Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Molde


kkh94
 Del

Stabæks beste  

124 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Dato: 23. september
Tid: 19:00
Sted: Nadderud stadion

Et svært overraskende poeng i Bodø senere er vi tilbake på Nadderud og tar imot serielederen. En serieleder vi har slått på Nadderud de siste to sesongene. Til sammen har vi statistikk på 9-2-7 i serien på Nadderud (samt et par kamper i 2. divisjon, to cupsemifinaler, og tre kamper på TA, alle sammen med merkverdig symmetrisk statisikk). Jeg holdt årets Molde-lag som favoritter til å vinne serien helt fra start, og de har stort sett innfridd. De står oppført med kun to bortetap i år, og det siste kom 16. mai mot Kristiansund. På Røkkeløkka vant de 3-0 uten problemer.

Likevel synes jeg denne kampen ligner en som passer oss bra. Nok en gang er vi helt frie for forventninger, og har en stigende formkurve.

Molde stilte sist med følgende ellever:
Craninx
Haraldseid - Gabrielsen - Bjørnbak - Haugen
Aursnes - Hussain
Hestad - Wolff Eikrem - Knudtzon
Leke James

De har altså råd til å holde Ohi på benken når han har måltørke. Det er luksus. Ubeskrevet blad på keeperplass, et litt over gjennomsnittet godt forsvarsledd, god midtbane der det meste kretser rundt Magnus Wolff Eikrem, som er Eliteseriens beste spiller når han er i form. Leke James er en ålreit spiss. God bredde på benken. Ikke minst drar de fordel i mine øyne av Erling Moe, som må sies å være en betraktelig bedre trener for norske forhold enn Ole Gunnar Solskjær, som virket å lede ut i fra forutsetningen om at han var manager i Premier League hele veien.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sitat

Er det kamp i dag?

Usikker. Men hvis vi vinner, har vi bare seks poeng ned til sikker plass. Spent på pausepraten til Jønsson, tror ikke han er i stand til å nå frem til alle leiesoldatene. 

-

Er det noen som er glad i fotballkamper her, eller? ?

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper å se Kassi fra start istedenfor Brynhildsen! Ikke fordi jeg synes Brynhildsen har spilt spesielt dårlig i det siste, men Kassi har hatt to utrolig sterke innhopp som har vært direkte matchavgjørende de siste kampene. Og han har også vist det jeg har visst hele tiden, han har den beste skuddfoten i troppen. Så få han oppi motstanderens 16-meter så kommer det ikke til å være ett eneste lengtende blikk bort på Ohi iløpet av kampen fra oss. Og det er akkurat den plassen Brynhildsen har nå. En Brynhildsen inn i det 70ende mot slitne ben kan også være en fin joker å ha. Junker må fortsatt starte. Selv om han brenner en del gjør han utrolig mye bra for laget der oppe med de andre kvalitetene sine. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vglive:

  • Ronald Hernandez kommer inn som midtstopper. Andreas Hanche-Olsen blir hans makker. Luc Kassi komer inn for høyrekant for Sammy Skytte.
  • commentary.svg
    Stabæk gjør - som alltid - minst en endring fra forrige kamp. Denne gang er det Erling Knudtzon og inn med Ohi, som er tidligere Stabæk-helt
     
    Drikker han?? Kan bli morsom referering
Lenke til innlegg
Del på andre sider


Sandberg er årets spiller. Bohinen definitivt årets gjennombrudd. Jeg vet jeg skryter mye av han, men er så deilig å se når spillere blir bedre og bedre for hver kamp som går. Litt samme følelse jeg hadde som når Thorsby herjet for noen år siden (uten sammenligning forøvrig). 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Molde
×
×
  • Opprett ny...