Gå til innhold

Treningskamper 2017


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


http://www.stabak.no/nyheter/skj%C3%B8nsberg-scoret-igjen-m%C3%A5let-annullert

Stabæks første treningskamp på Malta, mot østerrikske FAC, endte uten scoringer til noen av lagene. Nærmest var kaptein Morten Skjønsberg, som fikk et mål annullert i første omgang.

Et frispark fra Stabæks venstreside ble slått på bakre stolpe, ballen ble headet tilbake til Skjønsberg, som avsluttet på volley og i mål. Dessverre var stabækspilleren som assisterte Skjønsberg, ifølge dommeren, i offside like i forkant av scoringen.

- Det var et litt vanskelig underlag som gjorde at vi ikke fikk opp balltempoet som vi ville. Men jeg synes vi er stabile bakover og jobber bra gjennom hele kampen.

Stabæk vant sjansestatistikken 2-0

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kampen var helt OK. Unggutta fikk prøvd seg. Falt ikke i gjennom. FAC har mange høye spillere, men briljerte ikke teknisk. Vi hadde spillemessig overtak mesteparten av kampen. Tonny jobbet hardt gjennom hele kampen og imponerte.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ser at alle kampene spiles på samme bane, er ikke det veldig dumt. Flere som klaget på matta, var dårlig og derfor ikke fikk til spillet ordentlig..

Kjedelig hvis dette er tilfelle..

Slike ting er normalt ikke noe man får endret på i en fei. Dessuten er det noe spillerne burde beherske nå som de vet om det. Tipper lite her blir så ille som bortekampen mot Jerv.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Laget mot Hibernians: Singh - Granli - Race - Børkeeiet - Olsen - Bohinen - Assane - El-Amrani - Vetlesen - Løken - Pedersen

lurer fælt på hva slags motstander de stilles opp mot her.. 1 00 spiller-4 99 spilere 1 98 spiller

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Treningskamper 2017
×
×
  • Opprett ny...