Gå til innhold

Stabæk - Vålerenga 1/08/15 kl.18:00


fexter
 Del

Anbefalte innlegg


Ser at vi mangler kamptråd for kampen mot Slummen. Satser på at vi ikke gir for mange kornere imot og holder det fine angrepspillet vi hadde mot Haugesund sist lørdag. Enga kommer fra seier sist med flaks av selvmål og straffe.

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg synes det er helt greit at Giorgi får litt fri nå. Synes kun han leverer når resten av laget spiller bra og at han ikke er i stand til å gjøre rare forskjellen når det først rakner kollektivt. Samtidig er det vel ingen som forventet av gutten at han skulle snu kamper på egenhånd allerede i år :)

 

Hvis Keita leverer ordentlig nå så forventer jeg at både Giorgi og Kassi hovedsakelig brukes som super-subs ut sesongen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Irriterende kul type. Krysser fingrene for han (eller Nordlie) som landslagstrener en gang.

 

Gleder meg til kampen. Er redd vi kommer til å måtte ri av stormen akkurat som sist. Da var det tydelig at "holder vi ut dette - så vinner vi". Var det mot vif rekken med null baklengs startet?

 

Jeg har egentlig en veldig god følelse etter 1.omg mot Haugesund...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er vel ikke rare limpinnen når det er snakk om så tannløs resirkulering. Vi skal kanskje ikke forvente for mye, men man har faktisk benyttet samme stil og de samme vitsene i alt som har blitt skrevet av fanziner o.l. i Norge siden 1997. Det er nesten litt trist hvor lite verden går fremover for enkelte.

 

Fant uansett to interessante ting å bite seg merke i: Hvordan står det til med kvinnesynet til en person som anser bruk av kvinnenavn som noe nedverdigende? Forfatteren skriver "tjuabusk" i stedet for "tujabusk" og kan dermed mistenkes å være bergenser.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er det ikke mulig å kjøpe billetter på Stabæktribunen (felt 300-302) på nettet i dag? Hvis det var utsolgt ville vel det ha vært annonsert.

Nevermind;

Billetter på Stabæktribunen selges til denne kampen KUN på Servicekontoret på Nadderud Stadion og i billettluken på kampdag grunnet sikkerhet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Eh, da får vi håpe den starter på nytt nå! Jeg har trua. Spent på Keita idag. Mot fkh syns jeg problemet var at han virket usikker på når han skulle angripe kant og når han skulle skjære inn. Det kan fort være at han ikke var helt drillet i de faste mønstrene, playsene, til Bob. Sitter det idag har han mer enn nok ferdigheter.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er sportsmannen sin;

 

"Diomande ligger nede og Sayouba ser ut til å prøve å sparke ballen utover linja. Wæhler skriker 'Hold den inne!' til Näsberg, og da klikker det for Stabæk Support. Diomande blir liggende nede mens Vålerenga fortsetter å spille."

Endret av sauen
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Deilig at de fremtidige brukerne i mini-klanen ble kastet bort i dag. Smart ide å sette dem midt på hovis i utgangspunktet....

 

Var det vår eminente arrangementsansvarlig som bestemte å plassere Mini-Klanen der? Håpløst, i så fall.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Stabæk - Vålerenga 1/08/15 kl.18:00
×
×
  • Opprett ny...