Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk - Fart, Nadderud stadion lørdag 14.09.19 15.00


gwestlund
 Del

Anbefalte innlegg


Dette skal bli årets første seier i serien. Fart er i tillegg betydelig svekket siden forrige kamp grunnet graviditeter. Blakstad viste sist at hun har fått tilbake tempoet. Starter, evt tidlig innhopp? Ellers er det vel å håpe at Lyn, Ørn og Kolbotn får en grusom høst.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette skal vi selvfølgelig vinne. Ikke fordi det fortsatt er mulig å berge plassen - den teorien er så syltynn at det kan vi bare glemme. Men vi skal ha et slagkraftig lag i første divisjon, og da behøver vi å øke selvtilliten en smule. Få litt ogde opplevelser utover høsten. Dette er året enkleste toppseriekamp, så skal vi få en seier i år må det bli her...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sakset fra fotball.no

«I det tilsvarende møtet mellom lagene for en drøy måned siden tok Fart seieren 1-0 etter scoring av Helmvall. Seieren har gitt Fart tre poengs forsprang på Stabæk og er lagets eneste seier i år. Stabæk står fortsatt uten seier i Toppserien 2019. Fart har tatt fire poeng på sine siste fem kamper (1-1-3) mens Stabæk har tatt to (0-2-3). Den store forskjellen på lagene i år er at Fart har scoret ti mål i serien i år mens Stabæk kun har scoret fire.»

Lenke til innlegg
Del på andre sider


38 minutter siden skrev Øistein:

For en som følger med damelaget med et kvart øye, kan noen forklare hva som har gått fullstendig galt i år. Trenere,spillere,økonomi,??

digg med seier i dag ?

Økonomien har aldri vært det store, for å si det forsiktig. Vi har vel lenge ligget bak LSK, Avaldsnes og VIF, i år antar vi ligger bak flere enn det i år, selv om Jon sikkert vil påstå noe helt annet.

Det spesielle i år er vel hvordan hovedtrener Vanja sakte men sikkert har klart å ødelegge det meste som var positivt. Heldigvis klarte man å få henne ut til slutt, selv om det var for sent til å berge plassen...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Tre mål etter dødballer, og alle på hodet. Alle fire målene på hjemmebane har kommet på denne. Dessuten har de fire siste målene blitt scoret med hodet. Det kan vel aldri ha skjedd før hverken på herre eller kvinnesiden?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk - Fart, Nadderud stadion lørdag 14.09.19 15.00
×
×
  • Opprett ny...