Gå til innhold

Troppen 2019


odd
 Del

Anbefalte innlegg


Jeg tenker at en spiller som Bohinen burde vært leid ut i år (evt. frem til sommeren) slik at han kan få kjenne på litt A-lags fotball på nivå 2 eller 3. Bygge litt robusthet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Fikk akkurat troppen som reiser til Thailand fra Inge André, og deler den selvsagt med SS umiddelbart. Don't say we don't keep you informed....

Sandberg, Lillevik, Brauti
Ronald, Hanche, Demidov, Strømnes, Pignatel, Jeppe, Renå Olsen, Tobias, Luc, Bohinen, Hugo, Askildsen, Filip, Gyasi, Geelmuyden, Ohi, Aga, Boli, Peder Vogt, Younes Amer, Cheng, Herolind Shala, Brynhildsen, Alex Torvund.
 
Shala er kanskje prøvespiller, husker ham fra Odd,  men andre vet sikkert hvor han har vært i mellomtiden?. Abdulbakar Keita vet jeg ikke, har spurt og deler straks jeg eventuelt får vite noe. Moro at både Kassi og Gyasi er med.

 

 

 

 

 

Endret av ingo
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ja deres beste spiller (på børs iaf)

Han har vært i Tsjekkia, Slovakia, Tyrkia og Danmark.

Husker han som kantspiller fra Odd, men kan spille på alle plassene på midtbanen.

Fin alder - 26år.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev arni:

Shala var god for Start ifjor høst vel?

Mener at han var strålende i de kampene jeg så. Eurosport podcasten kåret han til den tredje viktigste spilleren ifjor høst, bak Boli og Andre Hansen.

Hadde vært en deilig signering!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Keeper:

Sandberg

Lillevik Kjellevold

Marius Ulla

Jonas Brautli - ny


Forsvar:

Moe
Hanche-Olsen

Renå Olsen

Hernandez

Pignatel Jenssen

Strømnes

Demidov

Midtbane:

Bohinen
Kassi

Gyasi

Vetlesen

Sæter

Brynhildsen

Børkeeiet

Keita

Valencic

Askildsen

 

Angrep:

Ohi
Boli

Geelmuyden

Aga

Mauritz-Hansen

Younes Amer - ny

Alexander Torvund - ny

 

Ut:

Granli

Agouda

Njie

Skogseid

Tao

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Følte også at vi er svekket, men listen over spillere ut er ikke skremmende. I fjor startet vi sesongen med Granli som anvendelig innbytter, Tao som god matching for u14 og resten langtidsskadet. I tillegg Brochmann. Inn har vi fått Kassi, Gyasi, Valencic og SMH. I tillegg til Ingos nevnte års forbedring. (samme tid i fjor ville jeg neppe husket han der Bjørkeheie om jeg skulle listet opp troppen for en kollega.) 

Hanche tilbake på rett spor og Hernandez opp et nivå vil gjøre en stor forskjell. Eller en solid stopper, langt bedre enn Granli og Strømnes, så er jeg happy. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


58 minutter siden skrev @ringo:

Jeg tror hvilken fotball vi får se avhenger mest av hvor mye flaks IA har på overgangsmarkeded i vinter.

Så hvis IA klarer å hente Shala og han blir en suksess så vil du sette det på flaks kontoen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi har ikke overbevist så langt i de 2 kampene vi har hatt. Her har man sikkert forskjellig filosofier men vi bør nok se hva en god stamme kan få til i 1 omgang før enn lar andre prøve seg. Jeg er ikke tilhenger av at vi skal bruke de første 5-6 kampene i ES til å spille inn laget det bør gjøres de siste 3-4 kampene før seriestart og da med vår foretrukne elver. Den lotto strategien vi har kjørt de siste årene på å vente til siste treningskamp og sågar enda lenger er en dårlig taktikk. La oss håpe man her gjør nødvendige endringer.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7 timer siden skrev odd:

Legger merke til at det ikke var antydning til å vurdere "uflaks" i fjor. Like greit å allerede nå etablere "flaks" som grunn dersom utfallet i vinter blir positivt. 

Hvis forutsetningen er at man mener IAO er litt oppskrytt (noe jeg gjør), så blir dette mye enklere. Da er vi kun avhengig av flaks.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg håper vi alle er enige i at forsvaret var vel var fjorårets svakeste lagdel.

Man har enn så lenge ikke gjort noe for å forbedre denne lagdelen.

Ja, enkelte spillere har blitt ett år mer rutinert. Men man har også mistet han som kom inn og fikk "orden" på midtforsvaret, samt at Demidov har blitt ett år tregere. 

 

Vi kan ha så morsomme og raske vinger og spisser vi bare vil, men hvis det ikke blir bedre ordning defensivt så blir det en kamp om å overleve i år igjen. 

 

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi kan vel ta den videre å si at midtbanen var vår klart nest svakeste lagdel, og disse delene tilsammen gjorde vårt forsvarsspill til et mareritt...

Bare for å understreke poenget ditt ytterliggere, Erik.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


For å snu på det tror jeg dere undervurderer HB og at han nå får en hel forsesong med laget. Ja - vi trenger forsterkninger, men f.eks på midten får vi forhåpentligvis Kassi i godt gammelt slag. Før skadeplagene var det jo i det defensive han hadde forbedret seg klart mest - i tillegg har han bygget seg opp en helt grei muskelmasse. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ikke vits å bli stresset

TOPPSCORER: Franck Boli ble toppscorer i den norske eliteserien i fjor, og er et ettertraktet spiller. FOTO: KNUT BJERKE
 
TIL KINA: John Hou Sæter kan være på vei til kinesisk fotball, og på vei bort fra Nadderud. FOTO: Joakim S. Enger
 
ETTERTRAKTET: Ohi Omoijuanfo kan være på vei bort fra Nadderud og Stabæk. Molde skal være interessert i spilleren. – Vi er ikke i noen forhandlinger med Molde, sier sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen. FOTO: KNUT BJERKE
 
 
TOPPSCORER: Franck Boli ble toppscorer i den norske eliteserien i fjor, og er et ettertraktet spiller. FOTO: KNUT BJERKE
 
 
 
Fotball. Daniel Granli (24) og Moussa Njie (23) er allerede borte. Stabæk kan miste enda flere profiler – uten at det bekymrer fotballekspert.

– Skal vi forholde oss til dagens situasjon, kommer Ohi Omoijuanfo til å forbli Stabæk-spiller. Han er med oss her i Thailand på treningsleir, og det er det vi forholder oss til, sier sportslig leder i Stabæk Fotball, Inge André Olsen.

Han er i Thailand, der klubben i disse dager er på en treningsleir, og onsdag skal de spille en treningskamp mot det sørkoreanske U23-landslaget.

Søndag meldte TV2 at Oho Omoijuanfo skal være på vei til eliteserierivalen Molde.

– Vi har ikke mottatt noe bud fra Molde, og vi sitter ikke ved forhandlingsbordet. Da hadde vi ikke vært her i Thailand, sier Olsen.

Forsvinner til Sverige

– Men hvis Molde skulle vært interessert, hvor mye må de betale?

– Det blir rene spekulasjoner. Molde har penger etter at de blant annet solgte Erling Braut Håland til Salzburg (rundt 60 millioner). Og de beste spillerne i Norge skal det selvfølgelig betales for. Vi skal ikke sitte igjen med knapper og glansbilder om vi selger Ohi, sier Olsen.

I så fall kan det begynne å bli tynt på Nadderud. Mandag ble det klart at Daniel Granli spiller for den svenske seriemesteren AIK i fire år fremover. Moussa Njie er allerede klar for serbisk fotball. John Hou Sæther kan bli klar for kinesisk fotball om kort tid, og så er det altså kanskje det heteste salgsobjektet, Franck Boli. Eliteseriens toppscorer skal være i full trening i Thailand etter skulderskaden han pådro seg mot Aalesund i kvalifiseringen.

TV2-ekspert: – Ikke stresset

Profilert TV2-ekspert Jesper Mathisen er ikke bekymret for at spillerne formelig renner ut av Nadderud stadion.

– Det er slik Stabæk har drevet og driver klubben. De har en flink mann i Inge André Olsen og så lenge han styrer overgangene, ville ikke jeg blitt stresset, sier Mathisen.

– Jeg tror dessuten ikke at Henning Berg ville tatt jobben som trener for Stabæk om han ikke hadde visst at han hadde fått en slagkraftig tropp kommende sesong, sier Mathisen.

– Er det et lag som plutselig kan komme til å forsterke troppen med gode spillere, så er det Stabæk. Jeg har selv brent meg på det mange ganger når det gjelder å tippe Stabæk. Inge André Olsen har alltid kommet trekkende med et ess opp av ermet når det drar seg til, sier TV2-ekspert Jesper Mathisen.

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


27 minutter siden skrev Norris:

For å snu på det tror jeg dere undervurderer HB og at han nå får en hel forsesong med laget. Ja - vi trenger forsterkninger, men f.eks på midten får vi forhåpentligvis Kassi i godt gammelt slag. Før skadeplagene var det jo i det defensive han hadde forbedret seg klart mest - i tillegg har han bygget seg opp en helt grei muskelmasse. 

Skummelt å sette alle kortene på Kassi. Hvis han går skadefri gjennom 2019 er det nesten en sensasjon. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Troppen 2019
×
×
  • Opprett ny...