Gå til innhold

Norgesmesterskapet 2018


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


NM Kvinner senior 2018

 

1. runde Spilles 1-2. mai

2. runde Spilles 30. mai

3. runde - 8delsfinaler Spilles 19. juni

4. runde - Kvartfinaler Spilles 22. august

5. runde - Semifinaler Spilles 13. oktober

6. runde - Finale Spilles 1. desember

 

https://www.fotball.no/kretser/akershus/aktivitet/cuper-og-turneringer/nm--telenor-cup/rundedatoer-nmtelenor-cup/

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Og med bare dager til 1. runde er oversikten over kampene. Verdt å merke seg at Hinna for lengst er klare for 2. runde etter at Lyngdal trakk laget fra 2. divisjon. Lyngdal er hverken erstattet i serien eller cupen, men stiller lag i 3. divisjon hvor man har trukket 2. laget. Forvirrende, om det da ikke er to klubber som heter Lyngdal. Vel, nok om det.

 

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=159927

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Snøgg slo ut Urædd er vel den eneste kampen til nå hvor lag fra 2. divisjon har slått ut lag fra 1. divisjon. Kaupanger måtte ha ekstraomganger, og det måtte muligens også Fløya? Ellers var det vel ikke ventet at Hallingdal skulle slå ut Hønefoss.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Følgende lag videre fra 1. runde: Amazon, Bossekop,Byåsen, Fart,Fløya, Fortuna Grei, Hallingdal, Haugar, Hinna, Innstranden, Kaupanger,KIL/Hemne, Medkila, Molde, Nanset, Snøgg, Tromsø, Øvrevoll Hosle, Åsane.

 

Bossekop, Byåsen, Fart, Medkila og Nanset har vi møtt nylig. I tillegg blir jo lagene fra nord gjerne satt opp mot hverandre uavhengig av divisjonsforskjell. Dog har NFF hatt en forkjærlighet for åsene oss nordover, og siden vi kun var til Trondheim i fjor kan vi kanskje forvente Innstranden eller Tromsø. Satser kanskje på at det blir Hallingdal eller Snøgg. Evt. kjedelig kamp mot grei. Øvrevoll Hosle er vel skrekken. Like ille som om herrene skulle fått Bærum.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hallingdal ligger på åttende plass i sin 2. divisjon med et poeng på tre kamper. Startet med et braknederlag mot Høybråten/Stovner, deretter uavgjort borte mot Fjellhamar, som også har et poeng. Deretter har det bedret seg med etmålstap mot serieleder Kongsvinger, og Hønefoss ble slått i 1. runde ganske overraskende. Hallingdal hjemmebane er Gol kunstgress.

 

Noterer ellers at Trondheims Ørn nok en gang fikk hjemmekamp. Også Avaldsnes, LSK kvinner, Sandviken og Vålerenga fikk hjemmekamp.

Endret av sexxes
Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Ingen direkte kalassifre i dagens kamper, men Sandviken vinner 6-0 over Åsane. Kolbotn med etmålsseier mot Grei, og Lyn slet overraskende mye i Molde hvor hjemmelaget reduserte til 1-2 før Lyn scoret et til. Byåsen-Fortuna til ekstraomganger, og kan tyde på at 2. divisjonen som dekker Møre og Trøndelag er ganske sterk.

 

Alle åtte Toppserielagene videre, samt et fra 1. og et fra 2. Ekstraomganger mellom lag fra 1. og 2. nå.

 

I morgen avanserer et lag fra 1., samt mest sannsynlig fire toppserielag.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Er vel naturlig at vi møter et av lagene som hadde hjemmekamp, og med tanke på tabellposisjon kan vi ikke forvente "seeding." Ikke det, lagene fra nord har stort sett sluppet lettere. Kan håpe på Øvrevoll Hosle, Vålerenga er kanskje mer sannsynlig.

 

Ellers interessant å se om Innstranden nok en gang blir satt opp mot Grand. Har skjedd fire av de siste årene. Eller om man faktisk greier å se at de kan møte andre klubber.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Sandviken får seg nok en tur til Trondheim i neste runde. Ellers er vel LSK kvinner-Vålerenga den opplagte TV-kampen. Kolbotn-Klepp og Røa-Arna/Bjørnar de to siste med det naturlige hjemmelaget først (Hva NFF finner på er en annen sak).

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Norgesmesterskapet 2018
×
×
  • Opprett ny...