Gå til innhold

Turtråd: Brann, man. 16. mai


Stairs
 Del

Anbefalte innlegg


Sannsynligvis er det bare nettbestillingen som er stengt. Hvis Brann har fått 400 av våre 850 billetter skal det fortsatt være 450 igjen på bortefeltet. Jeg nekter å tro at alle disse er solgt. Selv har jeg ikke billett, men jeg skal med bussen oppover. Styret jobber visstnok med saken og sier at alle som reiser skal på kamp!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ordna billett nå. Men for en big data-støvsuger ass. Hvorfor skal de vite når jeg er født for at jeg skal få se fotballkamp liksom. Jaja, lykke til med å få noe vettugt ut av det jeg fylte ut.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi er en 30-40 studenter fra NHH, jussen og BI som kommer. Endel er $$-traver fra tidligere og en del er bare bæringer som vil se Brann få juling. Siden det blir en del nye håper jeg vi klarer å fylle feltet helt og at dere får med alle til å synge så vi får med oss alle tre poengene hjem. Men hvordan går den "nye" sangen som dere har sunget så mye i det siste "Vi rykker opp og vi rykker ned ..."?

 

 

Drar noen av dere rett fra salen på NHH? I så fall, når?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For en arrangørtabbe ass. Selger billetter til hjemmesupportere klin inntil bortefeltet, og stormer feltet 3 min før pause med 15-20 mann fordi en på vår side flagger slik at det "hindrer sikten" til hjemmesupporterne på andre siden av gjerdet. Hva var i veien for å ta en prat i pausen? Snakke med SS' sikkerhetssjef og be styret gjøre noe? De presterer å skape et stort rabalder og mange ramler overende. Det er delt ut et forelegg, det varsles kronerulling i bussen. Og politiet i Bergen har igjen vist seg fra en elendig side.

Bare å referere innsatslederen i Bergens-polititet i 2011 etter brosteinkastingen mot SS-bussen: Dere er ikke i Norge nå, gutter. Dere er i Bergen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvor nøyaktig blir han solgt som slakt i uttalelsen der? Helt ok å si det han sier der, når det blir poengtert at han selv ikke var tilstede syns jeg.

 

Kjip sak, og noen stygge scener fra vekterne. Så en eldre fyr ble slengt ned med magen først i ett sete fordi han reagerte på hendelsen, og var borti en vakt - på en ikkevoldelig måte etter det jeg fikk med meg, da det ble veldig trangt der. Usj.

Endret av havardw
Lenke til innlegg
Del på andre sider


De har lagt til et sitat til fra styreleder i Budstikka nå som egentlig er det viktigste å få sagt;

 

-Det virker som politiet overreagerer. Jeg forstår det slik at politiet kun skal bryte inn i en masse dersom de utgjør en fare for hverandre, eller andre. Det som skjedde i dag var ikke et slikt tilfelle. De burde løst det på en annen måte, sier Skaar.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håpløs opptreden av politiet, håpløst av arrangør.

 

Styret fikk snakket litt sammen før vi uttalte oss til Stikka, og jeg kan stå inne for sitatene.

Uansett, vi legger dette bak oss og går videre.

 

Hater Brann, god 17. mai alle sammen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Turtråd: Brann, man. 16. mai
×
×
  • Opprett ny...