Gå til innhold

Herman Geelmuyden


Posse
 Del

Anbefalte innlegg


På 23.7.2023 den 19.54 skrev Stabakk123:

Aldri skjønt meg på hvorfor Hammy har stagnert. I akademiet var han suveren på å dribble og ekstremt dominant. Han var en del hakk over alle 02’ere i landet og var spådd en fantastisk karriere og spill i utland. Hva har skjedd de siste årene? Talentet er jo åpenbart der, kunne lett sett for meg en vetlesen historie hvis glimt signerte han.

Han dro til utlandet og stagnerte.  Usikker på om det var lurt å signere Hammy 2.0.  Har ikke imponert, det lille gan har fått spille...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev pogdkeslg:

Beklager hardheten, men jeg er lei av å lese bipolare meninger om denne spilleren, bare for noen vil jeg gjenta hendelseskjeden og be hver enkelt av dere føle hva han må gjennom nå:
tilbake til Stabaek etter en forretningsreise borte fra hjemmet og kjære i så ung alder, fortsatt ikke spilt på grunn av skade, restitusjon, komme i form med ikke den beste troppen og treneren (ifølge mange forumbrukere) endte i en vellykket sesong i OBOS-ligaen, ny sesong, uforståelig for meg oppkjøp midt på midtbanen, klubbens media bruker figuren hans før hver kamp, ny kontrakt før sesongstart, og treneren utelater ham fra startoppstillingen fra kamp til kamp, gir 15-20 minutter per kamp, foretrekker middelmådighet og muskler på midtbanen, jeg kan bare ikke forestille meg hvordan Lars Bohinen argumenterte for sitt fravær av Hammy personlig da vi så svake Lucca i de første rundene.
hvis jeg var Hammy, ville jeg ha slått alarm og bedt om å la meg gå på lån til slutten av sesongen eller selge meg, for for hans alder er det viktigste å spille kamper

Spot on! Selges til Glimt, og han vil storspille akkurat som Hugo Boss! Bare håper vi klarer å legge ved en videresalgsklausul. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 timer siden skrev kuk:

Skjønner, grei info der.. dog kjipt med Geel. Kunne vært en god anledning for han her med all fravær

Hadde ikke fått spille uansett! Er tross alt LB som sitter ved roret! Med Ludvig ved sin side

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Herman Geelmuyden
×
×
  • Opprett ny...