Gå til innhold

Ny trener


arni
 Del

Anbefalte innlegg


59 minutter siden skrev ingo:

Jeg er blitt forespurt om min mening når det gjelder et eventuelt comeback for Janne Jönsson og tror det ville vært en perfekt løsning der vi befinner oss nå. Stabæk kjenner Janne og Janne kjenner Stabæk - mange av lederne er her fortsatt, han kjenner sponsorer og supportere. Siden sist har han høstet enda bredere erfaring og er sikkert minst like faglig og menneskelig sterk som han var den gang da. Jeg sa til Christian Holter for noen måneder siden av det laget Janne trente til sølv, gull og bronse "skulle jeg vinni gull med som trener sjæl", og Holter holdt på å le seg ihjel. "Janne gjorde en fantastisk jobb med spillergruppa han hadde til rådighet", sa Christian. "Han balanserte laget perfekt med Farnerud på midten, Alan på sida og Keller som holdt igjen når andre gikk på løp. Og så skapte han en unik atmosfære og lagånd." Jeg er med andre ord vilt begeistret ved tanken om å få ham tilbake, og krangelen vi hadde det siste halve året er glemt for mitt (og klubbens, tror jeg) vedkommende, og sikkert for Jannes også. Da gjenstår bare et ubesvart spørsmål fra min side: Hvor gammel er Nannskog..? .

Takk Ingo for en betryggende oppdatering. Får vi til dette vil servitørar mye positiv energi og selv en runde i OBOS vil vi klare. Jeg har derimot ingen tro på at vi havnet der. JJ er fortsatt en ung kar og vi må ikke glemme at ALDRI har det blitt spilt så bra fotball i Norge selvom man velger alle mulige RBK årganger som det vi gjorde i gullsesongen. Jeg krysser alt jeg har. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 timer siden skrev Marandinho:

Kan for all del være at dette er en midlertidig løsning også. Det blir bare spekulering og synsing fra min side. Men kanskje det er på kontrakt ut sesongen?

Datteren har ihvertfall kontrakt ut 2020.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg er ikke alltid 100% enig i det Mr. Ingo skriver her inne, men i dag er jeg!

JJ er per dags dato uten tvil det beste alternativet for Stabæk! Hvorfor?

La meg forklare....

Som Ingo sier: JJ kjenner Stabæk og Stabæk kjenner JJ. Han kommer til å gli rett inn i jobben, han trenger null tid til å bli kjent med folk osv.... 

JJ har noe HB manglet, ENERGI! 

HB så og hørtes ut som en dead-man-walking i intervjuer og under trening/kamp, null energi, driv og lidenskap.... Dette kommer naturlig for JJ, han har disse egenskapene i seg, kall det gjerne talent eller medfødt.

JJ kommer til å skape ny energi, ny glede og ny tro i og rundt klubben...

GLEM nå det siste halvåret han var i Stabæk sist, legg deg bak deg! Se på alt det positive han gjorde og hvilken mulighet han nå har til å utvikle denne klubben videre...

JJ spiller en fotball som står i stil med Stabæk, de går hånd i hånd!

Halvparten av dagens stall var i Jr.Support da JJ ledet laget til seriegull, tenk det bare hvilken respekt Tobias, Askildsen, Hanche og Vetlesen har for JJ.. enorm!

JJ er et så mye bedre alternativ enn Reka og Skullerud... resten av navnene som er nevnt er av forskjellige årsaker «out of our league”, mest på grunn av $$.

 

Jeg håper virkelig dette går i boks, da gleder jeg meg til å gå på kamp igjen og bli underholdt, uansett om vi må innom OBOS i ett par år eller ikke...

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


48 minutter siden skrev odd:

Bare det at vi nå sitter og tenker tilbake til gullaget har jo en verdi!

Så for the fun.. Hvor er troppen vår i lys av den fotballen vi elsket i 2008?

Sandberg har mye av det samme som Jon. Solid, ikke alltid spektakulær, flink med igangsettinger. 

Hernandez på backen har litt av det samme (i tillegg til veldig mye mer!) som Bjørnar Holmvik: Ivrig offensivt, presis fot som kan slå langt når det trengs.Selvfølgelig har vi ingen Alan nå. Ingen Somen. Ingen Farnerud.

Det JJ virkelig fikk til, var en oppstilling som truet forsvaret på så mange måter at de aldri klarte å fange opp alle: Alan sine driblinger, Johan sine løp fra dyp, Daniels utfordring av offsidelinja og Veigars mottak og vendinger i mellomrommet. 

Boli, fjorårets toppscorer, spiller på mange måter likt som Daniel. Som spydspiss er han vanskelig å håndtere. Vi mangler mellomromsspilleren som kan herje i det rommet som blir igjen når forsvaret rykker. Hugo har mye av egenskapene, men i den rollen trenger vi 10 mål i året. Det er 8-9 mer enn Hugo leverer per nå.

Ola har potensialet til å være et forstyrrende element på kanten. Dessverre er han ennå ikke så giftig at forsvaret må ha dobbel- og trippeldekning på han. Det var jo kanskje det viktigste Alan gjorde for oss: Når han ikke driblet var det som oftest fordi motstanderen brukte flere mann ute på han, og som ga oss mer rom ellers.

Selv tenker jeg at Bohinen kanskje har det som trengs for en "Johan-Andersson-rolle". Godt driv, og med en offensiv trening bør han kunne være en spiller som kommer med de farlige løpene inn i 16 fra en litt dypere rolle.

Tobbe er kanskje den som best tar på seg hovmesterrollen til Pontus Farnerud. Men der er det selvsagt fortsatt en vei å gå fra talent til å være i skandinavisk toppklasse.

Alt i alt: Vi har selvsagt ikke noe 2008-lag. Men vi har mye spennende råvarer som jeg gleder meg til å se hvordan vil utvikle seg med en trener som prioriterer offensive mønstre mer enn å dekke opp med flest mulig rundt egen 16.

Bra analyse!

Geelmuyden kan på sikt bli en bra mellomromsspiller. Kortsiktig er kanskje Braaten det beste valget? SMH lå vel ofte i den rollen i Strømmen? (Hvor langt unna er han btw?) Hugo - Hugo vil jeg gjerne se litt lenger bak på banen.

Men det finnes iaf. endel alternativ. 

Men når det er sagt, kanskje vi skal være litt forsiktige med å sammenligne? Det er en viss fallhøyde her, la oss ikke bygge fler høydemeter enn nødvendig. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


8 minutter siden skrev @ringo:

Hugo vil jeg gjerne se litt lenger bak på banen.

Enig, litt som hvordan Shala har blitt trukket dypere i banen i vif. Bidrar bedre offensivt når han kommer bakfra og kan angripe større rom.

 

Jeg er ufattelig usikker på Janne. Ikke usikker på at det er en god løsning i år for jeg tror han kan komme inn og endre det offensive spillmønsteret og spille bedre angrepsfotball. Han kommer definitivt til å løfte engasjementet i og rundt klubben og det alene tror jeg kan være nok til å sikre en plass. Jeg er bare usikker på om vi fortsatt utsetter et problem. Blir han med om vi rykker ned? Og jeg husker hvordan vi (også da det gikk bra!!) påpekte hvor tydelig plan A-trener han var. Det var vel også gjengangeren i rbk. Selv med et spillemateriell som ga mulighet for en god nok plan B og. 

 

Én ting er jeg rimelig sikker på da: resten av året (og kanskje neste år) kan bli jævlig gøy med Janne. Vesentlig morsommere enn med Landro, Cifuentes, Lunov osv. Jeg tror vi får en tydeligere rask effekt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvis JJ kommer tilbake skal jeg med stor iver og glede velkomme han tilbake med «Janne Jønsson! Janne Jønsson!» Han var asshole når han dro, men i retrospekt så kan man skjønne det mtp hvor så inni grader klubben gikk til helvete på den tida. Forhåpentligvis har han også lært en del på de årene han har vært borte og blitt en enda bedre trener. Måtte han ha noen luringer å ta opp fra hatten i sommer. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper IA hoster opp Krokodillen i sommervinduet (eller har vi semihan allerede i Sun?) Har trua på at JJ vil kunne være forløsende for flere av ungguttas form, nå som de ikke lenger har  U-20 VM eller HBs strenge offensive restriksjoner å forholde seg til, tror det kan være forløsende for spillere som Hugo, Ola, Emil og Kristoffer.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sitat

– Vi får se i morgen hva som skjer, sier sportslig leder Inge André Olsen til VG på vei ut fra møte med Jan Jönsson på Scandic Fornebu.

Jan Jönsson sitter fortsatt på et møterom sammen med deler av det sportslige apparatet i Stabæk. Der ser de på videoopptak av en del Stabæk-kamper.

– Vi har snakket litt og diskutert hvordan laget har sett ut, og om vi har sammenfallende tanker.

Har det vært kontraktsforhandlinger i dag?

– Ja, det har vi også holdt på med. Det går parallelt. Vi har hatt en liten pause, og vi har litt tid, men har likevel dårlig tid, så vi har intensivert det og prøvd å diskutere de aller fleste tingene, sier Olsen til VG.

Jan Jönsson møtte VG og Budstikka litt før klokken 21 mandag kveld. Konfrontert med hvor langt de har kommet i forhandlingene, sier han:

– Vi får ta mer om det i morgen. Jeg har et par telefoner jeg skal ta.

 

VG.no: Stabæk bekrefter Jönsson-forhandlinger

Lenke til innlegg
Del på andre sider


– Forholdet til Stabæk har vært bra fra første dag til i dag. Det er litt spesielt. En spesiell klubb, et spesielt folk og det er noe spesielt med Bekkestua. Det er noe som bare vokser seg sterkere når du får litt distanse til det, og er på andre steder.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


28 minutter siden skrev Offside:

–Det er noe som bare vokser seg sterkere når du får litt distanse til det, og er på andre steder.

Det minner meg om mitt forhold til min ekskone. Vi får håpe dette forholdet blir minst like bra som det første. Spennende blir det uansett!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


9 minutter siden skrev amuoest:

Josimar i en artikkel om et par uker: Janne Jönsson er tidligere Rosenborgtrener. Få år senere er han tilbake i Stabæk med lavere lønn. Hvordan kunne det skje? 

Trolig ingen overgangssum heller... må være korrupsjon!.. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Bare det å tenke tilbake til 2008-laget.

Farnerud kom vel som en erstatter for Somen - mener Somen avsluttet oppholdet hos oss i Fredrikstad.

Knudsen

Høiland-Seger-Morten-Stenvoll

Alan-Johan-Somen/Farnerud-Keller

Pallskog

 

Hanche er vel på nivå med Stenvoll, og Sandberg er vel på nivå med Knudsen. Men resten mangler vi vel?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det ble sagt tidligere her, men jeg må bare gjenta det. JJ med Daniel som assistenttrener - tenk for et engasjement det ville ha skapt helt på egenhånd!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


42 minutter siden skrev boie:

Det ble sagt tidligere her, men jeg må bare gjenta det. JJ med Daniel som assistenttrener - tenk for et engasjement det ville ha skapt helt på egenhånd!

Og Frode Olsen som keepertrener!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Ny trener
×
×
  • Opprett ny...