Gå til innhold

Troppen 2018


sexxes
 Del

Anbefalte innlegg


 

Skal komme en rutinert spiller til uken. Muligens med en tøffere spillestil en vi er vant med?

 

Kommer Woods tilbake???
Nei, visstnok fra "landet" sør for der Woods har sine røtter. Pussignok snakket vi om hvor Woods skal. Antar en sesong på Kypros var nok for klubben der.

 

Dog en annen kjenning som er på vei tilbake, men mest sannsynlig først i 2019.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

28 spillere i troppen pr. i dag. Isaksen er ikke blant dem. I tillegg er to spillere som fikk spilletid i våres borte. Sånt sett har vi kanskje den største troppen vi har hatt, men når bare halvparten er kampklare.

 

Som de fleste tydeligvis har fått med seg var det en internasjonal spiller som trente med laget i et par uker, og alt så ut til å være i boks, men så trakk ikke spillersponsoren seg. Lot bare være å komme med pengene, så hele prosjektet gikk i vasken, og man fikk heller ikke mulighet til å finne en annen. Tror det var en del som var forbannet, og det var sikkert spillerne, som garantert hadde styrket laget.

 

Av de 28 er vel ti ute med skade, en har bare stått på papiret denne sesongen (dog med en kamp for rekruttene), en er opprinnelig femtekeeper + to som er puttet inn denne uken. Da er vi nede i 14 spillere. Så får vi se om vår comeback-fysio greier å gjøre en bedre jobb enn hun som var her i våres, og at det er mulig å bruke hele innbytterkvoten.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


29 i troppen nå. Bergsvand og Ellingsen ute resten av sesongen, og nå tyder vel ting på at Gustad også er det. I tillegg til Flakk er det tre andre gamle helter som har meldt seg tilgjengelige. Kan være klare til neste kamp. Det er forhåpentligvis også Omarsdottir.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Troppen 2018
×
×
  • Opprett ny...