Gå til innhold

Kamptråd: SFK-Røa - lørdag 12.8 kl 15:00


kkh94
 Del

Anbefalte innlegg


Oppstart igjen etter ferien, lørdag klokka 15:00 på Nadderud. I første serierunde dominerte vi jo fullstendig på Røabanen, kan vi håpe på en reprise av det? Tabellen er fryktelig rotete for øyeblikket pga ulikt antall spilte kamper osv., men kort fortalt har vi fire poengs forsprang ned til Røa + to kamper i bakhånd dersom vi vinner her.

 

Husk at her er det muligheter for en dobbeltkamp. Herrenes 2. lag spiller mot Valdres på kunstgresset med avspark kl. 13.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mener å huske at Røa tok mer og mer over utover i andre omgang, og at vi faktisk fikk vinnermålet mot spillets gang. Men vi dominerte så voldsomt i første omgang at det alt i alt var fullt fortjent.

 

Denne må vi bare vinne. Vi er 7 poeng opp til Avaldsenes på den e-cup-givende andreplassen. Men med fullt pott på de to hengekampene vi har på Avaldsnes, så er vi bare ett poeng bak, sannsynligvis med bedre målforskjell, så her er det bare å komme seg opp på hesten igjen. LSKKFK har jeg helt gitt opp at vi skal kunne utfordre på tabellen i år.

 

Vi har ikke bare Røa rett i ryggen, men også Klepp (a poeng med har en kamp spilt mer enn oss) og Arna/Bjørnar (3 poeng bak med like mange kamper spilt), så det kan bli alt fra 2. til 6. plass denne sesongen, avhengig av hvordan vi kommer igang nå på sensommeren.

Endret av geirti
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Røa kommer fra det som ved første øyekast virker som en imponerende femmålseier over Göteborg. Ser dog at det svenske laget, som har vært en fast traver på øvre halvdel, ligger sist i serien. Dog skiller kun to poeng de fem nederste lagene.

 

Utland scoret visstnok alle målene, så må være obs der. Ellers har de Marita Holmen Iversen ute med karantene.

 

Hos oss er vel stadig Dekkerhusene ute. Kommer de noen gang tilbake? Isaksen slet med skade under EM, og er neppe 100%. Ellers er det jo noen nye spillere i troppen, men neppe startaktuelle.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så kampen i går og lurer på om vi ble spilt så lave, eller om dette var taktikk etter en tidlig skåring. Har ikke sette mange kamper i år ?

Min tanke var at dette var en taktisk godt gjennomført kamp. Røa har ballen mye, men kommer jo ikke til sjanser. At vi har mistet to landslagsspillere på midten har nok også sitt å si. Vi har ikke et verdensklasselag lenger, og må nok forholde oss til det. Så får vi se om noen dukker opp til uken. Trenger noen som kan gå rett inn i startoppstillingen.
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: SFK-Røa - lørdag 12.8 kl 15:00
×
×
  • Opprett ny...