Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Kristiansund


kkh94
 Del

Stabæks beste  

139 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Dette er bra! Og i dag vinner vi ikke fordi Ohi eller Boli kriger ballen inn på egen hånd. Denne kampen vinner vi som et lag. Den sentrale midtbanen med Lumanza, Skytte og Bohinen er suveren. Forsvaret har litt småglipper, men stort sett kontroll. Ola og Junker løper og river i forsvaret. Nydelig match!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lumanza er viktig. Gir en ro på midtbanen og de andre hever seg. Vi ble svekket da han gikk ut - kanskje fordi de som var igjen var slitne også. Braaten inn var et bra bytte. Vi har en plan i spillet!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg vil trekke fram en positiv spiller i hvert ledd i dag:

Forsvar: Hanche - herregud for en deilig duellspiller. La dere merke til hvor utrolig mange dueller han vant i dag? Fantastisk kamp! Eneste som trekker litt ned er det unødvendige gule kortet, men dette var soleklart godkjent!

Midtbane: Bohinen - Skytte briefer med ballen, Lumanza begynner å vise spor av "gammel" storhet selv om han nok har noen uker til før han kan kjøre full maskin i nitti minutter. Men Bohinen er utrolig viktig. Selv om han i teorien spilte kant i dag, stopper han stadig vekk KBK, også sentralt. Gjør den usynlige jobben som er sååå viktig på midtbanen. Og målet da, herregud!

Angrep: Junker - jeg var skeptisk/utålmodig helt fram til jeg fikk se det han viste i dag. Løper seg fri omtrent med en gang dommeren starter kampen, og lager en kjempestor sjanse ut av det. Putter det livsviktige ledermålet som landet kampen litt for vår del. Derfra og ut er vi det klart beste laget. Målet kan betraktes som et drittmål, men det er akkurat den typen mål man vil ha en spiss til å sette. Dette var deilig å se.

 

Og hvilke spillere utmerket seg negativt hos oss i dag? Ikke en kjeft! Dette var årets beste kamp av oss! Vi kjører fullstendig over KBK, og det er kun spennende fodi vi bruker så lenge på å sette mål nummer to. Overlegent! Dette laget rykker faen ikke ned!

 

 

Og tenk at vi har den beste midtbanespilleren vår - Kassi - tilbake neste helg! Dette blir knall!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Årsbeste med god marging. Det som blir spennende fremover er Lumanza sine geniale stikker til Junker og Brynhildsen når de får et par kamper til sammen. Det lukter topp 10 hvis vi kan få inn en venstre back. Dette da vi fort kanskje selger Hernandez i dette  vinduet. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


40 minutter siden skrev geirti:

Men Bohinen er utrolig viktig. Selv om han i teorien spilte kant i dag, stopper han stadig vekk KBK, også sentralt.

Synes det så ut som vi lå mer i en 4-5-1 enn 4-4-2 i dag. I store deler av kampen ligger jo til og med Bohinen ned som anker i 4-1-4-1. Så den teoretiske kantplassen tror jeg vi lar ligge til VGs forsøk på lagoppstilling ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


16 minutter siden skrev ingo:

Ellers må det påpekes at en viktig faktor for den gode opplevelsen i ettermiddag var Richard Jansens innsats som speaker. Mens vi i tidligere kamper har hatt altfor mye prat - blant annet åtti-ti påminnelser om å kåre dagens Stabækspiller (allerede etter 15 minutter i første omgang!)  og vinne et gavekort på 1.500 kroner fra Bekkestua Optikk, handler det i dag utelukkende om det som skal leveres fra speakerbua. En slentrende stil som gjør det behagelig å høre på og som oser av kunnskap; uten mas. Å HØRE et glimt i øyet - det er fanden meg en prestasjon. Bravo Rich!

Ikke glem spillelista hans på stadion før kamp!! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Kristiansund
×
×
  • Opprett ny...