Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Viking


kkh94
 Del

Stabæks beste  

113 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Søndag kl. 18 er det endelig dags på Nadderud igjen! Hele to uker siden sist.

Vi har tradisjonelt hatt et veldig merkelig Rogalandskompleks, både hjemme og borte, men nå er det straks sju år siden Viking slo oss på Nadderud, så det har forsvunnet noe. I år har vi møtt Viking både i serie og cup i Stavanger, og røket frustrerende lett begge gangene. Og ja, jeg vet at Zlatko Tripic gikk aktivt inn for at vi skulle få et rødt kort i begge kampene, og lyktes, men Viking lå et hakk over oss uansett. Likevel håper jeg naturligvis at gutta har fått beskjed om å styre seg rundt fyren. 

Viking har vært en overraskelse i årets Eliteserie, og står med tredje flest scorede mål bak Molde og Bodø/Glimt. Samtidig har kun ett av lagene på øvre halvdel sluppet inn mer. De har slått Vålerenga og Strømsgodset 4-0, og røket 1-5 for Molde og Rosenborg. De er et morsomt lag å se på, med mange spennende spillere. Vi er også det på vårt beste. Vi kan i alle fall tippe at dette blir en severdig kamp.

De skal ikke være for gode for oss. Greit at vi spilte en elendig kamp mot Sarpsborg, men vi hang med lenge mot serieleder Molde og var uheldige (udyktige) som ikke fikk med oss tre poeng fra serietoer i Bodø (jada, Bodø var helt klart det beste laget, men likevel). Her går jeg for minst ett poeng. Kjør debatt.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Håper inderlig at gutta GRUSER siddisene og at Tripic får gult for filming og et til for forsøk på å påvirke dommern. Av alle gjenstående kamper er det denne som hadde vært diggest å knuse motstanderen i for meg. Kan ikke fordra Viking.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Veldig viktig at kassi er tilbake. Får vi tilbake Lumanza i tillegg har jeg troa på seier. Håper ikke at gutta lar seg lure av Tripic, men heller tar han knallhardt på lovlig vis. Det hadde gitt meg mye glede. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


38 minutter siden skrev Tofot:

Demidov ute. Junker og Brynhildsen usikre grunnet skader: https://www.budstikka.no/sport/brynhildsen-skadet-kan-ga-glipp-av-arets-forste-kamp/544531!/

 

 

Dette er kanskje det som kan ta knekken på den relativt gode formkurven vår - skader.

Skytte var ute med skade for to kampe siden. Brynhildsen, Lumanza, Demidov og kanskje Junker ute nå. Vi har egentlig ikke bredde til å tåle dette.

Mulig lag og benk:

11 Sandberg-Hernandez-Hanche-Amankwah-Moe-Skytte-Bohinen-Kassi-Toutouh-Kinoshita-Braaten

Benk (i rangert rekkefølge) : Vetlesen-Edvardsen-Askildsen-Strømnes-...

Edvardsen er selvfølgelig supersub, men vi har vel egentlig bare tolv spillere med førsteellever-potensiale her. Og da er jeg kanskje snill med Kinoshita og Braaten?

 

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Budstikka skriver at Edvardsen ser ut til å være på vei inn i startoppstillingen. Antar at det er for Ola og at Braaten erstatter Junker. Gitt at de ikke blir klare da.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


I god, gammel ånd har vi da Skytte, Emil, Luc og Hugo som alle holder høy klasse sentralt, men er litt tynne på kantene.

Tipper vi er tilbake til 4-5-1 med de tre første sentralt, og Totto + Oliver på kantene?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


52 minutter siden skrev nichb:

Håper da eventuelt på hvis nevnte står over med skader:

Braaten

Hugo

Totto - Skytte - Bo - Luc

Jeppe - Yaw - Hanche - Ronald

Sandberg

 

Tror jeg er enig med deg i at det er bedre å starte med Hugo enn Kinoshita i duoen på topp. Jeg tror Kinoshita i seg selv er mer målfarlig enn Hugo, men Hugo veier det nok opp ved å være bedre i det oppbyggende spillet enn Kinoshita (målgivende eller oppspill til målgivende.

Veldig usikker på om Edvardsen er klar for å starte - han er jo veldig turbo, og jeg har ikke noe vanskelig å se for meg at han kan løpe seg tom lenge før pause. Men han er kanskje et bedre alternativ på kanten enn Hugo/Emil/Luc/Skytte?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hvor lenge er lumanza ute? 

Er den svake formen til junker synonymt med at han har spilt med en kjenning til en skade?

Vil se Edvartsen fra start nå. Vetlesen er god men han skaper ikke akkurat mange målpoeng 

Noen som har status på Gyasi?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev FranckTheBank:

Hvor lenge er lumanza ute? 

Er den svake formen til junker synonymt med at han har spilt med en kjenning til en skade?

Vil se Edvartsen fra start nå. Vetlesen er god men han skaper ikke akkurat mange målpoeng 

Noen som har status på Gyasi?

Junker gikk ut med en tydelig kjenning/lyskeskade for 2-3 runder siden!

likevel spilt i det siste! Lumanza har Angivelig skranglet siden han kom i sommer! Håper begge er tilbake før sesongen er over.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette med å ikke ha noe å spille for - eller senkede skuldre om man vil - kan slå begge veier. Får man en tidlig ledelse blir man ikke like stressa mot slutten (av frykt for å miste ledelsen), samtidig klarer man ikke i like stor grad å tyne seg dersom det skulle være nødvendig. Dersom vi får en tidlig goal på Viking, og kontroller spillet, vil det hos Viking fort kunne snike seg inn to tanker:

1) det er ikke så farlig å tape denne (det er jo ikke hjemmebane engang)

2) kanskje vi skal spare oss litt til cupen om et par-tre uker? Det er jo den som er viktigst

 

Jeg synes at vi i de siste månedene ser ut som et lag som har litt lite selvtillit; vi spiller bedre etter at vi har fått bekreftet hvor gode vi er (har fått et mål) og ikke spesielt bra etter at vi har fått en imot. Det er derfor viktig å være gode framover på banen. Slik vi f.eks var mot Glimt og RBK. Utrolig viktig at vi får et mål første halvtime og spesielt at vi holder unna defensivt. Viking scorer mye mål om dagen - de har scoret i alle de 7 siste bortekampene, totalt 12 mål.

Skal vi si at vi vinner 2-1?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Viking
×
×
  • Opprett ny...