Gå til innhold

LSKKFK-SFK


sexxes
 Del

Anbefalte innlegg


Hvor kan man følge kampen (utenom tribunen..)?

 

De sender arna bjørnar - røa på vg live (pt er det 0-1..) men har ikke funnet noe om hvor Stabæk sendes..

 

Edit: på scoringsvarsel kom kampen opp og den kan følges på ; http://vglive.no/#match=iss1503693

 

Stabæk leder 1-0 til pause (Lisa Marie Woods 45')

Endret av sauen
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå kjenner jeg lukten av gull. Skummelt da Ingrid blir liggende nede tidlig i kampen, og det er også grunnen til tre minutters tillegg i 1. omgang. Lisa scorer ikke uventet med hodet, og Katrine scorer på retur (ikke patent keeperspill) etter sin egen avslutning etter et flott innlegg fra Kristy. Caroline Graham Hansen kommer inn, og viser seg fra sin beste side igjen. Marte får sin tredje kamp, men er ikke nær ballen. Så litt skummelt ut da Lillestrøm satte i gang spillet mens Marte fortsatt var 30 meter fra mål. Heldigvis skjønte dommeren det, og lot frisparket bli tatt på nytt.

 

Seier mot Ørn, mens Røa avgir poeng nok engang vil gi gull om to uker. Derfor bør det bli rekordoppmøte på den kampen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3-0 på livesendingene var da Nettavisen la inn Ingrid ut/Marte inn som Ingrid målscorer/Marte assist. Nettavisen kjørte livereferat. Aftenposten oppdaterte bare med mål, og har også Ingrid som målscorer på et 3-0 mål. Så da vet vi hvordan Aftenposten oppdaterer resultater...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ifølge kampreferatet på dynamittjentenes hjemmeside kom (den visstnok tvilsomme) straffen etter en hands av *trommevirvel* Janne Stange. Kanskje vi egentlig bare har en liten sabotør over elven der? tongue.gif

 

Janne tar armene opp forran ansiktet hvor ballen treffer. Arna-Bjørnar blir uansett snytt for en klar straffe i førsteomgang så allt i allt er det vel greit.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når det gjelder det sportslige, så er det nok på sin plass å ta fullstendig av. Dette var et voldsomt langt skritt mot gullet. Seier og uavgjort i de to siste kampene er garantert nok. Men jeg ser ikke bort fra at Røa kan rote borte flere poeng.

 

 

Når det gjelder det tribunemessige, så kan vi nok ikke forvente det store i siste hjemmekamp. Alt over 500 er bra. Jeg er også skuffa over motstanden vi fikk i dag. 8 personer og ei tromme. Det var ikke mye mobilisering og skryte av. Det er nok bare å innrømme at vi tilhører den eneste supporterklubben som bryr seg om kvinnefotball. Og tallene er fallende også i vår leir. Men det driter jeg i. Jeg skal ned til Grimstad og ta gullet sammen med chixa i siste runde, og der blir vi nok til at det blir gøy. Om vi er 15 eller 100 er ikke så nøye for meg, selv om jeg selvfølgelig vil oppfordre folk til å ta turen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Faen - glemte hele matchen. Jaggu godt det ikke sms-varsles før kamper. Vi kunne risikere å få flere fans på kamp. Med 30 kamper for gutta og 22 for chixa er det vel ikke nødvendig å bruke moderne hjelpemidler for å minne folk på når kampene går - er det vel?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det holder med de vi har ja. Hadde egentlig tenkt å disse deg litt for dette for du burde strengt tatt, eller noen i familien din burde strengt tatt huske det, men jeg er faktisk enig med deg. Det er ikke akkurat sms det sløses mest penger på.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Faen, det er som jeg går på lykkepiller.

Nå er det mandag og jeg går fortsatt bare rundt å gliser :D Klarer ikke slutte; er så utrolig glad for seieren samt at Røa gikk på en liten smell.

2. omgangen er av kvalitet som det de presterte før ferien (dvs særdeles bra)

 

VI SENDER SMS FØR NESTE KAMP. Og hvis så ikke skjer skal jeg personlig sende en til deg Alz. Selv om syngingen fungerte utmerket mot LSK, får vi alltid et ekstra kikk når du knytter neven og roper "beste laget er"

 

30. OKTOBER SFK - Trondheims-Ørn, Nadderud Stadion lørdag Kl: 13:00

Endret av Bendix
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

LSKKFK-SFK
×
×
  • Opprett ny...