Gå til innhold

NM semifinale Stabæk - Avaldsnes lørdag 12 sept kl 16.


Hantro76
 Del

Anbefalte innlegg


Årets desidert viktigste kamp for Chixa spilles lørdag kl 16 på Nadderud.
En cupfinale vil, uavhengig av resultat og at den spilles på Fornebu, redde litt av sesongen.
Vi fikk vårt første tap mot Avaldsnes nylig i serien. Dette var på bortebane. Her ble vi overkjørt første halvtimen men kom bedre med utover i kampen. Også i den kampen misbrukte vi sjansen fra straffemerket som kanskje kunne ha utgjort forskjellen på å få med oss poeng. Regner med at det blir satt fokus på straffer på treningene denne uken da det fort kan bli utslagsgivende lørdag.

 

Vi har fortsatt ikke tapt på Nadderud i år. Samtidig så har vi bare vunnet tre kamper. Sjansen for uavgjort med påfølgede ekstraomganger og straffekonk er derfor helt klar til stede. I såfall så får vi håpe at straffekonk passer oss bedre enn enkeltstraffer innenfor ordinære 90 minuter.

Oppforderer alle som ikke skal med bussen til Trondheim om å ta turen til Nadderud og hjelpe Chixa frem til en ny Cupfinale.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For en syk kamp. Vi er kollektivt helt ubrukelig evneveike i hele første omgang. Etter pause slutter Avaldsnes nærmest å spille ball, samtidig som vi legger mer i det. Derfra og ut er nok vi som er det beste laget. Spesielt siste halvdel av andre omgang, da vi har noen gedigne sjanser på stillinga 1-2. Begge lagene får for øvrig sitt første mål på keepertabber, hvor Avaldsnes sin keeper nok har den verste.

 

Godt å se vi kan skyte straffer igjen, å treffe på 3 av 4 er helt grei uttelling. Synd at ikke Ingrid klarer å ta noen av straffene til Avaldsnes - det er vel kun den siste hun er i nærheten av.

 

Cred til Gunny for å tåle juling - forresten. Unormalt mange trøkker hun fikk i dag.

 

 

Da var sesongen 2015 over for A-lagets del.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

NM semifinale Stabæk - Avaldsnes lørdag 12 sept kl 16.
×
×
  • Opprett ny...