Gå til innhold

Alt om rettssaken tar vi i denne tråden.


Slum
 Del

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

En annen som umulig kan ha hatt det spesielt fett på jobb til tider må jo nesten være Stabæks kvinnelige patriot i TV2s sportsredaksjon. Å måtte møte på hele norges coca-coliker, som nektet å moderere seg selv etter at retten sa han tok feil, hver eneste dag, var sikkert en tålmodighetsprøve. Lysten til å gi ham en wedgie må ha vært overhengende.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


En annen som umulig kan ha hatt det spesielt fett på jobb til tider må jo nesten være Stabæks kvinnelige patriot i TV2s sportsredaksjon. Å måtte møte på hele norges coca-coliker, som nektet å moderere seg selv etter at retten sa han tok feil, hver eneste dag, var sikkert en tålmodighetsprøve. Lysten til å gi ham en wedgie må ha vært overhengende.

 

Eller å bli konfrontert av sine egne supportervenner med hatet mot egen arbeidsplass... En ugrei situasjon på flere arenaer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

- Vi er kjempefornøyd med at Herman har valgt Vålerenga for sin videre sportslige utvikling. Vi har holdt en lav profil inntil den juridiske situasjonen som var knyttet til denne saken ble avklart, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes.

 

Hva betyr dette? Er tvisten om opsjonen over? Fikk vi penger? Hva fikk vi? Skylder vi fortsatt to millioner til VIF? Er vi skuls?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Hepp,

 

Disse erfaringene får en jo til å reflektere litt over etteretteligheten til andre høyprofilerte saker som har vært/er oppe i media og hvor de klart har valgt side. Har de muligens utspillt sin rolle som nyhetsformidler? Jeg mener når komiske Ali fremstår som langt mer etterettelig enn de største avisene og nyhetsredaksjonene i TV kanalene i landet. Trenger vi de egentlig lenger?

 

@ringo

Endret av @ringo
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Får ikke lenger skrive på Aftenposten, så jeg får ta utløpet her:)

 

Fantastisk innlegg av Loe, relevant for så mange tidligere og pågående saker.

Det er nesten til enhver tid en agenda som styrer dekningen, fakta er uinteressant. For de som har giddet å ta seg bryderiet med å sjekke fakta. Som er blitt ettertrykkelig godt dokumentert flere steder via Stabæks hjemmesider, samt via Stabæk support. Ville det vært klart fra starten av at 'overgangskandalen' og 'trakasseringssaken' begge var ikke-saker. Skapt av media for flere klikk.

Klikk-kåtskap som har ødelagt år av livene til uskyldige private individer.
TV2, Trygve Hegnar, Hoftun, NRK med flere har bidratt til å ødelegge liv og slipper unna med det. Det siste leddet i det velkjente skuespillet kalt norsk ansvarlig media vil bli når PFU frikjenner de nevnte aktørene.

Skamløsheten kjenner INGEN grenser!

 

Det er på høy tid at uansvarlig mediedekning får økonomiske konsekvenser, en kan bare tenke seg hva Stabæk har tapt på dette.

Eide er blitt framstilt som et seksuelt rovdyr.

IAO og co er blitt framstilt som organiserte svindlere.

Ingen av de har gjort noe ulovlig engang! Det har ikke engang noen gang fantes bevis som indikerer dette heller.

Det er jo faktisk helt absurd hva Stabæk har måttet gjennomgå fra media og Politi.

Til avslutning en passende tanke: Forskjellen på media og prostitusjon er at media selger andre. De selger de også betydelig billigere.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tenk hvor pinlig dette burde være for TV2, som søkte SKUP-prisen med en omfattende rapport for å vise hvor dyktige de var i overgangssaken. Så falt alt som korthus.

 

Men fikk journalstene og redaktøren en gang antydning til flau smak i munnen?

Skjønner noen av dem hvor elendig håndverk de gjorde?

Har de lært noe som helst?

 

Neppe.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


http://www.journalisten.no/node/41803

 

 

TV 2: Ingen beklagelse til Loe

TV 2 nedjusterte beløp, men dementi i "overgangssaken" mener de det ikke er behov for.

tema-Eystein%20Thue_0.jpg
Eystein Thue vil ikke gi noen beklagelse til Loe.
erik_face0.jpg
Erik Loe mener TV 2 må dementerer tall.
Les mer om
Les også
AV Martin Huseby Jensen [06.03.2014 07:00]

- Han får ingen beklagelse, sier vaktsjef Eystein Thue i TV 2 Sporten.

I en kommentar skriver tidligere styreleder Erik Loe i Stabæk fotball at kilder har snakket usant til TV 2 og dermed er godt beskyttet. Loe var selv siktet i den såkalte overgangssaken, som gjaldt Veigar Pall Gunnarssons overgang fra Vålerenga til Stabæk i 2011. Stabæk-lederen ble i 2012 frikjent da saken mot ham ble henlagt på grunn av bevisets stilling.

 

Loe viser i kommentaren til at TV 2 har rapportert at Rosenborg bød fem millioner kroner for Gunnarsson, men at Stabæk valgte å bytte mot fire millioner i opsjon og en million kroner i overgang. Dette beløpet viste seg å være feil.

«Fikk du med deg at TV2 dementerte påstanden om at vi var bydd 5 millioner? Du gjorde ikke det. For det ble aldri dementert» skriver Loe.

Nedjustering

- Vi så aldri noen grunn til å dementere beløpet da det viste seg at det var snakk om en nedjustering. Det ville dreie fokus bort fra saken om at Stabæk sa nei til høyere bud. Det får Loe aldri noen beklagelse på, sier Thue og legger til:

- Skal jeg beklage noe er det at vi sluttet å lage god journalistikk. Vi var ikke godt nok forberedt til å bli oppfattet som en viktig aktør i saken. Vi ble nok litt passivisert av det og klarte derfor ikke koble det vi visste med det vi hørte i retten. Vi ble referenter.

TV 2-vaktsjefen oppfatter at kanalen ble gjort til aktører da selskapet ble anklaget i retten for å spre usannheter.

Korrigerte

Selv om TV 2 ikke dementerte beløpet, ble det likevel korrigert.

Selv om retten frifant de andre lederne i Stabæk fotball, mener TV 2 at det likevel er foregått kritikkverdige forhold i overgangssaken. At aktoratet ikke finner fellende bevis mot de tiltalte endrer ikke på TV 2s holdning, forteller Thue.

Vaktsjefen mener at Loe og de andre som var involvert i saken heller burde stille seg spørsmålet om hvorfor den franske klubben Nancy likevel valgte å forfølge saken videre etter at beløpet ble nedjustert til 3,75 millioner kroner.

- Det de involverte heller burde spørre seg om er hvorfor Nancy ikke lot saken ligge død da beløpet ble endret og hvorfor Stabæk likevel velger å bla opp en kompensasjon som var større enn selve overgangsbeløpet.

(Sist oppdatert: 06.03.2014 12:10)

Jæddæ...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Alt om rettssaken tar vi i denne tråden.
×
×
  • Opprett ny...