Gå til innhold

Fotball i desember


odd
 Del

Anbefalte innlegg


I sitt møte mandag vedtok forbundsstyret terminliste menn for 2017, samt et prinsippvedtak om når sesongen starter og slutter for de kommende seks årene.

I 2017 vil Eliteserien starte lørdag 1.april og avsluttes med finale i cupen søndag 3. desember. Sesongen utvides på høsten for å harmonisere sesongen noe med nasjonene Norge konkurrerer med i UEFAs klubbturneringer.

 

http://www.tv2.no/sport/8606329/

 

 

- Terminlisten balanserer godt ut behovet for både å ta markedsmessige og sportslige hensyn. Klubbenes ønsker er blitt godt ivaretatt, sier sportsdirektør i Norsk Toppfotball, Jo Bergsvand.

 

Kan Ingo eller noen andre som kjenner til "klubbenes ønsker" forklare hvorfor vi de neste seks årene skal ha siste runde i Tippeligaen i slutten av november?

 

Samtidig tas det pause to helger i juli for å hjelpe lagene som skal spille i Europa. Er det virkelig så viktig med 30 kamper og europacup at man er villige til å ofre publikum?

Endret av odd
Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

OK det går veldig bra å spille fotball i desember, må vente i over 80 minutter, men allikevel det er helt herlig på slutten, la Stabæk også neste år være det absolutt beste laget i desember.

Har ikke lyst på en ny kvalifisering i desember. Da satser jeg heller på cup-finalen!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Fotball i desember
×
×
  • Opprett ny...