Gå til innhold

Eliteserien 2020, hvordan skal det gå?


jensemann
 Del

Anbefalte innlegg


Neida, Fagermo jobber med en plan om at alle dommere skal ha tilgang til video for å dobbeltsjekke hvis de tenker å blåse mot hans lag ?

At dommeren mente det var filming der og da, og ga et kort som var riktig etter hans oppfatning, er jo udiskutabelt. Jeg antar at dommerne stort sett kan retningslinjene godt nok til å kunne vite hva de gjør ut fra hva de ser.

Så er diskusjonen, når man får mulighet til å se det mange ganger, om det var riktig å gi gult kort. Jeg heller nå til at det var for strengt. Han får en dytt, og han er også i en situasjon der han merker at Yaw er på vei til å treffe han. Det kan gjøre at han trekker seg litt og osv.

(Men selv om jeg mener kortet var strengt, mener jeg ikke at NFF burde gå inn og etterprøve gule kort med "VAR", bare for å presisere det..)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Synes kanskje reaksjonene til både Shala og Fagermo i etterkant av kampen er noe Fotballforbundet kunne sett på. Forsåvidt fikk Shala nesten rett som mente at når han måtte stå over burde Saggi også stå over. Nå er det jo bare en av dem som må det da. Men som sagt lista er lagt. Det skal bli interessant å se utover sesongen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev Mihawk:

Så du mener man ikke kan straffes for overdrivelser/filming hvis det er kontakt? 

Nei, nei - det mener jeg ikke.  Likevel etter å ha kjørt situasjonen noen ganger, virker ikke dette som klart skuespill.  På cornere fks. er det stadig folk som faller uten at dommere verken blåser straffe, frispark utover eller for filming.. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vi vinner. Molde slår Start og alle andre spiller uavgjort. Jeg vil si at samtlige kamper så langt denne runden har gitt optimale resultater for oss. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


35 minutter siden skrev odd:

Basert på hvordan de har holdt på de siste årene kan det virke som det har gått for tom for kaffe, og drikker heimerten bar.

Særlig på Styrerommet...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Og den heimerten er åpenbart en suksessfaktor - så den er det bare å fortsette med.

 

RBK er nå 8 poeng bak Molde og Glimt. I katastrofeperioden til RBK i fjor vår var de aldri mer enn 10 bak Molde (om man justerer for at Molde tidvis hadde spilt flere kamper). Men så tok jo etterhvert RBK seg sammen. Og endte 16 poeng bak serielederen. ?

 

Åhhh, skadefryd...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Akkurat nå skrev Andreas:

Så rart. Kommer han til å følge ordentlig med på Kassi nå og gi han altfor strenge kort slik at han ender opp med 2 gule og rødt nå. 

Fuck. 

Bare å klage det, så vil han være klar til neste match.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Eliteserien 2020, hvordan skal det gå?
×
×
  • Opprett ny...