Gå til innhold

Torgeir Bjarmann


mbh
 Del

Anbefalte innlegg


2 timer siden skrev nichb:

"Er vi i det desperate hjørne, rent tabellmessig, må vi kanskje gjøre noe. Men vi er ikke der, og jeg håper heller ikke vi kommer dit" - sier Torgeir Bjarmann.

Kom igjen a Bjarmann!! , bjuda på litt, prøv i det minste kommuniser med farger og ikke dødt og kjedelig grått... 

 

Synes også vi skal sikte LITT høyere enn å unngå krise. Jeg er i hvert fall gira på ikke å gjøre kvalik til en førjulstradisjon.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


2 timer siden skrev SuperDungeonMaster:

Synes også vi skal sikte LITT høyere enn å unngå krise. Jeg er i hvert fall gira på ikke å gjøre kvalik til en førjulstradisjon.

Jeg synes kvalik har blitt en flott førjulstradisjon. Det gjør at vi har noe å spille om til siste slutt (hvordan skal vi ellers klare å få hele 200 personer på tribunen i november?).

Lenke til innlegg
Del på andre sider


16 minutter siden skrev stephanois:

Hvor ble det egentlig av klubben som skulle kjempe om europa hvert år,  ha profiler på og utenfor banen og samle hele bærum/oslo vest på kampene? Hva skjer med bygging av entusiasme? Det er NÅ jobben begynner (burde ha begynt for lengst egentlig) hvis vi skal ha det minste håp om å fylle den nye arenaen. Har i løpet av mine 30 år på Nadderud sjelden sett en mer grå og trist gjeng enn det som rører seg i og rundt klubben i disse dager.

Er vi i ferd med å bli en middelhavsfarer som er helt fornøyd med å havne på 7-12 plass??? Det er ikke det jeg forbinder med Stabæk.

Skippertak-shopping siste året før vi får ny stadion, deretter sparekniv og alle profiler solgt året etter...hørt det før? Neida, joda.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Flott at Luc og Maatsen er tilbake, men vi trenger fortsatt en spiss som kan score mål. Spilt over halvparten av kampene og toppscorerene våre har 4 mål. Vi MÅ ha inn spillere i dette vinduet uavhengig om vi selger eller ikke. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Gall og Valencic har jo nå frigjort mye på lønnsposten, så selvfølgelig skal en spiller inn om vi selger eller ikke... (begge disse var jo i klubben før Maatsen og Kassi ble skadet også) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Vil tro AHO er vår mest attraktive spiller pr nå, men han er jo den det er klart mest kritisk å miste.

Vi er jo rustet for et Bohinen-salg,  men med den sesongen han har hatt med dalende form og skadetrøbbel har han nok dalt en del i verdi. Redd for at vi priser han for høyt på bakgrunn av interessen som var i vinter og at interessen kjølner. 

Har vi råd til å ikke selge er det jo bare bra å beholde han, men dersom vi trenger et salg er det jo absolutt han vi burde selge. Har hørt snakk om at vi krever 40 mill-isj, men 15-20 mill er jo også veldig mye penger for oss...

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Det er sikkert ikke en enkel øvelse dette, timing for salg, kontra fokus på stall og tabell. Emil har jo langt mer inne enn han har vist i år, og særlig viser han utrolig sjelden frem driv med ball, i lengderetning. Det ligger jo der, men det virker ikke som i år er året. Kanskje er det et miljøskifte, og nye krav, som må til. Kanskje trenger han litt tid, som Hanche. 

Nå har vi også solgt mange det siste året, og utover Bo, Hanche og Hugo, så er det er vel ingen åpenbare salgsobjekter for neste år, pt? Med mindre Lundal eller Normann Hansen tar en Askildsen, så er det de tre førstnevnte som skal sørge for nullresultat i 2020 og 2021.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hvor mange leieknekter har vi nå? Er kanskje bare Botheim? Det kaller jeg en (nesten) ferdig gjennomført ryddejobb. Vi har visse mangler, spesielt på spissplass, men kanskje også i forsvar (i forsvarsfireren fra forrige kamp har vi en som neste sesong sikkert er solgt og tre som alle er over 30 år), men jeg synes det er godt med mer langsiktighet her enn det vi ble vant til med IA.

Utviklingen fra kamp til kamp håper jeg Bjarmann ikke har noe som helst med ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider


7 timer siden skrev @ringo:

Rom ble ikke bygget på en dag, og det er mange år med vanskjøtsel å rydde opp i. 

Det kortsiktig sportslige ligger på Jannes skuldre og akkurat nå synes jeg ikke han får det beste ut av laget, eller bruker alle spillerne der de har best forutsetning for å lykkes.

Enig i den. Årets tropp har hatt null utvikling og det er fryktelig lite positivt å si om måten det spilles på.

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Hepp,

Om man leser litt faglitteratur så er jo teorien slik at man skal identifisere de 11 beste spillerne og stå last og brast med disse. Om man likevel ikke lykkes å nå målene man har satt seg, så hadde man ikke en god nok stall. Så vet ikke jeg om jeg alltid er enig i det der. Men  på den andre siden så ser man jo ofte at lag som lykkes gjør veldig få endringer i 11'eren, og generelt burker få spillere over en hel sesong.

I forlengelsen av det så tror jeg de fleste trenerene ser på spillerbytter som et nødvendig onde. Om de kan velge å starte og vinne kampene med 11 mann, så er det  å foretrekke. Ref. også diskusjonen om hvorvidt man skal starte med Maatsen og Kassi, eller sette de på etter 60 minutter. Jeg tror trenerene vil alltid velge å strate de 11 spillerne de tror kan vinne kampen uten å måtte foreta bytter.

Jeg tror forumet (meg selv inkludert) har overvurdert kvaliteten i spillerstallne vår relativt til motstanderene i forkant av sesongen - særlig midtbanen, og at forventingene til resultat ikke er rett kalibrert i forhold til de realistiske mulighetene til laget. 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Ingen Stabækfans kunne forutse at spissene skulle holde et så lavt nivå. Samtidig som midtbanen ikke har evnet å fore dem med gode baller. Vi hadde vel alle trua på at Janne skulle få mer dreisen på det kollektive og få frem det beste i spillerne. Det har ikke han evnet å gjøre. Men jeg har trua på en oppsving fremover!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


8 minutter siden skrev bluemaster:

Ingen Stabækfans kunne forutse at spissene skulle holde et så lavt nivå. 

Jeg tror de aller fleste Stabækfans forutså allerede fra høstsesongen ifjor at hvertfall en av dem holdt et så lavt nivå...jeg forstår bare ikke hvordan den sportslige ledelsen ikke har klart å forutse det.. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Torgeir Bjarmann
×
×
  • Opprett ny...