Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Rosenborg


kkh94
 Del

Stabæks beste  

156 stemmer

  1. 1. Hvem var Stabæks beste spiller?


Denne meningsmålingen er stengt for nye stemmer


Anbefalte innlegg


7 minutter siden skrev Slum:

Holter 2000, Alan 2008, Ola 2019. Hvilket er best?

Selv om jeg fortsatt ikke har fått tilbake blodet til alle andre steder i kroppen etter målet i dag, så synes jeg det er vanskelig å snakke ned at Alan sendte 3 spillere inn på tennisbanene, 2 til kiosken og resten til dassen på Blaa før ballen lå i nettet.

Men helvete, brasse i krysset er faen meg sweet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Så kampen i opptak etter en unødvendig familiemiddag:)

Litt stang-inn/stang-ut, bokstavelig talt, men på nåværende tidspunkt spiller det ingen rolle! Veldig solid defensivt, Rosenborg fikk til svært lite.

Demidov helt sjef som forsvarsklippe, og nydelig kamp av Hernandez! Halvannen assist, og god posisjonering og ryddig jobb defensivt.

Allez-allez!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Utenom det noe billige frisparket fem minutter på overtid, skaper ikke Rosenborg noe som helt med trykket man skulle forvente siste 15. I fjor ville vi kollapset mot et lag som kan sette Helland og Meling til å pumpe innlegg mot Søderlund, Bendtner og Reginiussen. I går hadde Demidov og Vihmann god kontroll, og Ola (spesielt) og de andre kommer seg opp i ballfører. 

Og skulle det ha blitt et større trykk hadde vi også Sun som mulig ekstra stopper. Synes dette ser bra ut! 

I fjor løsnet det også litt for forsvaret da Demidov endelig ble klar. Med Hernandez et år bedre og Vihmann med ti ganger mer duellstyrke enn Granli blir dette bra. Om det på sikt er Jeppe, Kirk eller Hanche som tar venstrebacken er ikke godt å si. Synes Hanche igjen gjør en god kamp til tross for åpenbare mangler av backferdigheter. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi skal virkelig glede oss over kampen i går. Vi gjør en solid kamp men skal opp i all glede ikke glemme at vi traff RBK på et perfekt tidspunkt. De står midt oppe i et totalt regimeskifte. Denne sesongen blir nok det endelige oppgjøret med Eggen filosofien bare Horneland får lov å gjennomføre endringen 100%. Ville ikke forundre meg om RBK ila juli/august kvaler inn til EL og tar seriegull tilslutt men det fordrer nok litt opprydding i stallen til sommeren. De ser nok litt at det samme vi gjorde i fjor ved å forlate den litt naive tilnærmingen til Barcelona fotballen til HB sin noe mer direkte stil. Det som også er gledelig å se så langt i år er at vi virker mye bedre trent og står løpet bedre. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 minutter siden skrev Stabæk141210:

Hvordan spilte vetlesen igår? Har ikke vært så mye snakk rundt han

Ikke alltid venn med ballen, men la ned en stor innsats og fikk til mye bra. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Mot LSK så var det Bohinen og Boli med assist og scoring, og igår var det vel Hernandez, Bohinen, Vihman, Brynildsen, Børkeiet og Boli som sto bak målpoengene. Fint å fått dette mer oversiktlig og skjematisk ... av noen som kan det ... anyone? Kkh94?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


– Det er tøffe tider. Vi sliter i motvind, og klarer ikke å komme ut av det

Rosenborg tapte igjen. Trener Eirik Horneland forventer seg tøffe dager fremover.

  • 61dd6015-c175-4a75-ad69-475b88bc1cde?fit=crop&h=810&q=80&w=1440
    FOTO: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAYBekymret: Det var ingen lystig Eirik Horneland som ble intervjuet på Nadderud etter tapet mot Stabæk.
STABÆK – ROSENBORG 3–1

NADDERUD/TRONDHEIM: Rosenborg imponerte ingen da det ble 3–1 i sekken og tap borte mot Stabæk.

Hjemmelaget scoret først, men Tore Reginiussen utlignet like før pause. RBK kom imidlertid aldri opp på skikkelig nivå etter pause, og en drømmescoring på brassespark av Stabæks Ola Brynhildsen elleve minutter ut i andre omgang tok mye av piffen ut av gjestene.

Franck Boli avgjorde kampen med 3–1 midtveis i andre omgang og sørget for en tung kveld for Horneland. RBK-treneren innrømmer etter kampslutt at han er bekymret.

– Når man har ett poeng på de tre første er det helt naturlig å være bekymret, sier han.

Horneland sier at hans lag for øyeblikket mangler en klar identitet, og ikke er et slikt lag fotballag han ønsker å se.

– Vi har det trøblete. Jeg skal ikke legge skjul på det. Vi produserer for lite, er for enkle å score på, vi henger ikke sammen, og det er for lett å få oss ut av fatning, sier haugesunderen.

 

Regner med å få kjørt seg

Horneland kan ikke forvente seg arbeidsro i tiden fremover, og 44-åringen er ærlig på at han nå vil få kjørt seg kraftig.

– Det regner jeg med, og det er fortjent når vi har et lag med to tap og én uavgjort på de tre første kampene. Vi er dobbeltmestere fra i fjor, så det må vi bare stå i, sier han.

Han sier følgende når han skal forklare hva som gikk galt i det fine vårværet på Nadderud søndag kveld.

– Vi må henge bedre sammen, vi er for løse. Stabæk duellerer mye hardere om første- og andreballer enn oss. De er mer først på enn det vi klarer.

12cc43a9-86ba-49f5-8eef-5a0d3ca60ed9?fit=crop&q=80&w=1024
Tungt: Pål André Helland må se Andreas Hanche-Olsen, Franck Boli og Ola Brynhildsen juble for Stabæk-seier.
 Ruud, Vidar / NTB scanpix

Selv om Stabæk tok ledelsen, så det ut som om Rosenborg var i ferd med å ta grep om kampen før pause, spesielt da Tore Reginiussen utlignet til 1–1 etter 42 minutter. Slik gikk det ikke. De to Stabæk-scoringene etter pause tok piffen ut av Hornelands mannskap.

– Jeg synes vi fikk momentum når vi scoret før pause, og vi hadde en ok start på andre omgang. Så scorer de, og derfra og ut evner vi ikke å ta tak i kampen på ny. Vi har et par stolpetreff, og det er demoraliserende for oss.

– Det er tøffe tider. Vi sliter i motvind, og klarer ikke helt å komme ut av det, sier han.

RBK har nå kun byrival Ranheim bak seg på tabellen.

– Vi kan ikke tenke på tabellsituasjonen. Vi må jobbe hardt videre og få en enda klarere identitet. Det er den eneste måte å løse det på. Klarer man å stå i driten, så finner man alltid en vei ut av det. Tøffe tider varer aldri, avslutter Eirik Horneland før han haster ut av pressesonen for å nå flyet hjem til Trondheim og det som nok ikke ser ut til å bli noen lystig påskefeiring.

2. påskedag venter Strømsgodset hjemme på Lerkendal.

Endret av Petter
Formatering
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Skal korte ned litt her da, fra en annen artikkel i Adressa:

 

Men krise – det vil ikke Rosenborgs spydspiss si at klubben er inne i.

– Rosenborg skal vinne alle kamper de spiller, så vi er selvsagt ikke fornøyd med det som er gjort. Men krise ... hvis vi ikke vinner neste kamp, da kan vi si at det er krise, avslutter Alexander Søderlund og humrer.

 

 

... lurer på hva Søderlund sier når han står i mixed zone etter neste kamp og må forklare hvorfor de bare klarte 1-1 hjemme mot Godset...

 

...åhhh, skadefryd...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


21 minutter siden skrev Chr.:

Lang artikkel ?

Forsøk på litt «ironi» fra min side, idet artikkelen fremkom med to-tre bokstaver på hver linje og derved ble svært laaang. ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Etter det russiske alfabet er B og V samme bokstav (etter hva jeg har forstått), så da tar vi med Betlesen i firerBanden også:

Betlesen, Bohinen, Brynhildsen og Boli.

 

Pokker, glemte Børkeeiet.... ;)

 

Det er så mye akademitalent (på B...) at jeg går helt i surr...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Rosenborg
×
×
  • Opprett ny...