Gå til innhold

2019 - Hva ønsker vi å se? Hva vil vi oppleve?


ingo
 Del

Anbefalte innlegg


57 minutter siden skrev odd:

Konkret forslag for å få flere til å komme på "neste hjemmekamp" :

 

Be speaker en IKKE om å minne om det. Eller resultatene til j12, Man U eller gatelaget. Eller at man kan betale med app eller at Stabæk støtter hjemløse hunder. (eller resultater i Ranheim-Haugesund for den saks skyld) 

Det virker som han er mer opptatt av at vi skal få hørt alle punktene hans enn å se fotballkamp. 

Hvis jeg lurer på resultater i andre kamper har jeg en sånn fancy smarttelefon som gjør meg i stand til å sjekke selv. Og om noen ikke klarer å finne neste hjemmekamp, så bør vi nok uansett henvende oss til vedkommendes verge... 

Om vi skal informere om neste kamp kan det gjøres visuelt ved utgangene.

 

Enig.

Kan godt minne om neste hjemmekamp én gang. Mot slutten. Hvis kampen er mer eller mindre avgjort. Ellers duger det med visuelle oppdateringer.

Dagens Stabæk-spiller kan kanskje minnes om én gang på starten av kampen, hvis det trengs overhodet?

Det har provosert meg lenge at man oppdaterer med resultater fra Premier League. Egentlig bør man, som du sier, ikke oppdatere overhodet.

Stabæks ulike kampanjer kan godt nevnes i pausen, hvis de må nevnes.

Og denne Vipps-konkurransen tror jeg har utspilt sin rolle - alle er på Vipps, og det er nok ganske mange som foretrekker det framfor kort uansett.

Og denne kan gjentas til det kjedsommelige: uttal navnene riktig og ikke opptre som kommentator når motstander scorer et kontroversielt mål e.l.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


57 minutter siden skrev kkh94:

Og denne kan gjentas til det kjedsommelige: uttal navnene riktig og ikke opptre som kommentator når motstander scorer et kontroversielt mål e.l.

HAHA nå kom jeg på da vi skulle bytte inn Ahmed el amrani , og speaker introduserte El ban Rashani, vi spillte ikke mot Odd engang heller..

Ellers helt enig med Odd og kkh94 på alle punkter, noe må gjøres med den speakern, spes mot slutten av kampene. Har vurdert å ta med avbitertang flere ganger for å få slutt på den unødige støyen fra høyttalerne...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


22 minutter siden skrev enda en jævla islending:

Jeg begynner å bli litt glad i fyren. Det er forfriskende at noen tilfører rollen litt kreativitet.

Kunst og kreativitet kan tolkes I det uendelige.. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Når en er inne på speaker og under kamp!

Spill helst klubbsanger, om en skal spille noe annet, spill noe som gir energi! Mot Godset i siste rundet hørtes det ut som en minneseremoni / begravelse i pausen...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Eller et system som de har i en av klubbene i Danmark, der man kan «stemme» på en sang på en app/nettside, så velger de fremmøtte hva som skal spilles av på anlegget.  Da har man fort en rangering på 5 sanger som skal spilles iløpet av før match, pausen etc.. (utenom de obligatoriske STB sangen(e) som blir spilt på kampdag). 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


25 minutter siden skrev rykkinn:

Eller et system som de har i en av klubbene i Danmark, der man kan «stemme» på en sang på en app/nettside, så velger de fremmøtte hva som skal spilles av på anlegget.  Da har man fort en rangering på 5 sanger som skal spilles iløpet av før match, pausen etc.. (utenom de obligatoriske STB sangen(e) som blir spilt på kampdag). 

Meget bra forslag. Dette må Ingo ta med seg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ønsker et bedre samarbeid med andre klubber i Bærum, Asker og Oslo vest. Slik at spillere lettere kan utveksles. Vet at det har vært et et spesielt klima mellom Stabæk og Bærum sk. , men er det ikke på tide å legge gammel historie død?  

Lenke til innlegg
Del på andre sider


4 minutter siden skrev Andy:

Vet at det har vært et et spesielt klima mellom Stabæk og Bærum sk. , men er det ikke på tide å legge gammel historie død?  

Vi kan jo høre med Lars Johnsen hva han synes?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Først av alt. Bra insj, Ingo!

Med fare for å gjenta noen ting som er dikutert tidligere. Her er noen av mine synspunkter.

1. Jeg syns Stabæk har vært gode på mange ting tidligere. Det kom spesielt til syne i 2008. Jeg mener ikke av den grunn at vi bare skal følge 2008 «oppskriften», da fotballen utvikler seg kontinuerlig og vi må naturlignok også fornye oss. Men en av tingene jeg syns vi var veldig gode til på den tiden spesielt var å fungere som en enhet. Personlig vil jeg gjerne se at laget har mer fokus på det å fungere som en enhet, som presser sammen i forsvar og angriper som en enhet fremover når vi har muligheten. Dette i stede for enmannspress, hvor vi faller ut av formasjon og balanse. En leken spillestil ligger i Stabæks DNA. Den lekenheten pluss en direkte og fremoverettet spillestil er noe jeg ønsker å se mer av. Utover det ønsker jeg virkelig å se flere innøvde døball varianter, som kan overraske motstanderene og øke sannsynligheten for mål. Disse finnes det utallige eksempler av på bla. YouTube.

2. At vi ønsker å spre glede og gode opplevelser på og utenfor banen. Bla. gjennom spennende og underholdene angrepsfotball. At vi er annerledesklubben som tar vare på de rundt oss og har fokus på samhold. At klubben utvikler seg på lik linje med samfunnet. Har gode holdninger og tar samfunnsansvaret på alvor. I tillegg til å være transparent så man vet hva som skjer i klubben.

3. Og 4. Mange vil nok si at hvor mange tilskuere kommer, nesten bare gjenspeiler seg på hva slags resultater man skaper. Det er jeg ikke helt enig. Om det hadde vært tilfellet tror jeg for eksemepel ikke RBK hadde mistet så mange tilskuere selv om de vinner kamp etter kamp. Det er mer enn det. En ting er resultatet og hvordan man spiller, men jeg tror det vel så mye av følelsen og rammene rundt kampen. Å være med venner og lage en sosial greie ut av det å gå på kamp. Samt det at man føler man er del av noe større, samt å kunne ta del i det. Å føle eierskap.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Å satse på akademiet er noe jeg mener er helt riktig. Da satser man på de lokale. Venner og familie får da også mere tilhørighet til klubben de følger.                                                                      På lik linje syns jeg at man kan prøve å få frem måter hver og en tilskuer kan bidra. Heldigvis er det ikke slik at alle som går på kamp er helt like og har samme interesser utover fotballen. Noen er gode i sosiale medier, noen er gode på å lage fengende musikk, noen er gode til å holde engasjerende taler, noen er gode på film og redigering, noen på logistikk og sponsorer, noen er gode til å tegne og male  og noen kan være gode på å lage god stemning osv. osv. Det å lage et sted hvor samtlige tilskuere kan komme med innspill til hvordan de selv kan bidra før, under og etter kamp, tror jeg kan være nyttig. Om det er en fysisk postkasse på stadion og eller en digital postkasse i sosiale medier eller begge deler kan diskuteres. Selv om jeg tror begge deler kan kanskje være lurt. Kanskje det er noen talenter som dukker opp, som kan hjelpe klubben. Hva folk tenker om vanlig dugnad er en ting. Men når det er snakk om klubben i sitt hjerte, samt å vise hva de selv er gode på, er det nok flere som er villige til å bidra.
Det er garantert flere "influencere" som holder med Stabæk. Om man får de skikkelig med på laget, kan man få «gratis» omtale og gjøre det kult å dra på kamp.  Klubben satser bla. på akademiet. Hvorfor ikke la de unge i Bærum og omeng få muligheten til å lage konkurranser på hver skole eller vennegjeng. Den skolen/ klassen/ vennegjengen som for eksempel lager den beste filmen, banneret, sosiale medier kontoen, vinner sesongkort og noe annet som er interessant for den utvalgte målgruppen. Ha noen frivillige fra den målgruppen som snakker deres språk.
Slike konkurranser er noe som kan vekkee engasjement og kan skape en følelse at man bidrar. Noe som kan resultere i at folk vil dra på kamp. Nesten uavhengig om de bryr seg om fotball eller ikke. Så lenge de er med venner og føler at de har bidratt. Det kan være konkuranser om det beste stabækilde i sosiale medier (vet det gjøres allerede. ville bare pressisere det).
Konkurranser kan også være rettet mot de som faktisk sitter på stadion. Kahoot konkurranser eller loddtrekninger av billetene. Premien kan være noe så enkelt som at den/ de som vinner får gratis middag for seg selv og vennegjengen hos Pizzabakeren, Peppez eller lignede. Gitt at man har de som sponsor den sesongen. Her kan vinneren få dele bilde på sosiale medier, samt få et bilde på veggen i restauranten eller noe.
En ting jeg savner er at det kommer hyppigere med videosnutter på hjemmesiden. Dette for å lage engasjement. En Vlogg kanal som tar opp alt fra ønsker og spørsmål fra supporterne, samt finne ut mere om spillerne. Alt fra beste fotballminner, hvem som er favorittspilleren, til beste Stabækminne m.m. Det kan også være tilbakeblikk på hvordan klubben spilte for X antall år siden, for å huske nostalgiske minner. Jeg mener å huske at dette var noe man hadde mere fokus på tidligere.

Ellers vil jeg bare tilføre at  «loven om informasjon» av Moody & Walsh/ Uckelmann (2002) kan være smart å følge.
1. Verdien av informasjonen øker med bruk og det gir ingen verdi hvis den ikke brukes i det hele tatt.
2. Informasjon er (uendelig) delbar og kan deles med andre uten tap av verdi.
3. Verdien av informasjon øker når kombinert med annen informasjon.
4. Informasjon er forgjengelig, og den avskrives over tid.
5. Verdien av informasjonen øker med nøyaktighet.
6. Mer informasjon er ikke nødvendigvis bedre.
7. Informasjon er ikke uttømmelig.


Til syvende og sist. Det at man føler seg sett og hørt er alfa omega!

Alltid uansett!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På 17.1.2019 den 22.44 skrev Andy:

Ønsker et bedre samarbeid med andre klubber i Bærum, Asker og Oslo vest. Slik at spillere lettere kan utveksles. Vet at det har vært et et spesielt klima mellom Stabæk og Bærum sk. , men er det ikke på tide å legge gammel historie død?  

Støttes. Artig med med litt rivalisering på banen, men utenfor burde vi samarbeide bedre.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


På 17.1.2019 den 19.15 skrev Flexi Knut:

Ønsker meg De Blaa Staar Paa på anlegget, Tippetuppen i pausen etterfulgt av Rednex-konsert på en tilhenger borte i svingen, Steinar Fjeld som kommentator, grønn arm på drakta og ABTV på indre bane. 

Hvor er Lars Bull når vi trenger ham?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

2019 - Hva ønsker vi å se? Hva vil vi oppleve?
×
×
  • Opprett ny...