Gå til innhold

Kamptråd: Stabæk - Start


Emilie23
 Del

Stabæks beste   

140 stemmer

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Vennligst logg inn eller registrer deg for å stemme i meningsmålingen.

Anbefalte innlegg


Litt bekymra helt fram til Luc ble bytta inn. Min sofaekspert-teori er at spillerne ikke er godt nok orientert til rett tid i dag, som skaper flere følgeproblemer, spesielt defensivt, men også offensivt. Da fremstår man fort uryddig, usamkjørt og gir bort ballen lett. Luc har i mine øyne alltid vært en Farnerud jr., tics-aktig hodebevegelser som gjør ham godt orientert (i tillegg til teknisk) som bidrar til at kampbildet snur helt med sine raske valg, og kloke valg. Har trua!

Lenke til innlegg
Del på andre sider


Deilig med seier, men ikke veldig overbevisende det vi gjør i 70 min mot et bunnlag. Får håpe Luc er i form til å starte neste kamp, han er vår desidert beste spiller. Skuffende at Janne ikke gjør flere enn to bytter for å la flere få være med på en seier. Blir en solid plass midt på tabellen i år, men med litt mer plan over spillet kunne vi utfordret europaspill. Får bli neste år!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

Kamptråd: Stabæk - Start
×
×
  • Opprett ny...