Gå til innhold

CL


Rich
 Del

Anbefalte innlegg


Tja. Billig tur og mulighet for endelig å se noe annet enn flyplassen.

 

Får vi med noen bra folk er jeg med.

Flyprisene er godtr under 1500 kr t/r. Dette gjelder tir-fre, tir -tor og ons-fre. Frankfurt liker jo også å kalle seg kvinnefotballens hjerte (reklamerte ihvertfall med det under VM).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


UEFA melder: "Frankfurt given tough draw"

http://www.uefa.com/womenschampionsleague/news/newsid=1665279.html#frankfurt+given+tough+draw+lyon+meet+olimpia

 

Uansett blir det tøft for jentene. Noen som vet om det er planlagt noen treningskamper mot utenlandske lag før hjemmekampen? Det hadde vel vært greit å få matchet seg mot andre lag enn norske før det gjelder?

 

Jeg registrerer også at hjemmebanen til Frankfurt er uten flomlys. Det betyr vel enten tidlig kampstart, eller en annen bane.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Noen som vet om det er planlagt noen treningskamper mot utenlandske lag før hjemmekampen? Det hadde vel vært greit å få matchet seg mot andre lag enn norske før det gjelder?

 

Kan ikke helt se når det kunne blitt tid og mulighet til å gjennomføre en slik internasjonal treningskamp.

Denne forberedelsen og matchingen fikk vi i vinter mot Arsenal, Brøndby, Malmø og Gøteborg borte / hjemme.

Nå i ettertid er det ekstra synd vi ikke fikk mulighet til å møte Wolfsburg i Telenor Arena, selv om jeg ikke vet helt hvordan de står seg i forhold til Frankfurt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg skal til Tyskland, ingen tvil om det.

Når blir endelig dato satt. Må ordne fri eller evt kombinere med jobbtur.

 

Til info viste Lise Klavenes på dagens trening at storformen er her.

Hun kjørte en 2x overstegsfinte på Daniel Nannskog og klinte ballen opp i krysset med utsiden av foten fra 18 meter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Litt foreløpig informasjon på http://www.stabak.no/kvinner/article112394.ece

 

Første kamp går enten 28. eller 29. september på Nadderud med retur 5. eller 6. oktober. Hvis kampene blir vist på TV er sannsynelig oppsett 29.9 kl 19.00 eller kl 20.00 på Nadderud og 6.10. kl 15.30 i Frankfurt. Men dette kommer vi tilbake til.

Siden TV er inne i bildet her kan det kanskje ta litt tid å få avklart, hvis ikke burde de klare å enes om dato ganske kjapt.

Endret av Totto
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Faen hvorfor spilles ikke CL i helgen?

Helt enig, har heldigvis noen feriedager igjen.

 

Blir litt som semifinalen i mot Kolbotn.

Mulig det bare er jeg som er i ferd med å bli en gretten gammel mann, men jeg opplever det ikke som om det tilrettelegges voldsomt for publikum i kvinnefotballen gitt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Faen hvorfor spilles ikke CL i helgen?

Helt enig, har heldigvis noen feriedager igjen.

 

Blir litt som semifinalen i mot Kolbotn.

Mulig det bare er jeg som er i ferd med å bli en gretten gammel mann, men jeg opplever det ikke som om det tilrettelegges voldsomt for publikum i kvinnefotballen gitt.

Skulle vært som hos herrene med CL-kamper i helgene. Vent nå litt. Det stemmer jo ikke!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


ANALYSE AV SFK MOT FRANKFURT I CL

 

Laget er favoritter i årets Bundesliga, tett fulgt av Turbine Potsdam, Wolfsburg og Duisburg. Potensialet er absolutt der etter en meget sterk sesong som avsluttet i mai med en 2 plass i serien kun slått av Potsdam med ett poeng etter avgjørelse i siste serierunde. Vant den tyske cupen etter 2-1 i finalen mot Potsdam. De scorer mye og slipper inn lite mål 103-16 (+87) etter 19 seire og 3 tap i serien. De taper mot Wolfsburg, Turbine og Duisburg. Wolfsburg scorer 5, Turbine 3 og Duisburg 2 av de 16 målene de slipper inn.

 

De hadde 6 spillere (7, en spiller skadet i oppkjøringen) i Tysklands VM tropp med to spillere på VM's All star team. De har en 1 Japansk VM vinner, 1 Amerikansk sølvvinner og 2 Svenske bronsevinnere på laget. 1 VM spiller fra New Zeeland spiller også der sammen med flere andre tyske landagslags spillere med mye erfaring. På årets kåring av beste spiller i Tyskland av 972 jornalister for magasinet Kicker har de seks spillere blant topp 9 og 11 blant topp 20. Blant annet årets klare vinner Lira Bajramaj med 233 stemmer, nr 2 Birgit Prinz med 88 stemmer og nr 4 Kim Kulig med 87 stemmer. Så på papiret i verdens beste Liga er de et meget godt lag

 

Men ..... og det er et meget stort men som alt kan tale for at vi møter dem på riktig tidspunkt i CL og bør ha en god mulighet.

 

De har stor respekt for SFK og våre spillere. Dette bekrefter både Potsdams trener Bernd Schröder og Frankfurt på sin hjemmeside.

De følger flere av våre yngre spillere etter U19 VM og vet at det er mye erfaring og vinnerskaller blant de eldre i laget. Så de er nok forsiktige og mulig defensive på Nadderud. De åpnet serien i helgen som var med en på papiret sterk 3-0 seier mot et antatt bunnlag Essen-Schönebeck. Frankfurt ble i følge rapportene rundspilt første 30 minutter og var ikke med i kampen. Kun en meget god Nadine Angerer i mål avverget Essen ledelse på flere gode skudd og alene med keeper dueller. Så ble kampen stoppet i 13 minutter pga. lyn og tordenvær. Når kampen starter opp igjen får Frankfurt et noe heldig mål rett før pause og etter pause går de opp til 3-0 etter 53 minutter og kontrollerer inn seieren hvor Lira Bajramaj scorer sitt første mål i Frankfurt drakt etter overgangen fra Potsdam. Frankfurt spiller 3 kamper til før SFK på Nadderud og møter ingen av Topplagene, men kan få slite mot både mot ny opprykkede Leipzig borte som tapte kun 1-2 borte mot Duisburg i åpningskampen og Jena hjemme og HamburgSV borte før turen går til Norge. Jeg tror de kommer uten å ha fått bekreftet sin form riktig, forhåpentligvis tapt noen poeng og ikke fått samspilt et nytt lag....... SFK er i form og virker bedre og bedre..... Frankfurt har mål om serie, cup og CL gull.... SFK kan faktisk få nettopp det :rolleyes:

 

Frankfurt har mistet flere viktige spillere siden forrige sesong. Av forrige sesongs 103 seriemål scoret:

Pohlers, Conny 25 mål med 6 assists på 22 kamper. Hun spiller nå i Wolfsburg.

Prinz, Birgit 23 mål med 14 assistspå 18 kamper. Lagt opp etter VM fiaskoen

Garefrekes, Kerstin 23 mål med 14 assists på 20 kamper. Har vært ute av form etter VM og kom inn som innbytter mot Essen.

Hingst, Ariane 2 mål med 3 assists på 20 kamper har avsluttet i Frankfurt, ikke kjent hvor hun spiller og om hun også har lagt opp etter VM.

Så spillere som har scoret 50 av målene forige sesong er borte!!

 

Skader:

Kim Kulig er kneskadet og går på krykker, stort spørsmål om hun blir spilleklar

Marozsan, Dzsenifer er på vei tilbake etter skaden hun fikk rett før VM og vil neppe være 100 prosent matchfit på Nadderud.

 

Sentrallinje:

Angerer, Nadine, Meget god 1 mot 1, kan være svak lave skudd og feltarbeid.

Bartusiak, Saskia midstopper, med Saki(jpn) og Thunebro(swe) på backene og ?

Behringer, Melanie og Garefrekes, Kerstin sentral/offensivmidtbane med Krieger(USA), Huht, Kulig og/eller Smisek

Bajramaj, Fatmire „Lira", Målfarlig og kreativ spiss, Primadonna, men kan bli sur... med Landstrôm(swe) og/eller Marozsán

 

SFK verste fiende:

-Høye skuldre og overtenning

-For mye respekt..... taktikkvalg

-Skader

 

Men jeg har stor tro på at dette kan gå veien og at vi muligens skal være fornøyd med å trekke et av topplagene nå og ikke i kvart eller semifinalen..... Og på Nadderud med flere tusen ?? tilskuere er det vel ingen som slår oss.... Dere er iallefall gode nok!

 

Stå på Jenter! Gleder meg som en unge til å se dere ta steget ut i Europa

Lenke til innlegg
Del på andre sider


wow! @ringos ukjente tvilling er det deg?

 

Heller datter, i så fall...

 

Edit: ikke spesielt glad for å se at Bajramaj har kommet over fra Potsdam. Spiller jeg frykter.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


wow! @ringos ukjente tvilling er det deg?

 

Heller datter, i så fall...

 

Edit: ikke spesielt glad for å se at Bajramaj har kommet over fra Potsdam. Spiller jeg frykter.

 

 

Er nok far til datteren og får endre "nickname" til bestefar tenker jeg....

 

Enig i at Bajramaj er en fryktelig god spiss, og er meget populær i Tyskland. Kommer opprinnelig fra Albania mener jeg, men har spilt på Tyskland i flere år og Ingrid, Torill, Trine og Katrine kjenner henne nok godt da hun har scoret flere mål mot Norge. Hun er idag kvinnefotballens ansikt utad i Tyskland og elsker oppmerksomheten ved dette som en sann Primadonna. Hennes overgang sammen med Keeper Desire Schumann fra Potsdam til Frankfurt i kjent " If you cant beat them, Buy them!" stil, er den dyreste hittil innen Tysk kvinnefotball. Hun må passes på, tett og hardt.... og samtidig må vi stoppe Garefrekes oppspill og løp.... og være fokusert og sterke på defensiv dødball. Klarer vi det er mye gjort! Føler det er mer usikkerhet og manglende samspill i deres forsvar som må bli bedre og dette tror ikke de får testet ut ordentlig før de kommer hit, da de normalt skal dominere i de neste kampene. Vi får se i disse kampene hvordan laget og Bajramaj spiller.... følg med på http://www.dfbtv.de/ som har mye bra stoff om kvinnefotball og live matcher...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


UPDATE FRANKFURT I CL

 

Frankfurt vinner 4-0 borte mot Leipzig som spiller meget defensivt og holder 0-0 til 38 minutter da midtstopper Bartusiak er oppe og scorer med heading på en corner fra Behringer. Frankfurt spiller ikke bra i første omgang med få avslutninger mot etablert forsvar og et Leipzig lag som kommer til få kontringer. Spillet blir bedre i 2 omgang der Krieger(US) på løp fra sin backposisjon slår et innlegg rett i mål etter 57 minutter og i det 60 minutt er Bartusiak igjen oppe og header en corner i mål, denne gangen fra Bajramaj. Siste mål til 4-0 kommer ved etter gode kombinasjoner i boksen som avsluttes av Behringer etter 77 minutter. Alt i alt en fortjent seier med to dødball mål ved midtstopper og et innlegg fra backen. Så forsvaret hadde lite å gjøre og tok i stedet ansvar og scoret 3 mål.

 

Lagopstilling:

1. FFC Frankfurt:

Angerer – Krieger (79. Herbert), Bartusiak, Weber, Thunebro (62. Percival) - Huth, Behringer, Smisek, Garefrekes - Landström (46. Crnogorcevic), Bajramaj.

 

Ellers får Frankfurt også en cup kamp med seg før de drar til Norge, da de spiller borte mot regionslaget Vfl Kummern (norsk 2 divisjons nivå) i 2 runde i den Tyske cupen 11 september. som titelforsvarer stod de over 1 runde. Tyskland har ett noe annet divisjonsystem enn Norge. 1 Bundesliga (toppserien) med 12 lag og 2 Bundesliga Nord og Süd(1. Divisjon) begge med 12 lag. 2 lagrykker ned og vinner av nord og syd rykker opp (eller neste lag som ikke er 2 lag til et 1 bundesliga lag) Dette betyr at alle 2 lag spiller på nest høyeste nivå og er en fin utviklings arena. I Norge må de spille i høyest 2 divisjon og nivået her er som kjent ikke veldighøyt i alle kampene desverre. Burde endres for å gi flest mulig best mulig utviklingsarena i Norge også isteden for å kutte antall lag.....

 

Frankfurt's back Saki er reist til Japan for å spille Olympiske kvalifikasjonskamper og mister de neste kampene. Tror de er tilbake før CL, men betyr jo at Kristy kan møte en døgnvill og ikke innspilt back......

 

Frankfurts og Tysklands rutinerte offensive midtbanespiller Kerstin Garefrekes (31) har trukket seg fra videre Landslagsspill. Hun har 130 landskamper med 43 mål. Frankfurt's mange tyske landslagsspillere (?) har sin første samling etter VM og oppbygging av et nytt lag bla annet med kamp mot Sveits 17 september.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


UPDATE II FRANKFURT I CL

 

Frankfurt overtok ledelsen i Bundesliga med 3-0 seier hjemme mot Jena. De leder med 1 mål mere scoret enn Potsdam (10-0 mot 9-0). Jena møtte rett før kampstart etter busshavari på autobanen og kampen ble spilt i 32 graders varme med 2000 tilskuere. Det står 0-0 til pause i en omgang hvor Frankfurts Trener er meget misfornøyd med spillet og mye slurv offensivt, bla bommer Bajramaj på åpent mål fra 4 meter og det nærmeste de kommer er et langskudd fra Behringer i tverrligger. Skjerp dere!!! melding fra trener i pausen gjør at de kommer ut og spiller en god 2 omgang i varmen. Bajramaj setter sin andre for sesongen etter 51 minutter og Ana-Maria Crnogorcevic (Sveitsisk Landslagsspiss) setter 2-0 etter 57 minutter begge mål etter framspill og innlegg fra Kerstin Garefrekes som selv avslutter til 3-0 etter 70 minuter etter et strålende solo raid. Med 2 assists og 1 mål blir hun også kåret til BB. Frankfurt vinner skuddstatistikken 17-0 og vinner fortjent selv om effektiviteten bekymrer treneren.

 

Lagoppstilling

Nadine Angerer – „Ally“ Krieger, Saskia Bartusiak, Meike Weber (73. Gina Lewandowski), Ria Percival (73. Sara Thunebro) – Kerstin Garefrekes, Sandra Smisek (82. Jasmin Herbert), Melanie Behringer, Svenja Huth – Lira Bajramaj – Ana-Maria Crnogorcevic.

 

Ellers

 

20110831_Pedersen_Katrine.jpg

Stabæks Kapitänin Katrine Pedersen er heading for en artikkel om hjemmekampen i CL hvor det bekreftes at billett prisene blir som ved siste kamp i 2008 med 15€ for sitteplass og 7€ for ståplasser. Disse legges ut for salg i midten av september.

 

Frankfurt har fått med 6 spillere til første samling av landslaget etter VM og EM kvalik kamp mot sveits 17 septemper.

 

TROPP:

Tor

[1] Nadine Angerer, 10.11.1978, 1. FFC Frankfurt 102 -

[21] Kathrin Längert, 04.06.1987, FC Bayern München - -

[12] Almuth Schult, 09.02.1991, SC 07 Bad Neuenahr - -

 

Abwehr

[3] Saskia Bartusiak, 09.09.1982, 1. FFC Frankfurt 45 -

[15] Verena Faißt, 22.05.1989, VfL Wolfsburg 3 -

[23] Josephine Henning, 08.09.1989, VfL Wolfsburg 2 -

[24] Tabea Kemme, 14.12.1991, 1. FFC Turbine Potsdam - -

[5] Annike Krahn, 01.07.1985, FCR 2001 Duisburg 70 4

[4] Babett Peter, 12.05.1988, 1. FFC Turbine Potsdam 55 1

[2] Bianca Schmidt, 23.01.1990, 1. FFC Turbine Potsdam 17 -

 

Mittelfeld

[19] Fatmire Bajramaj, 01.04.1988, 1. FFC Frankfurt 50 8

[7] Melanie Behringer, 18.11.1985, 1. FFC Frankfurt 68 17

[10] Linda Bresonik, 07.12.1983, FCR 2001 Duisburg 68 5

[20] Lena Goeßling, 08.03.1986, VfL Wolfsburg 25 -

[18] Svenja Huth, 25.01.1991, 1. FFC Frankfurt - -

[6] Simone Laudehr, 12.07.1986, FCR 2001 Duisburg 45 10

[11] Anja Mittag, 16.05.1985, 1. FFC Turbine Potsdam 67 10

 

Angriff

[8] Inka Grings, 31.10.1978, FC Zürich 94 64

[17] Dzsenifer Marozsan, 18.04.1992, 1. FFC Frankfurt 2 -

[16] Martina Müller, 18.04.1980, VfL Wolfsburg 93 30

[9] Alexandra Popp, 06.04.1991, FCR 2001 Duisburg 16 9

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For et amatørlag vi skal møte. De har ikke flomlys engang ;)

 

 

Amatører er de nok ikke, tror nok til og med at deres kjøpekraft etter skatt langt overgår hva våre jenter har og heldigvis for dem er kvinnefotball populært i Tyskland med mye tilskuere, noe våre jenter absolutt også fortjener..... Blir nok ikke lett for SS å dominere en bortekamp som her hjemme :unsure: , men blir veldig spennende å se hvor mange som kommer totalt både på Nadderud og i Frankfurt. TØR VI TIPPE 2500 HJEMME OG 8000 BORTE....... ER JO FAKTISK CL FOLKENS!!!!!!! Markedsføring?.... når legges billettene ut?........priser?......pauseunderholdning?......Fanshop?......Hvordan kommer jeg til Nadderud?....blir det endelig vaffelsalg? ........;):lol::unsure::D .....Tyskspråklige guider fra SS?..... B)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Blir nok ikke lett for SS å dominere en bortekamp som her hjemme :unsure: , men blir veldig spennende å se hvor mange som kommer totalt både på Nadderud og i Frankfurt. TØR VI TIPPE 2500 HJEMME

 

For å ta det siste først : ingen vits å tro på så høye sifre. Kommer det tusen skal vi være kjempefornøyde. WCL-sekstendedelsfinale er det ikke spesielt mye swung over, annet enn hos folk som hadde kommet uansett.

 

Angående tribunedominans : noen tusen tyste tyskere skal vi da klare å overdøve. Har du noen info om supprterklubben rundt ffc frankfurt?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Blir nok ikke lett for SS å dominere en bortekamp som her hjemme :unsure: , men blir veldig spennende å se hvor mange som kommer totalt både på Nadderud og i Frankfurt. TØR VI TIPPE 2500 HJEMME

 

For å ta det siste først : ingen vits å tro på så høye sifre. Kommer det tusen skal vi være kjempefornøyde. WCL-sekstendedelsfinale er det ikke spesielt mye swung over, annet enn hos folk som hadde kommet uansett.

 

Angående tribunedominans : noen tusen tyste tyskere skal vi da klare å overdøve. Har du noen info om supprterklubben rundt ffc frankfurt?

 

 

http://www.fanclub-f...t.de/index.html er link til fanclub og de har også ett forum som oss på http://forum.ffcfran...in/yabb/YaBB.pl med 1888 medlemmer.

 

20100817_Stalp.jpgUdo Stalp virker å være en talsperson for fans og lignende. hans nick på forumet er Dr. Faust........ eller på 00496924248740 han er også frankfurts kontakt til andre klubber, skriver kamprapporter og er speaker på stadion, mye likt med Richard J. men Udo har valgt en noe annen hår og skjegg frisyre enn rich......

 

Jeg mener frankfurt hadde 7500 tilskuere på sin siste kamp hjemme forrige sesong hvor de vant 8-2

 

På forumet deres finnes mye info, men meste på tysk.....

 

Går man for 1000 så kommer det 600 tilskuere..... går man for 2500+++ så er det mulig å skape litt blest og mediainnterresse.... Vi skal faktisk møte et av verdens beste klubblag i to kamper i CL.... men om vi ikke markedsfører kampen gir hårete mål klissent resultat!!. Og jeg tror vi kan slå dem om vi tør å tro på det og gjør taktiske grep som nøytraliserer Garefrekes og Bajramaj, og tør å angripe dem med fart og presisjon. Når vi gjør det så er SFK ett av verdens beste lag.... Alltid uansett

 

La oss bevise det, både på banen og tribunen!!

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For et amatørlag vi skal møte. De har ikke flomlys engang ;)

 

blir det endelig vaffelsalg?

De startet med vaffelsalg for 2 kamper siden.

Tror de begge gangene har gått tom for røre ;)

Endret av Bendix
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Eurosport skal sende hjemmekampen.

 

 

Veldig bra!! Skal informere Frankfurts fans om dette og vaffelsalg slik at de kan begynne og grue seg til kampen i Frankfurt. På deres forum er det også flere som ønsker å ta mopeden til Norge og ønsker medpassager med egen hjelm for å dele på drivstoff utgiftene..... samt mye klaging på billett prisene til hjemmekampen deres.....kommer nok endel tyskere til Norge også....:D tap og tap med samme sinn blir ikke lett for dem....

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

CL
×
×
  • Opprett ny...