Gå til innhold

Treningskamper 2017


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


Under 30 dager til seriestart betyr at vi må stille med beste 11 mot Sandefjord og derfra og videre inn mot seriestart. Dette gir begrenset verdi. Vi er nok langt unna den standarden som kreves for å beholde plassen med dette laget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Budstikka: 46. Da er 2. omgang igang. Andreas Hanche-Olsen har kommet inn som midtstopper. Det har også Håkon Skogseid. Edvar Race og Daniel Granli spiller henholdsvis høyre og venstre back. Luc Kassi har gått inn på sentral midtbane. Sindre Mauritz-Hansen har kommet inn foran. El Amrani spiller nå høyre kant. Ut har gått Brochmann, Moe, Lumanza og Njie

Lenke til innlegg
Del på andre sider


De to hovedproblemene slik jeg ser det er at det blir for nonchalant i angrep - vi mister litt for lett ballen i avgjørende situasjoner - og at forsvaret ikke henger med på noe som helst når motstanderlaget kommer kjapt på kontringer.

 

Hvis vi stiller slik dette i eliteserien, kommer vi til å dø mot kontringssterke lag. (Slik alle Strømmens mål har kommet i denne kampen).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg tror vi kommer til å gjøre det nokså bra i tredjedivisjon i år. Nå behøver vi bare å tenke på hvilket lag vi skal stille med i TL.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er ikke så bekymret som mange andre her. Syns vi dominerer hele kampen greit selv med et relativt svekket lag. Men vi er til tider litt unøyaktige (urutinert i stressede og avgjørende situasjoner kanskje), og ganske elendige bakover mot kontringer - det utnyttet Strømmen til det fulle.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er fantastisk med to mål på slutten, men jeg kommer nok heller til å ha mareritt om de vi slapp inn, enn å drømme om de vi scoret.

 

Vi scorer ikke så lett i TL, men vi blir straffet hardere.

 

Det er bare å håpe at forsterkningene slår skikkelig til.

 

Amen!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Treningskamper 2017
×
×
  • Opprett ny...