Gå til innhold

SFK-Kolbotn


sexxes
 Del

Anbefalte innlegg


Klar til kamp igjen allerede i morgen, men merk tidspunktet 21:00.

 

Ser ut til at lagoppstillingen kan bli lik den man hadde i Grimstad. Ingvild er på bedringens vei, og er kanskje på benken. Så får man se hvem som blir de andre. 2. laget har jo også kamp i morgen, og da er det vel tvilsomt om både Celine, Hanna, IK og Njomza er med i troppen.

 

Kolbotn har vunnet sine to siste kamper, men har vært mot bunnlagene. Før det ble det tap mot Sandviken og Vålerenga. Det sterkeste resultatet er vel en uavgjort på Jæren. Har jo mistet mange av sine beste spillere, og Ingvild Isaksen og Runa Vikestad er vel de to mest kjente som er igjen. Har jo normalt slitt med Kolbotn, men nå har nok forutsetningene endret seg betrakltelig. Så ser frem til en underholdene kamp i morgen kveld (natt).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


funker $ sesongkortet til herrer på denne kampen og?

 

*edit*

 

sorry hvis det er ett spørsmål som ikke skal stilles her eller er blitt stillt 100x før

Endret av kihl
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vår kamp skal ikke være spesielt interessant (annet enn for de som liker å se god angrepsfotball og saftige enveiskjøringer), for dette skal chixa greit sope hjem. Men to andre kamper er ganske interessante.

 

Røa - Klepp : Klepp må vise at de faktisk kan være med i toppen ved å ta poeng her. Røa må vise at de kan klare medalje ved å vinne her. Uavgjort er vel det beste for oss.

 

Fart - Kattem : absolutt bunnkamp. Dersom Fart taper denne, er det bare å bestille billett ned til 1. divisjon med en gang. Godt mulig at begge rykker ned uansett resultat.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ser ikke ut som man fyller opp benken i dag. Både Celine, Hanna, IK og Njomza er i startelleveren til 2. laget. Nå kan de jo i teorien rekke begge kamper.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Litt rart, i går var vi i kjempehumør over at gutta vant med 3 mål, i dag er vi middels fornøyd med at chixa vinner med 3, vi er blitt litt som RBK folk, de må vinne overbevisende, noe de ikke gjorde. Gikk litt ut i 2 omgang før det første målet kom, så kom det 2 til relativt raskt, før jentene senket skuldrene litt og kontrolerte det hele inn. Ellers er det vel noe i nærheten av årsværste på tribunen, der alle stående merket gårsdagens kamp på stemmebåndene. Jeg hadde fryktet at Kolbotn skulle være mer svekket fra i fjor, etter at vi har stjært 2x Hegeberg og også andre klubber har forsynt seg. noen målsjanser hadde Kolbotn, og noen av sjansene var også veldig store.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg og Mads gjør et forsøk på å sende kampen i dag live på nettet med stream. Innhold og kvalitet blir litt på sparket!

 

Kan gjerne gjentas! Synes det fungerte veldig godt.

 

Godt å høre! Er gøy å gjøre dette sammen med Mads!

 

Men vi drømmer om en to-kamera-produksjon. I dag bruker vi en "fokus"-funksjon for å skape "to-kamera-følelse" på det ene kameraet vi filmer med. Ønsket er å finne en bildemikser som er mulig å låne til de liveproduksjonene. Her trenger vi hjelp/tips. Ringte 6 forskjellige selskap som driver med videoutstyr, og til lokaltv-stasjon. Ikke noe hell noen av stedene.

 

Og vi tar gjerne flere Toppseriekamper om vi får lov, så lenge NRK ikke dekker det.

 

Edit: Her er HELE produksjonen av kampen:

 

http://no.justin.tv/...ktv/b/319753616

 

Målene:

1-0 er å finne på tiden 1:30:45

2-0 er å finne på tiden 1:39.10

3-0 er å finne på tiden 1:50.45

Endret av JonasM
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Litt rart, i går var vi i kjempehumør over at gutta vant med 3 mål, i dag er vi middels fornøyd

 

 

Jeg er ikke enig. Vi må kunne kreve hjemmeseier mot nesten enhver motstand, da det er det som kreves for å ta gullet (vi tåler å tape poeng i kun 2-3 av de 13 gjenværende seriekampene) som også spillerne og trenere forlanger av seg selv. Men jeg fryktet at vi skulle få en slitekamp, og er veldig fornøyd med at vi drar i land en overbevisende seier også i en slik kamp. Tidligere år hadde denne kampen sannsynligvis endt uavgjort, og det var slike kamper som har kostet oss gullet to ganger. Poengtap mot lag lenger nede på tabellen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

SFK-Kolbotn
×
×
  • Opprett ny...