Gå til innhold

Treningskamper 2020


Tom Bruaset
 Del

Anbefalte innlegg


Veldig gøy å se Valencic, Azemi og Isaksen komme inn å markere seg! Gjør det vanskeligere for Janne å plukke ut de 11 som skal starte mot Odd. Hva skal vi egentlig med Mix nå? Haug av midtbanespillere, synd og feil om unge spillere som Hugo og Isaksen havner på benken for en 30 åring som kanskje skriver kontrakt 6mnd-1 år! 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


13 timer siden skrev odd:

Du vet det står bra til med Stabæk når Ingo ikke gidder å legge for mye vekt på at vi slår Viking borte...

Eller at @arni ikke har kommentert i kamptråden. ( PS: Jeg er veldig glad i dine bidrag på forumet @Arni, se på dette som et humoristisk stikk enn ett syrlig). 
 

Jeg har fått meg en utenlandsjobb som gjør at det ikke er like lett å følge med på Stabæk for tiden, men etter å ha vært fast forumleser siden 2005 lærer man seg fort å lese mellom linjene utifra hva og hvem som skriver. Og denne preseason synes jeg nesten skremmende ( for godt til å være sant) virker veldig lovende utifra hva jeg har lest hittil. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Dette virker veldig lovende, bedre enn forventet, helt tydelig at JJ kan tingene sine og er rette mann ved roret og håper han blir værende lenge, gleder meg bare mer og mer til sesongstart, sånn det kan ses ut så kan vi være med å kjempe om topp 5 og kanskje medalje, da er jeg mer enn fornøyd. Virker som laget fungerer som ett maskineri, og det er når hele laget fungerer sammen at man kjemper i toppen. Kjenner jeg gleder meg til fortsettelsen :) Dette blir ett bra 2020 :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 minutter siden skrev nichb:

Noen som vet om hvordan troppen så ut som reiste til Marbella idag? Noen på prøvespill? El G med? Mix med? 

El G dro vel hjem, gjorde han ikke?

Lenke til innlegg
Del på andre sider


1 time siden skrev Slum:

SS-kalenderen har treningskamp søndag 29. mars klokken 18:00 borte mot Mjøndalen, mens denne artikkelen -  https://www.stabak.no/nyheter/lordag-28.mars-er-du-opptatt hevder kampen går lørdag 28. mars klokken 16:30.

Hvem har rett?

Treningskampene i SS-kalenderen er basert på en tidlig artikkel om alle vinterens treningskamper, så da har den nok bare blitt endret i ettertid. Skal fikse det.

Jeg er mye off the grid for tiden, med veldig liten sjanse for at jeg får med meg sånne endringer, så det er flott at dere sier ifra!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Treningskamper 2020
×
×
  • Opprett ny...