Gå til innhold

Eliteserien 2019, hvordan skal det gå?


Ace
 Del

Anbefalte innlegg


43 minutter siden skrev Bjornh:

De fire lagene vi har igjen er alle blant de fem med dårligst målforskjell (Godset er siste med nest dårligst). Klarer vi ikke å ro i land dette så fortjener vi f.. ikke å være i Eliteserien. Jeg er dog ikke veldig bekymret, ser oppover på tabellen nå.Selv på en dårlig dag er vi klart bedre enn (riktignok bortesvake) Odd på tredjeplass.

Enig, vi er så godt som sikret spill i ES neste år, og skulle vi snuble og rykke ned, noe som virker nær sagt teoretisk, har vi ingen andre å skylde på enn oss selv. Som vi har vært inne på her før, er det så mange lag bak oss på tabellen nå, at det virker helt usannsynlig at vi nå skal rykke ned. Vi må vel nesten tape alle gjenstående kamper, og det skjer jo ikke så få mål som vi slipper inn om dagen. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


I den grad vi bekymrer oss for nedrykk, var dagens resultat ganske så bra. Odd har Mjøndalen til helgen og Tromsø om et par runder. Nå er det fullt fokus på å sikre tredjeplassen. Det gjør nok også sitt til at Rosenborg, mot Godset til helgen og Ranheim i siste runde, kan regne med å fighte med Odd ut sesongen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er en veldig grei sjanse for at det holder uten flere poeng i det hele tatt.

U mot Ranheim i neste bør gi minst kvalikk selv om vi taper resten, sannsynligvis gir det fast plass selv om vi ryker de tre siste. U mot både Ranheim nå og mot Mjøndalen hjemme sikrer plassen.

Seier i de fire siste, samtlige av dem er kamper mot lag bak oss på tabellen, kan vi berettiget håpe det tar oss opp til en 6. plass. Legger vi på seiere til Molde og Glimt til helgen er det 50% sjanse for at egen innsats er godt nok til (minst) 6. plass.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ranheim har 3-4 av sine bedre spillere småskadet etter onsdagens knokkelkamp mot Viking.  De er ellers også vanligvis et dårlig hjemmelag. Sannsynligvis får vi ikke bedre muligheter til å ta 3 poeng borte i resten av sesongen.  Det hadde vært sinnsykt deilig å være helt sikret etter kveldens kamp !

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Eliteserien 2019, hvordan skal det gå?
×
×
  • Opprett ny...