Gå til innhold

Streaming


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


Blir spennende se om Dagbladet skriver noe om kampene. Har jo vært den avisen som til nå har brydd seg minst om kvinnefotball (og det sier litt). Så dette er både oppsiktsvekkende og positivt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 11 måneder senere...
  • 1 år senere...

33 minutter siden skrev Gladlaksen:

Noen streaming av dagens kamp?

Chixa spiller ikke kamp i dag, men hvis du tenker på guttas kamp mot Floridsdorfer Athletics Sports Club så er svaret fra klubben «nei dessverre»

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Finale i w league spilles 05.30 i morgen. Skal visstnok være mulig å finne stream på nettet (youtube) om man ikke har noen av kanalene som sender kampen LIVE. Skal visstnok også være tilskuere.

https://www.w-league.com.au/

Melbourne City er nok store favoritter. Har vunnet alle kampene unntatt serieåpningen mot bunnlaget Newcastle (uavgjort). Aivi Luik og Milica Mijatovic spilte begge i Toppserien i 2019.

Sydney endte som treer i serien, og tok et poeng mindre pr. kamp enn city. Vant semifinalen i sluttspillet mot toer Melbourne Victory.

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Melbourne City vant 1-0 på noe som var en gedigen keepertabbe. Har forsåvidt ordene mine i behold om at det var tilskuere der, men kun en håndfull bekjente av hjemmelaget. Vel, Australia klarte å kåre en mester i år så får vi se om noen andre klarer det.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Streaming
×
×
  • Opprett ny...