Gå til innhold

Realisme


arni
 Del

Anbefalte innlegg


14 minutter siden skrev arni:

Etter U20 er det vel mindre sannsynlig at de yngste forsvinner i sommer

Og vi må selge iår, kan Boli ryke istedet da? 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg tror det er tvilsomt om emisjonen kommer tidsnok til å redde oss i sommervinduet. Det pleier ofte ta mye lenger tid enn man tror.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Regner med at det jobbes knallhardt i klubben nå. Alle tre seniorlagene (damer og herrer) under streken samtidig, kan jeg ikke huske å ha sett før!?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Beklager hvis dette blir veldig masete, men hva er det som skjer. Klubben er i fritt fall. Det er fullstendig krise, og alle later som om vi har full kontroll, bare litt midlertidig uflaks. Nå burde noen ansvarlige snart komme på banen og gi en troverdig forklaring på hva som er planene fremover. Troverdig forklaring, ikke mer reklamebyrå visvass.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


G19 har 2 seire og 4 tap. Dette inkluderer interkrets A og sjokkexiten i NM mot Ullern. Henger på mange måter sammen med A-lag og 2-lag da disse prioriteres før junior. Fredrik Bekkelund har forøvrig tatt over ansvaret som hovedtrener denne uken.

 

G 16 har Kvalifisert seg for A sluttspill i Nasjonal serie og må vurderes som bra. G02 ifjor kvalifiserte seg kun til B sluttspill men ble samtidig Norgesmestre. I år videre til første ordinære NM runde foreløpig.

 

G15 hadde en meget god start på interkrets (g16) men har nå 3 strake tap (4-1-5)

G14 har vel vunnet det meste i Nasjonal serie såvidt jeg vet

Ser ut til at man har de beste resultatene å vise til i de yngre årsklassene..... 

 

Jenter 17 har 5 seire og 2 uavgjort i regional serie.

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


13 timer siden skrev @ringo:

G19 Interkrets tabellen er litt interessant:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=163863

Toni effekt???

Vi så det allerede i fjor. Høsten var ikke mye å juble for – verken for junior- eller 2. laget.

Under høsten 2018 ble både junior- og 2. lag nedprioritert i fht. A-laget, som jaktet på ny Eliteserie-kontrakt. En logisk prioritering. Men – høststrategien lever altså videre også i 2019: A-laget prioriteres foran alt annet og juniorspillerne skal både bidra på eget lag, og dra det største lasset på 2. laget.

Det er også viktig å minne om at de eldste juniorspillerne, som ikke får kontrakt, forsvinner til andre klubber, studier i USA etc. etter endt skolegang på NTG. Det betyr at Stabæk (alltid) har et yngre/mer uerfaret juniorlag på høsten.

Normalt består hver juniorårgang av ca. 10 spillere, noe som skal sikre balanse og kontinuitet, men det er dessverre ikke mange spillere født i 2000 (årets sisteårsjuniorer) i Stabæk-systemet (totalt 5?). Av disse er det bare 2-3 som regelmessig spiller juniorfotball. Dette påvirker selvfølgelig også resultatene. I alle fall på kort sikt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


11 minutter siden skrev arni:

Så arven fra Henning Berg i matchen idag

Hva tenker du på da? At vi ikke scoret mål borte eller den taktiske tilnæringen? Eventuelt hva?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi har mange spennende spillere, men ikke noe spill. Det virker veldig planløst. Så er det viktig å presse ballfører mer enn de gjorde i dag. Nytter ikke å stå og se på. De unge gutta som kom på i andre hadde dog mye sprut, og Hancke er på. Det er godt å se!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

2 minutter siden skrev arni:

Odd holdt et høyere nivå

At laget med 7-1-0 hjemme og flest poeng pr. kamp i serien er bedre enn Stabæk håper jeg ikke var noen reality check for en eneste person i klubben. Da lever de i så fall i sin helt egen virkelighet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Stabæk gjør spillet bedre og bedre nå under JJ og det er det som teller, jeg holder fortsatt på at vi vil havne rundt midt på tabellen og kanskje høyere om det løsner for Brynhildsen, Bohinen og vetlesen.. Tror Rusike i form vil forsterke første ellveren, og det samme kan fort 2-3 rette spillere i overgangsvinduet også gjøre. Håper bare Boli og Sandberg velger å forlenge, bli her i laget. Skjønner jo at man skal selge for å tjene penger, men man tjener vel penger på å gjøre det bra i serien også. Det viktigste er at det går oppover og det gjør det med klubben, kampen borte mot Odd i dag var ikke så ille, bortekamp mot muligens serielederen og 2-1 som hadde vært 1-1 og ett poeng med hjem ved rett dømming syns jeg ikke er så ille og det viktigste er at det nå går oppover, neste kamp hjemme mot Særpingene er forhåpentligvis en 3 poenger ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 minutter siden skrev arni:

Midt på tabellen? Mye skal klaffe da, nesten så du tenderer til positivisme-tråden?

Hva mener du. Vi er 3 poeng på en hengekamp unna midtposisjon etter 14 spilte. Men ja. Positivt det vel ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Realisme
×
×
  • Opprett ny...