vogt, Hongliang Tao, Abdul Basit Agouda

Endret av Totto
Lenke til innlegg
Del på andre sider

12 125

1-0, Bohinen.

1-1, kjempetabbe av Lillevik.

2-1, selvmål eller Hurleen.

2-1, pause.

3-1, Xin.

3-2, liten tabbe av Lillevik.

3-3.

3-3, slutt.

Endret av Slum
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vil man ha Agouda klar for cupkamp eller er han ikke god nok for andrelaget?

Han er selvfølgelig god nok for andrelaget, men han har slitt med en liten skade i det siste.
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

2. Laget
×
×
  • Opprett ny...