Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk-Odd


kkh94
 Del

Stabæks beste  

84 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


18:00 på søndag møter vi Odd på Nadderud!

Bortelaget ligger på tredjeplass fire poeng foran Rosenborg, og ligger dermed på medaljeplass i minst to uker til. Mesteparten av dette stammer imidlertid fra at de er ligaens beste hjemmelag (10-3-0). På bortebane har de kun ett poeng mer enn (og samme målforskjell som) oss. De har syv poeng på de siste fem, og kommer fra en runde juling i Ranheimsfjæra.

I tillegg har vi usedvanlig god statistikk mot Odd på hjemmebane de siste årene. I 2009-2016 hadde de full kontroll på oss på Nadderud og TA, mens i 2017 og 2018 har vi tatt forholdsvis fortjente seire.

Samtidig skal vi ikke glemme at Odd vant sin første kamp mot oss siden våren 2016 (og scoret sine første mål på hjemmebane) i sommer.

Bohinen er tilbake fra karanten, Demidov er forhåpentligvis tilbake. Det lover godt, selv om jeg ikke ser noen grunn til å omrokkere på midtforsvaret.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Kom igjen folks!! Så rir vi litt på at plassen mest sannsynlig er sikret og en deilig sier over Vålerenga. Nå møter vi et ODD lag som har sett bedre perioder uten å ta fra de at de faktisk er gode. Men ta med venner, dame, familie eller andre bekjente til Odd matchen så dobbler vi antall personer inne på stadion enn Vålerenga hadde mot oss. Skal ikke mye til!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


3 timer siden skrev 지소차:

Jeg tror kanskje de ikke er så gode på naturgress? 

Odd har bare bortekamper igjen mot lag som spiller på naturgass, men på tre kamper i serie og cup har de 2 1 0, så ikke noe som tilsier at de ikke er gode på naturgress.

I fjor derimot hadde de en elendig naturgresstatistikk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Jeg håper inderlig at trenerteamet har studert kampen Ranheim - Odd.  Bunnlaget  Ranheim rundspilte Odd og Skienslaget kom sjelden til sjanser. Odd er et lag som trenger plass for å være farlige og Ranheim ga dem aldri de nødvendige ekstra metere for å komme i posisjon

Sitat

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


10 minutter siden skrev Forza123:

Stabæk bør med en midtbane bestående av Lumanza, Skytte, Bohinen og Kassi kunne kontrollere de fleste kamper i eliteserien. God mix av fysikk, fart og teknikk. Optimist 

Og i tillegg har vi Vetlesen. Bare vi ikke starter med Toutouh er jeg fornøyd, ser ingen grunn til å starte med en leiesoldat der vi har bedre folk selv. Skytte er derimot en herlig spiller jeg har stor sans for

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev kkh94:

2.000 solgte per fredag formiddag. Det viktigere tallet: klubben forventer 3.500-4.000 tilskuere ut i fra dette.

Nå kommer du sikkert til å vri dette i negativ retning som vanlig, men jeg slenger inn et tips på 3.630 :)

Takk, det er 5000 på kamp i Sarp så Bærum burde klare over 4000 vel?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 minutter siden skrev arni:

Takk, det er 5000 på kamp i Sarp så Bærum burde klare over 4000 vel?

Da egner jeg med at du alltid møter og tar med deg venner, naboer og familie? Klarer alle å ta med en til så har vi plutselig full stadion.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk-Odd
×
×
  • Opprett ny...