Gå til innhold

2. Laget


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg


4 minutter siden, blaasoldat skrev:

6 borte matcher lagt til Ålesund og Romsdal. Om oppsettet spikres tidlig så skal det være mulig å få grei pris på flyturene i hvert fall. 

Pratet med Teitur Thordarson på flyet for litt siden, da Drøbak skulle møte Herd, de fløy tur retur den dagen det skulle spilles match, da overnatting kunne drepe klubben økonomisk! Så er nok smart å følge samme plan for oss også!

Bør jo fly opp/ned samme dag og fikse billetter tidlig der det er mulig, det er bare at vi har kamper som kan flyttes rundt på pga. a-laget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden, sexxes skrev:

Kampene mot Ålesund og Molde er vel enkelt å ordne til å spille på dagtid. De fire andre kampene er man kanskje mer avhengig av at det blir kamp søndag (lørdsg).

Spjelkavik og Herd er ca 10/15 minutter i bil unna Colorline stadion, og kun 5 min unna hverandre! (Så og si bare avskilt av Moa kjøpesenter)

Molde 2 og Træff er lett, kort vei fra flyplassen.  Sunndal derimot er litt lenger inn, om kampene spilles i Sunndalsøra er det ca 1.30 time fra årø (Molde)

Endret av blaasoldat
Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 2 måneder senere...

Litt info om gårsdagens treningskamp: Stabæk 2 – Hønefoss BK 2-0 (1-0)

Mål: Aga 2 (Hurleen 2)

Fra start: Brauti, Pignatel, Vogt, Johansen, Hernandez, Hurleen, Kassi, Kristiansen, Amer, Geelmuyden og Aga

Benyttede innbyttere: Ulla, Haugen, Torgersen, Arnstad, Hotvedt og Lassen

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

2 minutter siden skrev Petter:

Dagbladets tabelltips: Slik ender 3. divisjon avd. 1

Sjekk hvordan vi tror det går med ditt lag.

ram mot seriestart i 3. divisjon skal Dagbladet se på de ulike avdelingene og prøve på å spå hvordan det går.

Seriestart i 3. divisjon avdeling 1 er 13. april når Nordstrand møter Spjelkavik kl. 14. Førsteplass rykker opp, de tre nederste rykker ned.

 

Slik tror vi det ender:

1. Lørenskog (opprykk)
Endte fem poeng bak Eidsvold Turn i fjor og kommer til å knive med samme lag om opprykk i år. Riki Alba banket inn 15 mål i fjor og kom dermed på 2. plass på toppscorerlista i avdelinga, bak suverene Øystein Næsheim. Med en skadefri Alba kan det fort bli opprykksjakt i 2019 også, noe som er en klar ambisjon fra John Carews gamle klubb. Slo Eidsvold Turn 2–1 i treningskamp én måned før seriestart.

2. Eidsvold Turn
Ble nummer to i avdeling 2 i fjor, tre poeng bak Kvik Halden. I år tror vi Eidsvold Turn nok en gang blir nest best. Har blant annet banket Hønefoss 5–0 i vinter, selv om Hønefoss stilte noe redusert. Mistet Thierry Dabove til Raufoss i fjor, det var et tap.

3. Stabæk 2
Stabæk har en ung A-stall, og dermed kommer også rekruttlaget til å bestå av mange unge spillere som banker på A-lagsdøra – for eksempel Kristoffer Askildsen, Oscar Aga, Herman Geelmuyden og Nicolas Pignatel Jenssen. Sindre Mauritz-Hansen er litt eldre, men kommer til å dominere på dette nivået. Stabæk har et veldig bra juniorlag og ungdomslandslagsspillere i stort sett alle ledd. De kommer til å bite bra fra seg i denne avdelinga, og vi tror det holder til topp 3-plassering.

4. Spjelkavik
Ble trent av tidligere Japan-proff og Aalesund-helt Tor Hogne Aarøy, men han meldte overgang tilbake til Aalesund i februar. Høy mann på linja eller ei, Spjelkavik blir å regne med i år, med Frode Fagermo som trener. Har både vunnet og tapt mot Hødd (topplag i 2. divisjon) i vinter. Endte på øvre halvdel i fjor og ender nok opp der i år også.

5. Sarpsborg 08 2
Sarpsborg 08 har – i motsetning til Stabæk – en bred A-lagstropp der mange gode fotballspillere kommer til å slite med å få spilletid i Eliteserien. Det åpner muligheter for en god kamparena i 3. divisjon. Scoret spinnville 151 mål på 26 kamper da de rykket opp fra 4. divisjon i fjor. Har også et bra juniorlag.

6. Molde 2
Bred A-stall. Der kommer det nok til å bli rullert mye utover i sesongen, da Molde også skal spille Europa League-kvalifisering i sommer. Juniorlaget kom til NM-kvartfinale i fjor, men fikk skikkelig bank av Chelsea i UEFA Youth League (0-4 hjemme og 1–10 borte). Har mista den gylne 1999-årgangen, som ikke er juniorspillere lengre. Sivert Gussiås og Simen Hagbø var viktige for Molde 2 i fjor, i år er begge lånt ut. Sender sjeldent A-lagsspillere på rekruttkamp.

7. Træff
«Hunden sier bjeff bjeff, vi sier Træff, Træff». Det blir nok verken opp- eller nedrykk på Træff i år. Endte på 2. plass i fjor, men har mistet toppscorer Alexander Andal Jonassen til Brattvåg. Et lag som alltid har vært preget av mange studenter fra Høgskolen i Molde, så også i år. Derfor blir det en del utskiftninger når det kommer nye studentkull på høsten. Kaptein Stian Rødal blir viktig

8. Herd
Består stort sett av spillere med fortid i Aalesund sitt juniorlag som aldri tok det siste steget helt opp til A-laget. Viktig at de klarte å kapre midtstopper Scott Fellows, som også blir daglig leder i klubben. Fin forsterkning på trenersiden før denne sesongen også – Sture Fladmark er ny hovedtrener. Nydelig CV: Årets trener i Tippeligaen i 2002, assistenttrener for Sør-Afrikas landslag og talentspeider for Real Madrid i Skandinavia.

9. Aalesund 2
A-laget skal opp i Eliteserien, og hvordan Aalesund 2 kommer til å stille utover i sesongen vil nok avhenge litt av hvordan førstelaget gjør det. Har et bra juniorlag, men ikke blant de beste i Norge. Kommer nok ikke til å rykke ned, men det lukter heller ikke øvre halvdel av Aalesund 2 i år.

10. Kråkerøy
Har hentet Amani Mbedule fra Sarpsborg 08. I fjor var Mbedule på utlån i Notodden der han fikk 13 kamper i 1. divisjon. En solid forsterkning. Men Kråkerøy har mistet deres bakre firer fra i fjor og den gode, sentrale midtbanespilleren Eirik Laabak til Lyn. Bør være fornøyde hvis de holder plassen.

11. Årvoll
Et tøft lag å møte. 4-4-2, mye fysikk og gode framover i banen. Kamal Saaliti er spesielt viktig offensivt. Stilte med TV-profilene Carl-Erik Torp, Endre Olav Osnes og Simen Møller i fjor, men verken Torp eller Osnes blir med i år. Heller ikke Møller virker særlig aktuell. Jens Braathen Rongved fra Skeid er en supersterk signering.

12. Nordstrand (nedrykk)
Nordstrand rykket opp i fjor og var gode til å angripe hurtig i lengderetningen, men får det nok tøft i en langt vanskeligere avdeling enn den de rykket opp fra. Tidligere Vålerenga-helt Thomas Holm er hovedtrener for et lag som ikke har overbevist inn mot seriestart, der de blant annet akkurat tok seg videre på straffesparkkonkurranse mot Holmlia i NM-kvalifisering.

13. Sunndal (nedrykk)
Trenes av tidligere eliteseriespiller Torgeir Ruud Ramsli. Rykket opp på målforskjell foran Eide og Omegn FK fra 4. divisjon i Nordmøre og Romsdal med tidligere Kristiansund-spiller Tor Erik Torske som toppscorer og nøkkelspiller. Laget fra den største kommunen i Møre og Romsdal har riktig nok forsterket seg med Joakim Bjerkås på lån fra Kristiansund, men må nok ta en rask heistur ned igjen til divisjonen under.

14. Rommen (nedrykk)
Røk ut mot 4. divisjonslaget Heming i første kvalifiseringsrunde til årets NM, og kommer til å få det veldig tøft etter fjorårets opprykk fra en ganske svak avdeling. Trenes av profilen Kjell Sverre Hansen Wold, som tidligere har vært trener/assistent i Eliteserien, 1. divisjon, 2. divisjon og Toppserien i Stabæk, Hønefoss, Manglerud Star og Kolbotn.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Stabæk 2 serieåpner idag borte mot Aalesund FK 2, på Colorline Stadion kl 16.

Amedias lokalplattformer legger visstnok tilrette for streaming, men det er opp til hjemmelaget å styre kamera og mikrofon, såvidt jeg her forstått.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


14 minutter siden skrev Chr.:

Stabæk 2 serieåpner idag borte mot Aalesund FK 2, på Colorline Stadion kl 16.

Amedias lokalplattformer legger visstnok tilrette for streaming, men det er opp til hjemmelaget å styre kamera og mikrofon, såvidt jeg her forstått.

https://www.nettavisen.no/sport/sportsfest-hos-nettavisen---viser-mer-enn-50-direktesendte-kamper-denne-helga/3423661620.html

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

2. Laget
×
×
  • Opprett ny...