Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Trondheims Ørn lørdag 8. september kl 15:00.


sexxes
 Del

Anbefalte innlegg


Etter en helgs pause er det klart for nok en viktig kamp. Seier her, og man får kvalplassen på litt avstand.

 

Mot Ørn har vi hyggelige 16 3 1 59-12. Dog eneste tapet kom i årets bortekamp. Hjemme har vi 10 0 0 33-3! Slapp inn to mål i fjorårets hjemmekamp. Det er å satse på at den fine statistikken fortsetter.

 

18 stykker som trente i dag, men tre av dem er ikke klare til i morgen. Dog skal det allikevel være mulig at vi har full tropp i morgen. Kan bli mye ungt, men mulig det kommer inn noen med litt mer rutine, og kanskje noen skikkelige cornere blir slått.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lagoppstillingen: Hjelmseth - Bjøreboe, Fennefoss, Grønli, Wilmann - Loennecken, Fitzgerald, Fladberg, Kielland - Bjånesøy, Jensen. Innbyttere: Ervik - Flakk, Liane, Normann, Omarsdottir, Pedersen, Vindheim.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Budstikka+ skriver følgende om kampen:

 

Viktig Stabæk-seier: – Vilt deilig!

Artikkeltags

STABÆK FOTBALL KVINNER FOTBALL SPORT

KAN PUSTE UT: Stabæk Fotball Kvinner tok tre særdeles viktige poeng hjemme mot Trondheims-Ørn på Nadderud stadion lørdag.

KAN PUSTE UT: Stabæk Fotball Kvinner tok tre særdeles viktige poeng hjemme mot Trondheims-Ørn på Nadderud stadion lørdag. Foto: KARL BRAANAAS

Av Martin Kolden

Publisert:08. september 2018, kl. 17:42

I en viktig kamp for å holde seg unna kvalikplassen tok Stabæk med seg tre viktige poeng og ga seg et lite pusterom.

DEL

 

Stabæk – Trondheims-Ørn 2-0

 

Førsteomgangen var tam fra begge lag, uten de helt store sjansene. Trondheims-Ørn var farlig nære helt på tampen av omgangen etter et godt slått frispark som endte på bakre stolpe. Hjelmseth måtte gjøre to gode redninger for å holde resultatet til 0-0 ved pause.

 

– Det var veldig jevnt i førsteomgang hvor ballen ble spilt mye opp i lufta. Det passer ikke oss helt, så det ble tøft, sa Stabæk-trener Vanja Stefanovic.

 

FIKK DU MED DEG? Hjelmseth og Norge sikret VM-plass

 

Åpnet seg etter hvert

 

Stabæk startet friskt etter hvilen, men klarte ikke omsette sjansene de skapte. Det ble raskt et likt kampbilde som i den førsteomgangen. Etter omtrent 70 minutter kom Trondheims-Ørn rundt på kant og fikk slått inn til en umarkert Melhus som bare kunne breside ballen i mål, men nok en gang vartet Hjelmseth opp med en fantastisk redning.

 

Like etter var det Stabæks og Bjånesøy sin tur. Hun kom alene med keeper, men igjen var det en fantastisk redning som holdt stillingen på 0-0. På den påfølgende corneren skulle derimot Bjåmesøy få revansje da hun var høyest og stanget inn 1-0 etter 79 minutter.

 

Da åpnet kampen seg og kun minuttet senere ble Bjånesøy kippet elegant igjennom og satte ballen kontant nede i hjørnet fra 16-meter. 2-0 til Stabæk på den sleipe Nadderudmatta.

 

– Vilt deilig å score to mål i dag. Det var viktig for å revansjere oss etter forrige kamp mot dem, for da var vi ikke gode nok. Litt som i starten i dag, da går det litt tungt. Men vi vinner til slutt og tar denne sekspoengskampen. Det er deilig, sier banens beste og tomålscorer Melissa Linn Berman Bjånesøy etter kampen.

 

Stabæk har slitt mye med skader hele sesongen og trener Stefanovic anslår at hun har måttet bruke 12 debutanter iløpet av sesongen. Noen av dem kom her i dag, blant andre Elise Cecilie Bratteland Liane.

 

– Jeg sto igjen etter treningen og slo cornere, for jeg følte de ikke var gode nok. Det fikk uttelling i dag med en målgivende som er veldig gøy.

 

Selv om det ble målgivende og seier kan hun ikke love noe for fremtiden.

 

 

– Jeg må se an. Det er klart dette gir mersmak, men det må passe med tanke på jobb og studier også, sier hun.

 

Med seieren i dag tok Stabæk viktige poeng for å komme seg litt unna kvalikplassen som foreløpig blir holdt av Lyn på 12 poeng. Stabæk har nå 20.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg tror kanskje Budstikka roter litt med hvem som debuterte. Liane har vel ganske så mange toppserie kamper, Ikke bare for Stabæk

Debutant er nok litt underdrevet.

 

Hun debuterte i Grimstad for Amazon Grimstad mot Kolbotn våren 2007, og har siden 56 kamper for AG(16 kamper ikke med på fiks i 09 sesongen), 164 toppkamper for Kolbotn og 24 for Stabæk. Grunnen til at hun har så mange som 254 toppkamper frem til fylte 26 år, er at hun aldri har vært skadet. I tillegg har hun 52 aldersbestemte landskamper...Så debutant var nok mer myntet på flere av de unge comming spillerne. Omarsdottir tror jeg kan bli en hit, om hun blir fulgt opp.

 

Kan ta med at Liane jobber i Oslo Kretsfengsel og at det er umulig å satse på fotballen seelv om hun kunne ønsket det. Men turnus og helgejobb gjør fotball umulgi, som for mange når de kommer i denne alderen.

En av grunnene til at vi ikke har mange spiller +27 år i toppserien.

 

Mvh Jan R

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Trondheims Ørn lørdag 8. september kl 15:00.
×
×
  • Opprett ny...