Gå til innhold

Kamptråd: Bodø/Glimt - Stabæk


kkh94
 Del

Stabæks beste  

134 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Dato: 15. september
Tid: 18:00
Sted: Aspmyra stadion

Vi har litt pusterom til bunnstriden nå, og det kan trengs, for nå møter vi et høytflygende Glimt som jakter seriegull. Vi har heller ikke vunnet i serien på Aspmyra siden 1998 (riktignok har vi en cupseier fra 2014).

Vi slo jo Bodø/Glimt i vårsesongen, men skal tro om de ikke er litt bedre forberedt på lag som parkerer bussen denne gangen?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Heldigvis har vi nå en trener som har parkert parker bussen taktikken, gjort oss tettere bakover og skarpere i kontringsspillet. B/G har gått på noen miner i år, som mot Enga og Strømmen, f.eks. De må gjerne gå på en mine til søndag

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Lumanza og Kassi har fått 2 uker til med trening, våre nye spillere har fått 2 uker med trening og relasjonsbygging. Vi har rett nok hatt noen spillere på U-landslag, men har vel hatt nok spillere til å holde kvalitet på treningen. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Leser/hører at mange "eksperter" skryter av at vi er bedre defensivt og har noe på gang, likevel forventes det Gul overkjøring i Bodø, bla pga kunstgress.

I mine øyne blir dette en jevn og tett kamp. Glimt vil sikkert ha mye ball, men nå får vi se hva gutta på midten er lagd av, og om kontringsspillet har hevet seg. Tipper en målrik kamp og håper den vipper vår vei. Litt annet enn hva Unibet tror på: 1,47-4,7-6,5. Her må det Bettes ?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev smart:

Ifølge tipset til Nettavisen skal vi få slite, men vi har en x-faktor i Brynhildsen og Boli. Godt å vite....

Ja x faktor på B skal man ikke kimse av!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kjørte vi virkelig over Gimt som jeg husker det på Nadderud? VG har 5-0 i sjanser. Fra den kampen er "sentralblokken" byttet fra Strømnes/Vihmann/Askildsen/Børkeeiet til Demidow/Yaw/Lumanza/Skytte. Tror ikke vi er svekket.

Har en skummelt god følelse for at et overivrig Glimt som skal jakte gull passer oss godt. Kan ikke forstå at vi ikke skal ha en mulighet her, så setter like godt en liten innsats på at vi vinner med 2 eller mer. (Moderator kan kanskje flytte denne over til en optimist-tråd om det passer bedre der ? )

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


12 minutter siden skrev odd:

Kjørte vi virkelig over Gimt som jeg husker det på Nadderud? VG har 5-0 i sjanser.

Det stemmer nok bra (sjansestatistikken altså), men kjøre over er kanskje ikke inntrykket man får når det andre laget har ballen 70 %. Kontrollert seier tenker jeg vi kan si.

Glimt hjemme og borte er ulike lag. Poeng i dag er som bonus å regne, noe som vel er et fint utgangspunkt. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvor eventyrlig dum går det an å være. Vi får innkast og Brynhildsen må knyte skoen og hva presterer vi å gjøre. Joda vi tar et kjapt innkast mens Brynhildsen sitter nede og vips så er det kontring og mål imot.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Bodø/Glimt - Stabæk
×
×
  • Opprett ny...