Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Lillestrøm


kkh94
 Del

Stabæks beste  

153 stemmer

  1. 1. Hvem var Stabæks beste?


Denne meningsmålingen er stengt for nye stemmer


Anbefalte innlegg


Akkurat nå skrev Ace:

Stikkabørsen:

Marcus Sandberg  7

Ble ikke satt på mange store prøver i 1. omgang, og kunne ikke gjøre noe med Lillestrøms ledermål. Reddet mesterlig straffesparket fra Lehne Olsen i åpningen av 2. omgang.

Ronald Hernandez  6

Det er mulig han har blitt mer disiplinert under Henning Berg, for Hernandez kaster seg ikke lenger ukritisk i angrep og etterlater rom bak seg. Har stor fart. Og gjorde en solid kamp.

Steinar Strømnes  6

Ser ut til å ha vokst i vinter etter at han fikk fem eliteseriekamper i fjor. Laget straffe da han handset på en corner. Ble hektisk med mye dueller og kjemping.

Maddis Vihmann  7

Store, sterke Vihmann fikk egentlig en drømmemotstander i serieåpningen. Lillestrøm slo masse langt og Vihmann vant det som var i luftrommet.

Andreas Hanche-Olsen  6

Ble utfordret på fart av Gustafsson, men klarte seg godt. Var også angrepsvillig når sjansen bød seg. Holdt på å score mot slutten.

Tobias Børkeeiet  6

Kommer til å bli stor for Stabæk denne sesongen. Har ro og overblikk på midten, og er flink til å strø om seg med gode pasninger. Var viktig mot Lillestrøm med sin luftstyrke i Stabæks midtbaneledd.

Luc Kassi  6

Spilte ikke en eliteserie-kamp forrige sesong, men det var det ingen som kunne se. Flink til å plassere seg og var solid på Stabæks midtbane.

Matthew Rusike  5

Var løpsvillig og aktiv i åpningen av kampen. Ble skadet, det kan være snakk om beinbrudd.

Hugo Vetlesen 7

Spilte offensiv midtbane og kledde den rollen godt. Fant til tider mellomrommet mellom Lillestrøms forsvar og midtbane. For svak jobb på corneren da Lillestrøm gikk opp til 1–0.

Ola Brynhildsen  6

Hurtigtoget ble faktisk matchet på farten av Lillestrøms høyreback Simen Rafn. Prøvde å være skapende, men slet med underlaget.

Franck Boli  8

Var lite synlig i 1. omgang, inntil han på overtid kanskje scoret det som blir årets mål i eliteserien. Brassesparket var strålende og ga Stabæk 1–1. Knalltøff i kroppen og et konstant uromoment på topp.

Innbyttere:

Emil Bohinen inn i 36. min for Rusike  6

Kom innpå på høyrekanten da Rusike ble skadet. Et kvarter senere slo han en flott målgivende pasning med venstrebeinet til Boli. Var god til å drive med ballen.

8 på Boli faktisk. Synes han var under pari til å være Bolig, utenom brassesparket. 
Burde fått 6 etter min mening. Vetlesen derimot burde fått 8 ettersom han dominerte midten i dag. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vetlesen, Boli og Hanche synes jeg at var skikkelig gode i dag. Vetlesen ble bedre og bedre utover i kampen og hadde vært briljant om matta hadde vært bedre. Boli viser at han er forferdelig vanskelig å ta ballen fra, omtrent den eneste som takler underlaget godt med ballen i beina.

Men for meg var Hanche banens beste. Flere ganger redder han våre to svakeste etter min mening: midtstopperparet (hvorav Vihmann var klart svakest). Det skal bli godt når Sun, Kirk og Demidov er klare.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


10 timer siden skrev Fotografen:

"Hvor er Willy ?"  Bilder av festlige luer til Kanarifansen  - samt andre  bilder fra kampen finner du her

willy.jpg

Fra Hovedtribunen så det ut som en gjeng med bier som summa noe jævlig. Og det er vel ingen som vil inn i en bikube.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Har sett kampen på nytt og analysert litt: Dette var slett ikke verst.  Hovedinntrykket er at vi vil veldig mye i denne kampen og spiller med selvtillit. Synes Lillestrøm slapp litt lett til i siste halvdel av første omgang - i annen omgang, spesielt siste 20 minuttene, virket det som om Lillestrøm håpet dette snart skulle ta slutt.  Noen synder er igjen fra i fjor - vi gir bort for mange cornere og Lillestrøms corner rett i mål er et resultat av trening og bevisst blokkering i feltet.  Laget vårt er litt uferdig, men jeg tror vi, i motsetning til i fjor, kan ta en del poeng borte på sterk vilje og god innsats. Vi skal nå til Molde hvor vi etter min oppfatning, spilte årets verste kamp i fjor. Det blir spennende å se hvordan det går der oppe i år.  Fjorårets grusomme kamp var ikke bare guttas skyld - Tonis kampledelse var nærmest meningsløs og Boli satt på benken hele kampen. Vi virker godt trent fysisk i år - mye bedre enn Lillestrøm, men vi trenger å skjerpe opp en del ferdigheter spesielt på dødball og langskudd. Får vi til det, tror jeg vi sikrer oss en plass blant de 10 best ved sesongslutt.   

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Lillestrøm
×
×
  • Opprett ny...