Gå til innhold

Alt er håpløst og vi gir oss ikke!


arni
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Er du sikker på at du vil vite svarene på disse spørsmålene, kaptein?

 

Kan det tenkes at det er bedre for mentalhygienen å "lulle seg inn i en falsk tro på at dette løser seg. Vi rykker opp igjen, slik vi gjorde i 2005"?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når man klikker seg inn på stabak.no - midt i silly season - bare for å oppdage at toppsaken er en reprise på en gammel nyhet om en ny trener for aldersbestemte lag, er det så man snart kan føle apatien melde sin ankomst...

 

Enten det foregår en hel masse som klubben ikke ønsker å publisere eller om det rett og slett ikke skjer en dritt, er det ille uansett.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det aller farligste er at ingen uttaler seg, ingen skriver noe, ingen mener noe og derved ingen bryr seg...

 

Vi får aksjonere som høyreekstremistene i Belfast mot at ikke Stabækflaggene vaier over Nadderud hver dag så klubben får mediaoppmerksomhet. Nå har det jo gått uker siden sist Morten Stene lekket at politiet fant en tom konvolutt i søppelkassa til Inge Andre, som er et bevis på at han har fjernet viktig bevismateriale og derfor må være en svindler.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Davy Wathne, Yngve Hallén, og Morten Stene; TAKK SKAL DERE FAEN MEG HA!

 

Dere har i søken etter egen vinning (publisitet og karriere) ødelagt en av flotteste klubbene i Norge!

 

(Greit nok: kutt hadde kommet uansett når vi forlot TA, men pga. denne overgangsfarsen har vi mistet de tyngste sponsorene våre, og nå nesten to år senere skal vi snart få denne farsen opp for rettsordenen eller?)

 

Vi sees på Nadderud!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jepp, der kom "rykk tilbake til start" og "deres hus og hoteller brenner" kortene på en gang. Jeg setter stor pris på at vi endelig får vite, men hadde ønsket meg at sannheten ikke var så inni helv*** deprimerende.

 

Gleder meg ikke akkurat til tirsdag, men det skal bli godt å få det overstått.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er lov til å være skuffet. Og det er nå vi får svar på hvor mange som er Blaa - innerst i sjelen.

 

Det som skuffer aller mest er ikke mangelen på penger, men mangelen på informasjon. Stabæk har vært den mest fantastiske historiefortelleren i norsk fotball. Hårete mål og elleville visjoner har ført klubben langt.

 

Når virkeligheten da vender seg mot klubben og historiene som må fortelles er mindre visjonære og med mindre håp, så er det veldig, veldig trist at klubben svarer med å holde kortene altfor tett til brystet. Tilsynelatende har man sittet bak låste dører og håpet at en eller annen Lotto-gevinst skal falle i hodet på klubben og endre alt.

 

Men det kommer ingen Lotto-gevinst. Og det skapes heller ingen entusiasme uten involvering. Akkurat nå starter involveringen med å fortelle hvordan det faktisk står til. Helt ærlig og oppriktig. Glem frykten for at sesongkortkjøpere og sponsorer ikke skal hoppe på og satse penger hvis de får vite hvor galt det faktisk er. I virkeligheten er det nemlig annerledes: de blaaeste, de som vil være med alltid, uansett, de vil mobiliseres mer når vi forstår hvor galt det egentlig er.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Man håpet vel i det lenste at ikke Morten Stene/Håvard Lunde skulle torpedere Stengels overgang til VIF.

 

Slik som politiets klovneadvokat Morten Stene har håndtert denne saken i media har det svekket Stbs mulighet til å beholde/skaffe seg sponsorinntekter at vi ikke "Rykker tilake til start" men får regninga for å ha parkert på Rådhusplassen (Fornebu) der det var bygget hotell (Arena).

 

Vi har hatt elefantsyke, og det er vanskelig å nedskalere en virksomhet. Mye tøffere grep skulle vært gjort tidligere, og vi skulle rykket ned i 2011 uten overgangssaken, så hadde vi hatt en gunstig situasjon i dag. Men ingenting er enklere enn etterpåklokskap.

 

De som sitter i dagens administrasjon/ledelse har ikke ansvaret for det uføret klubben har havna i. De har gjort som best de har kunnet innenfor svært trange rammer. Jeg synes tvert imot at de fortjener honnør for å ha stått på i sterk motvind. Og de skal ha honnør for at de nå spiller det siste kortet de har for å få klubben på rett kjøl. Ikke glem at vi i 2008 hadde spillere på benken med høyere lønn enn hele dagens tropp til sammen. Vi har omsider våkna opp etter tidenes hangover til tidenes blåmandag.

 

Nå må klubben konsolideres på Ground Zero. Det vi trenger er positivitet, velvilje og pragmatisme fra alle i og rundt klubben. Som Posse er inne på - hvis alle kan bidra littegrann kan vi skape enormt mye sammen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


276412_13205026034_1437542933_q.jpg

Stabæk Fotball · 13 018 liker dette
  • Vi har snudd mange steiner, lett med lys og lykter, og jobbet beinhardt for å få klubben til å gå rundt. Det er flere omstillinger å ta innover seg og sviende konsekvenser å takle av at vi er i den situasjonen vi er i i dag. Vi vet at mange supportere etterspør informasjon om hva som skjer i klubben, og vil derfor kalle inn alle venner av klubben til et møte tirsdag 22/1-13 hjemme på Nadderud. Dere fortjener å få vite hvor vi står, og hva vi kan gjøre sammen for klubben.

    Sitat supporter i ettermiddag: "Jeg har mine to hender, en sterk og frisk kropp, skrivekløe og et pågangsmot skapt av snart to tiår på ståtribunen på Nadderud og utallige bortebaner. Og jeg vil gi av alt mitt overskudd for klubbens overlevelse, dersom dere er åpne med oss, og forteller hva som må gjøres. Alltid, Uansett."
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jepp, der kom "rykk tilbake til start" og "deres hus og hoteller brenner" kortene på en gang.

Hadde vi bare rykket tilbake til start hadde det vært penger å hente, det er vel mer å gå rett i fengsel, o om du passerer start har du ikke krav på penger.

 

Blir spennende å se hvem som når TL først, Lyn eller oss

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Igjen så håper jeg klubben ved en eventuell frifinnelse går til motsøksmål og får oppreising fra Medienorge, NFF og Stene. + alle andre involverte
For her er det mye penger som har gått tapt, og ikke minst ett ødelagt rykte for enkeltpersoner og klubben.

Endret av blaasoldat
Lenke til innlegg
Del på andre sider


uff... er det ikke mulighet for å bare starte med blanke ark? både på administrativt nivå og blant spillerne? jeg føler rett og slett ingen identitet eller klubbtilhørlighet lenger. Klubben og navnet vil jeg alltids støtte, men per dags dato føles det rimelig tomt bak det meste....

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

 

Alt starter og stopper med sportslig fremgang for A-laget herrer. Vi har et lag som i enkeltkamper skal være godt nok til å slå alle lagene vi kommer til å møte i Adeccoligaen forsterkninger eller ikke. Samtidig så mangler et lag som taper 23 av 30 kamper noe essensielt. Vi er derfor samtidig ikke bedre enn at vi også kan tape for alle lagene vi møter i Adeccoligaen. Nedrykk til 2.div er dermed ikke et urealistisk alternativ...

 

All frivillig innsats man måtte legge ned vil være bortkastet desom vi samtidig rykker ned til 2. div. Det betyr at alle tiltak og frivillge innsatser må følges av kontrollspørsmålet - hvordan bidrar dette til å bedre de sportslige mulighetene for A-laget? Hvis svaret er at dette neppe bidrar til å styrke klubben sportslig - ja så skal man heller ikke bruke krefter på det!

 

@ringo

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Man kan vinkle alle ting til noe posisitvt eller noe negativt.

 

man skal være kritisk og ikke tro at alt frivillig arbeid bidrar til suksess, men jeg mener at @ringo sin vinkling på frivillig arbeid kanskje blir litt enkel.

 

Frivillig arbeid kan bidra til å fristille kapital gjennom sparte utgifter og som igjen gjør at man kanskje kan slippe å selge en spiller - blir laget bedre ved at en spiller som allerede er i troppen fortsetter å bli der - nei. Unngår man at laget blir dårligere - JA.

 

Sportslig sett, så blir ikke laget bedre av at noen stiller opp å maler en vegg eller fikser en ødelagt do - men at en spiller slipper å løpe bort på nadderudhallen i pausen for å gå på do gjør at at den rørleggeren som stilte opp gratis og fikset doen har hjulpet Petter Belsvik når han skal snakke med spillerne i pausen.

 

Spørsmålet er bare hvor mange som gidder å stille opp - og har Stabæk en plan og ressurser til å administrere de frivillige?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Nå ser vi virkelig hvor mye onkel Ulrichsen betydde for fotballen i Stabæk. Konfrontasjonslinja som L H Sørensen (og vel også Ingo) kjørte viser seg nå nokså skjebnesvanger - siden de andre "småkapitalistene" ikke ville bidra med nok midler.

 

Kunne godt tenke meg at Support tar kontakt med onkel U for å sondere om alt håp er ute der (med mindre det alt er gjordt)!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kunne godt tenke meg at Support tar kontakt med onkel U for å sondere om alt håp er ute der (med mindre det alt er gjordt)!

 

Ingen dum idé, men om det ikke skulle la seg gjøre, kunne man kanskje i det minste tatt en prat med Ingo og be han svelge noen kameler for å få Ulrichsen på vår side igjen.

 

"Motivasjonstalene" hans ser ut til fremdeles å handle mest om at det skal gå så dårlig for dagens eiere av Telenor Arena at de tvinges til å selge. Det er forsåvidt forstålig at det er litt ekstra vondt for Ingo at det overdimensjonerte og overprisede luftslottet som han var med på å skape engasjement rundt sånn at det kunne realiseres var det som skulle knekke klubben og at det derfor sitter litt langt inne å finne alternative løsninger, men jeg tror alle er best tjent med at Ingo snart blir ferdig med å gå ut mot Ulrichsen & Co på den måten og i stedet forsøker å bli venner igjen.

 

Personlig synes jeg Campus Norway høres langt mer attraktivt ut for en fotballklubb enn Telenor Arena. Om vi kunne fått med alle i og rundt klubben på å dra i den retningen og i tillegg kanskje få med Ulrichsen på en løsning der, tror jeg vi fort kan få en bedre pakkeløsning enn det Telenor Arena noen gang var.

Endret av Perfect 7
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Enda en kronerulling? Får ikke lest hele artikkelen ettersom den er i B+; står det noe interessant der?

 

Tror mange føler at man tøyer strikken vel langt hva kronerulling angår, sett i forhold til synlige resultater. Mange penger har vært rotet bort på hvitsnippkriminalitet og meningsløse lån av spillere som har vært altfor dårlige og/eller blitt hentet inn altfor sent, etter at nedrykket var praktisk uunngåelig og man heller kunne brukt penger på å bygge et brukbart førstedivisjonslag.

 

Hadde helst sett at man fikk ryddet opp i ledelsen før man ba om mer penger til slippe ned i det sorte hullet de har skapt og opprettholdt. Men det er vel ikke et alternativ...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Del

Alt er håpløst og vi gir oss ikke!
×
×
  • Opprett ny...