Gå til innhold

2. Laget


Øyvind
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Bare minner om kamp hjemme mot Lørenskog idag klokken 19:00.

Lørenskog må vinne hvis skal ha noe helst håp om å kjempe om opprykk. Dette blir en kamp hvor vi har alt å vinne og Lørenskog alt å tape.

Kommer til å bli en knall match !!

Lenke til innlegg
Del på andre sider



Lørenskog er tross alt et av de to beste lagene i avdelingen, med 8 seire på de 9 siste (eneste tap mot tabelltopp Eidsvold Turn), så et voldsomt sjokk kan det ikke være. Ja, vi har et par av benkesliterne fra førstelaget vårt med, men de er nok langt mer samspilte og i flytsonen enn det andrelaget vårt er.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Enig med Blaamann; ta en titt på tabellen. Topplagene Eidsvold og Løresnkog har, om man ser bort fra innbyrdes oppgjør, tilsammen spilt 34 kamper mot de andre lagene i avdelingen, det har endt med 29 seire, 3 uavgjorte og 2 tap. Jeg vet ikke noe om prestasjonene våre i dag, men dette er en av de to kampene denne høsten det er fullstendig urealistisk å regne med poeng i (neste kamp borte mot Eidsvold er vel enda mer mer uaktuell). Etter disse to kampene vil vi ligge på nedrykksplass, og må samle sammen opp mot 10 poeng på de seks siste for å berge plassen. Det er fullt mulig, vi skal blant annet møte de tre som ligger nederst (om man ser bort fra oss).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


My bad. Leste ikke nøye nok. Hadde på en eller annen måte forstått det som at Kassi startet på benken i dag. Som han for så vidt også gjør når vi topper førstelaget, men det var altså ikke poenget mitt ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

2. Laget
×
×
  • Opprett ny...