Gå til innhold

Kamptråd: Brann-Stabæk


kkh94
 Del

Anbefalte innlegg


Asså, vi er dårlig. Men har ikke Brann helt sjukt flyt??

 

Dette er et godt poeng. Brann styrer kampen og leder fullt fortjent, men 4-0 er en smule flatterende.

 

Ikke at 3-0 hadde vært så mye bedre.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Men den eneste som er "kontrollert sinnsjuk" er captain! Faen as enten så labber de bare eller så ruser de og takler unødvendig... Må gjøres noe med det mentale til de neste kampene. 8 mål imot på to kamper gjør noe med deg

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Glemte jeg å si at disse gutta må lære seg å spille fotball og? Enkle grunnleggende fotballferdigheter som pasninger, avslutninger upresset innenfor 16, blikk ingenting er der!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kjøpe ny keeper. Skaffe nye forsvarspillere? Forbanna tull!

 

Vi har de spillerne vi har, og laget (her inkluderer jeg Toni) har vist at det kan matche det beste av hva Eliteserien har å by på. F.eks. i hjemmekampene mot Sarp og RævBK. Hvis (les: når) unga mine ikke rydder rommet, så går jeg ikke og skaffer med to nye unger, jeg får dem til å rydde rommet sitt likevel. Jeg veit de kan, for de har gjort det før. Verre er det ikke med elleve stabækspillere heller. Gjør jobben deres, rett og slett!

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er det noen her som har sett litt på hva vi gjorde i starten av sesongen kontra nå. Jeg synes vi var mye mer direkte i spillestilen, ballen gikk hurtig fremover. Nå er det tilbake til gamle synder fra Billy tiden. Vi triller og triller ball totalt ufarlig og uten agresivitet. Vi har en innstilling og kroppsspråk som oser mangel på tenning og selvtillit. Her har nok Toni en jobb å gjøre. Det han og laget har vist i de siste 6-7 kampene (minus RBK) er under en hver kritikk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Heldigvis har vi KBK hjemme i helgen. Da skal vi Faen meg vinne kampen. Denne kampen er bare PINLIG på balle slags måter. 5m og pælmer i tværra. Baller som går inn på hvert angrep. Det med mer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Voldsomt til sutring.

 

Dette er ikke en 4-0 kamp. Den største forskjellen mellom lagene er at når vi angriper møter vi 10 mann fra 40 meter og inn, mens Brann kontrer i stor fart. Den forskjellen blir bare større og større når vi ligger under. Brann legger seg enda lengre bak, og vi dytter opp en spiller eller to ekstra.

 

Dessverre klarer vi ikke å spille oss gjennom dem. Den første endringen jeg ville sett er at Ohi blir forklart at han er spiss. Det vil si at andre skal ta seg av oppbyggingen, han skal ligge foran mål. Veldig forskjell på hva han gjør og hva vi feks så av Maars på landslaget. Maars var 1,95m med kraft som sto og ventet foran mål. Mer primitivt, men samtidig noe som trengs.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


0-4 er pinlig. Du kan skylde på uttelling og sjansestatistikk og mora til frisøren din for den saks skyld. Men 0-4 er rett og slett pinlig.

 

 

Noe annet som er pinlig er de avslutningene jeg har sett hittil av de to toppspissene våre.

 

 

 

Kom igjen nå gutta. La oss går for 4-1, ihvertfall!

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ordinas er god på å få unge talenter opp og frem, men han har en lang vei å gå når det kommer til å få huene til spillerne på plass før kamp. I tillegg stiller jeg spørsmål til å lese motstander. Helt utilgivelig at Njie får lov til å spille defensivt som han gjør. Luntet hjemover hele tiden og Moe ble overkjørt på backen. I tillegg spiller Ohi for mye som midtbanespiller og ikke spiss.

 

Men verst av alt er midtbanen som ødelegger tempoet hele tiden med unødvendige ballføringer

Lenke til innlegg
Del på andre sider


At Brann leder med 4 har ikke noe med flyt å gjøre. Grunnen er at vi står å sover i boksen gang på gang. Vi står og kjæler med motstanderne i stedet for å gi dem juling. Ser man i motsatt boks, så er Brann-forsvaret over, under, rundt, inni (?) oss hele tiden.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Brann-Stabæk
×
×
  • Opprett ny...