Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 05/29/2022 in all areas

 1. Botheim sier: – Nei, jeg har trent veldig bra. Jeg føler meg bra på trening, holdt meg i bra form og brukt tiden godt, sier Botheim, som etter å ha reist fra sin nye klubb Krasnodar i Russland har trent med Bodø/Glimt en drøy uke, deretter vært med Stabæk fra Obosligaen. Det siste mener han har vært godt nok. – Jeg har vært veldig imponert over intensiteten. De har endret form siden jeg var der med tanke på hvordan de trener og blitt mer profesjonelt, sier Botheim om klubben der han var på lån høsten 2020.
  56 likes
 2. Slutt 0-2! Vi bytter på samtlige 11 gjennom kampen og holder god kontroll i kampen. Ulike formasjoner ble og prøvd. Gøy å se Kassi på banen, og med flere gode involveringer.
  53 likes
 3. 0-2! 15 min igjen. Krogstad og Hammy. Luc Kassi kommer innpå nå og får siste minuttene💙
  51 likes
 4. Hvor lenge skal klubben la denne mannen få holde på? Nå har han hatt et år på seg, og i den perioden har laget hatt null utvikling, ingen av spillerne har blitt bedre (bortsett fra de på damelaget). Underholdningsverdien er som en gjennomsnittlig norsk gudstjeneste - og publikumsinteressen nærmer seg også den man finner i kirken på søndager. Det er greit at vi slipper inn få mål, men vi skaper jo heller ikke en dritt. Det nytter ikke å skylde på spissene, for vi har bare de spillerne vi har. Da må man nesten legge opp kampplanen deretter. Igår ble bussen til Notodden kansellert på grunn av få påmeldte. Jeg så derfor kampen på Blaa, sammen med rundt ti personer - hvorav halvparten ville vært der uansett på grunn av behovet for sitt daglige øl. Det er altså Kjønøs ideér man forsøker å implementere i hele Stabæk-systemet, selv om det tydeligvis er så komplisert at opphavsmannen ikke klarer det på et år. Selv etter å ha fått de spillerforsterkningene han har pekt på. Jeg var i Kristiansand sist helg, og var påmeldt Notodden i går, men vurderer sterkt om jeg gidder mer av dette - selv mot den gamle storheten Fredrikstad. Medgangssupporter? Nei, men et sted må man sette grensen for selvpining. Eirik Kjønø har ingenting i Eliteserien 2023 å gjøre. Det har for øyeblikket heller ikke Stabæk.
  40 likes
 5. Denne mannen har virkelig vært bunnsolid i år! Veldig godt å se etter problemene han har hatt👍
  40 likes
 6. Lurer på om klubben skjønner hvilket enormt stort faretegn det er at flere av selv de mest trofaste, innbitte og Blaa supporterne vi har nå begynner å få nok. Dette er folk som har vært med på, og støttet klubben gjennom, omtrent alt en profesjonell fotballklubb på dette nivået kan oppleve. Opprykk, nedrykk, spinnville planer, rettssaker, mørkeår, Billy McKinley, rød sone, grønn sone, Valencia hjemme, Pors Grenland borte, cupgull, cupsmell, you name it. Dette er folk som likevel har vært ved klubbens side — nei, i klubbens hjerte — så lenge jeg kan huske noe som helst fra Nadderud, og som alltid har stått (og aldri gått) fordi bak skyene er jo skyene alltid Blaa. Det at disse menneskenes følelser og engasjement for klubben nå i mange tilfeller er redusert til et sukk og et skuldertrekk... det gjør meg livredd. Og det burde det også gjøre for samtlige som sitter i ledelsen.
  36 likes
 7. Skulle vunnet denne med minst 2 mål, i tillegg til 2 straffer og 1 3vskeeper situasjon vi blir snytt for. Det er så mange marginer som går imot oss idag at jeg har lyst til å begynne å grine. Kjønø skal hvertfall ikke klandres for at vi ikke vinner idag
  31 likes
 8. I rettferdighetens navn så var kampen i går faktisk ganske underholdende, selv om det ble 0-0. Vi kunne/burde vunnet. Personlig synes jeg det var et ok skritt i riktig retning fra de tidligere hjemmekampene.
  30 likes
 9. Jeg ser kampen. Jeg lurer også på det samme.
  27 likes
 10. STABÆK SUPPORT SITT STYRE INVITERER TIL SUPPORTERCUP LØRDAG 25. JUNI KL. 14:00 Det er endelig på tide med supportercup igjen! Kampene spilles på kunstgresset ved Nadderud Stadion. Ingen inndeling i klasser, blandet dame/herre. Premiering til vinnerlaget og øldrikking på Onkel Blaa etter finalen. Alle spillere må være medlem av Stabæk Support for å kunne delta. Medlemskap kan kjøpes ved oppmøte. Reglement: Spillesystem: 4 utespillere + keeper. Fritt antall innbyttere. Arr.dato: Lørdag 25. juni 2022. Kampene spilles kl. 14:00 - 19:00, oppmøte 13:30. Påmeldingsfrist: Fortløpende. Påmelding: Lag: lagnavn, fullt navn på alle spillere og kontaktinformasjon til lagleder/kaptein sendes per mail peter@stabaek.no merket "Supportercup lag" Enkeltspiller: styret danner lag for dere forutsatt at det er nok spillere til dette. Navn og kontaktinformasjon sendes til peter@stabaek.no merket "Supportercup enkeltspiller" Bespisning: Det blir salg av hamburgere og pølser i regi av Stabæk Support. Drikke står man for selv. Værforbehold: Arrangøren forbeholder seg retten til omlegging av kampprogram og spillesystem dersom dette blir nødvendig pga. været. Dommer: Alle lag stiller med en dommer som dømmer kamp når laget ikke spiller selv. Vel møtt! - Styret
  26 likes
 11. Dypt imponert over deres support til Stabæk - enten det gjaldt kvinnene i går eller herrene i kveld. Bærumspøbler er et velkomment miljø med herlig trøkk!
  26 likes
 12. Veldig bra. Trenger en sånn type i klubben: https://www.stabak.no/nyheter/andreas-aalbu-32-ansatt-som-kommersiell-leder
  26 likes
 13. Gleder meg helt sykt til kamp i dag!! Vi er blaa og skal alltid staa og bakom skyene er himmelen aldri graa. I dag forventer jeg egentlig bare at vi stiller med 11 mann på banen, og at vi klarer å ta innkast og cornere på en god måte. Får vi til det skal vi alle være fornøyd, og nåde den som måtte komme med kritikk! Tenk så bra det blir å slå tilbake etter den litt skuffende prestasjonen mot Notodden med en spennende 0-0 kamp mot FFK i dag! God kamp!
  25 likes
 14. Ja, hva er det som skjer? Vi er i praksis ca 2 poeng bak direkte opprykk, med et poengsnitt som i 90% av sesonger vil holde til opprykk. (Mjøndalen foran oss satte jo ny rekord i antall 1-mål-seiere en stund, og ser nå til å ha mistet flyten.) Vi har tettet igjen bakover (Din pri 1 i vinter om jeg husker rett) Vi har betydelig bedre intensitet på trening (Kilde: Erik Botheim) Vi har bedre samhold i gruppa (Kilde: Var det Wangberg?) Vi har fått ut et par spillere som tappet gruppen for energi (Her trenger jeg kanskje ikke gå i detaljer?) Vi ser ut til å få opp tempoet litt offensivt (Min observasjon. Forklar meg gjerne at dette var bedre under Berg eller JJ, men du får ikke lov til å bruke eksempler på hvor bra det fungerte da vi ga ballen til Boli eller Nusa og lot dem løpe rett på mål.) Hva er ikke bra? Det offensive sitter fortsatt ikke Vi mangler engasjement rundt klubben Ref diskusjonen rundt ølteltet her, så er det jo så enkelt at sportslige resultater teller aller mest her. Etter mange år med middels/dårlige resultater er det ikke rart dette er på vei nedover. Skulle vi klare å snu dette og ligge på opprykksplass utover høsten skal man vel ikke se bort fra at vinnerlag + øl er nok til å få litt liv i Hovis igjen. (Jeg er enig med deg i en ting her: Jeg stakk hodet i sanden og trodde JJ var riktig mann etter den første høsten. Jeg husker konkret en treningskamp mot Odd (?) første våren, der vi fremsto helt planløse og jeg lurte på hvorfor vi ikke tok mer sjanser på å prøve siden det bare var treningskamp. Ikke en gang da forsto jeg at det var sånn vi kom til å fremstå de neste 1,5 sesongene.) Så aktivitet 1 for å snu det er selvsagt å begynne å skape resultater. Er vi ikke på vei? Vi vinner ikke alt, så vi er ikke fremme. Langt unna. Men ta en ting som frustrerer mange på tribunen: Alle de dårlige innleggene fra Ottesen. I mitt strusehode virker det å være en tanke bak dette. Vi spiller oss til de innleggssituasjonene, men vi er ikke gode nok hele veien. Vi har ikke kombinasjonen av presisjon fra back og trykk i boks til å få uttelling på det. Da tenker fuglehjernen at det tross alt er biter i puslespillet som er lettere å få på plass enn å starte med å finne ut hva vi gjør når Sandberg får ballen. Man kan skyld på coaching, mental trening osv, men er vi ikke der at vi hadde hatt betydelig flere poeng dersom vi hadde hatt litt bedre individuelle ferdigheter hos enkeltspillere? (Ta poenget vi mistet da Wernersson bommet mot Sandnes eller poengene Azemi har kostet oss) Dette er mye enklere å justere inn enn de problemene vi har sett de siste sesongene.
  25 likes
 15. Før kampen forsvinner ut av minnet for folket: I tillegg til faste intervjuer utnytta jeg turen over matta med spillerne til å sjekke tempen på Krogstad, og Wernersson ikke lenge etter, og den umiddelbare reaksjonen de hadde. Burde nesten hatt stabilisator, og klarte å holde kjeft mens gutta engasjert forteller, men drit nå i det. https://www.instagram.com/p/CeMmr0DDuBT/ Dessuten, ikke for å rippe opp i dårlige minner, kampen er over og dømt er dømt. Men ... hvordan er dette (bildet) ikke straffe? Slipper han fordi han er på vei å beskytte ansiktet? Eller noen nye regler som gjelder? Eller går det under "feil av dommer" som vil gjevne seg utover sesongen? Obs: Flere flotte intervjuer på stabak.no! Oddbjørn og Joakim er dynamitt!
  25 likes
 16. Stabæk-fans i alle kjønn, aldre og trosretninger! Nå er ikke tiden for uendelige gjentakelser om hvor dårlige vi er, i Styret, på Brakka, i garderoben og på banen. Det gjentas til det kjedsommelige og gjør Forum til en arena som tapper energi fremfor skape energi. Det ER tatt grep. Det sportslige apparatet fungerer veldig mye bedre nå, på alle nivåer, enn i fjor da det var tendens til splid og backstabbing. Det har vært gjennomført en grundig evaluering også av administrasjonen, og konsekvenser tas. Ansettelsen av Andreas Aalbu gir tydeligere kommandolinjer og masse ny energi. Han er en rett og slett super fotballeder! Vi fikk nylig en gjennomgang fra alle avdelingene på Brakka; sponsor og sponsorpleie, tilstedeværelse lokalt i skoler og andre klubber, spillerutvikling og fullt fokus på banekapasitet. Vi setter Bærekraft som en sentral i fremtidens byggverk Stabæk, både på arena og i drift. Kommunen har sendt ut anbudspapirer til den nye arenaen, og vi regner med at tre eller fire entreprenører går all in for å få jobben. Vi har et damelag som blir topp fire i år, med landslagskeeper fra Stabæk. Damelag som er (nesten) er klare for semifinale i cupen. Vi har et herrelag som skal spille tredje cuprunde mot Gjøvik/Lyn og bør gå videre fra den. Heldige trekninger for begge topplagene våre. Og så er det herrelaget, da, som er helt og totalt udugelig. Bare se på statistikken: 13 kamper er spilt i serie og cup. Vi har tapt én. Ti kamper er spilt i OBOS-ligaen. Vi har sluppet inn fire. Som du ser; dette er så elendig at det tyter folk ut av mørke hull for å spre sine frustrasjoner over klubben vår. Det virker som et er kamp om å overgå hverandre i drittslenging. Jeg ser at enkelte av de skarpeste kritikerne histoirsk har vært strålende supportere. De harsellerer nå vilt over "Kjønø-effekten", som altså har gitt oss ett tap på 13 kamper i serie og cup når vi nærmer oss halvspilt. Jeg vet ikke om det går an å foreslå et grep som ikke handler om et angrep på ytringsfriheten, men om bruke den til å bygge opp og ikke rive ned: De som er forbanne på alt og alle, på Kjønø og Bjarman og formann Moe og resten av de udugelige i klubben vår, tar tre ukers sommerferie fra Forum. Dvs., fra drittslenging på Forum. Saklighet og kunnskap er velkomne, men harselas og sjikane bør påtales, fra moderator eller andre. Vi kan for eksempel starte en ny tråd som heter *"Tråden for kunnskapsløs drittprat". Jeg kjenner mange "nick" som bør melde flytting,. Så kan vi andre la den ligge i et mørkt hjørne og heller bruke våre ressurser på noe som kan skape ytterligere glede, fremgang, poenghøst, cupeventyr og opprykk. Med kvinnelaget som en spydspiss sammen med elendige herrespillere som Sandberg, Wangberg, Næss, Wernersson, Lange, Vogt, Kaspar, Piggy, Edwards, Metcalf, Oliver, Andresen, Hornburg, Kornelius, Krogstad, Kassi og Gift Orban. Hvis ikke det er et elendig OBOS-ligalag så vet ikke jeg. Vi lekker jo som siler. De beste defensive lagene i Eliteserien og OBOS har dobbelt så mange baklengs som oss. Og ja, jeg vet at vi har scora 14 og at det er for lite, men det er altså mer tre ganger så mange som vi har sluppet inn. Dette er et konkret og alvorlig ment forslag. Ta skjellsordene dine og pakk dem ned for noen uker fremover, så kan dere se hva som har skjedd når vi åpner den igjen. Jeg kommer ikke til å være til stede.
  24 likes
 17. Alle som vet LITT om branding og markedsføring vet at det er miksen av mange virkemidler som får folk engasjert. Det vil si at kombinasjonen sport, øl, mat, stadion, profiler, PR, sosiale medier, skolebesøk, transparans, whatever - alt bidrar på sin måte. Så å si at "fokuser heller på det sportslige" da har man misforstått helt. Jeg vil absolutt tro at det sportslige har den største påvirkningen, det har jo landslaget vist. Men det er nok av folk som lar seg påvirke av de andre tingene også, kanskje så lenge det sportslige er på et visst nivå. Og nå er vi jo tross alt laget som slipper inn minst så så gærnt er det jo ikke.
  24 likes
 18. Ahh ny match igjen i morgen! På tide med en kamptråd og en ny video! ÅRETS FØRSTE 3-POENGER MÅ KOMME I MORGEN!
  24 likes
 19. Deilig seier mot Kongsvinger i dag. Etter ni runder har vi 18 poeng, det er stø kurs mot opprykk. I de flest ligaer er to poeng i snitt pr kamp nok til å¨bli mester. I tillegg viser vi styrke gjennom et bunnsolid forsvar. Fire baklengs på 9 runder er kanonsterkt, og gir oss en solid defensiv trygghet samtidig som vi vet at én scoring ofte er nok til 3 poeng. Slik jeg ser det er Brann nok ligaens beste lag, selv om jeg tror de skal få en helt annen motstand mot oss enn de har fått hittil - og ikke minst av ynkelige Mjøndalen, som for bare tre runder siden ble løftet frem av en ivrig synser på Forum som "laget som seiler i fra oss." De har havarert totalt. Vi holdt hodet kaldt i dag, først med 10 mann og så med 9. Sandberg er bunnsolid, de tre bak rydder opp og i dag var Piggy kjempegod. I første omgang skaper vi mye, og selv etter pause vinner vi sjansestatistikken. Vi vinner også avdelingen for kanonskudd i tverrliggeren etter frispark. Alt i alt en seier til å bli glad av. Det er å vinne slike oppgjør som gjør at man rykker opp. 1.700 tilskuere var ikke helt på Champions League nivå, men alle slapp både inn og ut uten tumulter og tåregass. En stor aften som kan vise seg avgjørende til slutt.
  23 likes
 20. Emil bekreftet klar for Salernitana
  22 likes
 21. -Ja fy faen for noen drittfolk disse supporterne er. Som tom har vært kritiske og negative og helt uten grunn… Hadde det vært en ide og gjort det samme med alle de som mangler på Naddis? (var de 700 her om kampen)Skriv til dem også du gjennom et leserinnlegg i Budstikka slik at de for se det selv. Eller er du/klubben overbevist om at de ikke prater like negativt som på forumet når da med sine kollegaer, venner,familie ? -Å gå ut og kritisere supporterne på et supporterforum (igjen faktisk, dette er andre gang!)) er igjen veldig skuffene av deg, men du har din fulle rett selvfølgelig @ingo Man husk da at de andre har sin rett.. - Du er en fantastisk person og jeg stor respekt for deg, men uttaler du deg som supporter, en del av ledelsen eller på vegne av klubben? Ps! Det er f*** ikke supporternes feil mtp situasjonen vi er her i obos.. den skyldes dårlig/feil valg fra ledelsen gjennom mange år. Tillitten må bygges opp, derfor er det lavmål å kritisere supporter slik du gjør igjen…Det er klubben som sitter på nøkkelen her…ikke supporterne…. Kom ut med mer fra evalueringe (som var lovet) så kanskje det blir mer tillit. Men når har alle gjort jobben sin 110% og ingen har gjort noe feil selv ved et nedrykk!!..så det bør bli utskiftninger i klubbstyret 🤞🏼
  22 likes
 22. Ja, de fleste opplever jo at annet hvert innlegg de leser er at du forteller hvor forbanna dårlig alt er, så ikke rart folk ikke gidder mer.
  22 likes
 23. Sånn som vi nordmenn drikker vil vel dette bare lokke flere til kamp, enn vekk fra Blaa. De som liker blaa vil fortsatt dra dit, det handler om mer enn ølen de får. Hvis en kompis lokker med øl og grilling før kamp, øker bare dette sannsynligheten mer for at vi vil dra på blaa iløpet av sesongen pga rammen vi skaper. Vi vil søke flere varianter av kos iløpet av sesongen etter lysten av gjentagelse😄 Så jeg tror ikke vi skal frykte dette for mye.
  22 likes
 24. Det har vel ligget kortene en god stund, at vi - etter å ha dominert i stort sett alle matcher og bommet på utrolige sjanser, ville få oppleve den berømmelige ketchupeffekten. I tillegg til målfesten kan vi glede oss over i hvert all dette: 1. Ulla har en pasningsfot og et tilslag som er nesten på nivå med Emerson i Man City. Utspillet til Gift Orban på 1-0 målet holder skyhøy klasse. 2. Vi holder nullen igjen, for gud vet hvilken gang i år. Det gir en enorm trygghet å vite at vi ikke trenger mer enn et mål for å vinne kamper; men ok med sju også. 3. Pignatel var skjerpa igjen, det trenger vi. 4. Pat Metcalf viste - nok en gang - at vi ikke er avhengige av Curtis Edwards for å ha en ballvinner på midten. Han er god. Han har vært god siden sandefjord-kampen før seriestart. Nå fortjener han å starte neste OBOS-ligakamp. 5. Fredrik Krogstad var strålende i dag. Han er virkelig en steady Eddie. 6. Emanuel Gift Orban viste høy klasse ved begge sine scoringer og var et konstant uromoment - eller "uromonument" som noen har uttalt. "God's Gift to Stabaek!" 7. Azemi må nevnes. To fine mål gir ham forhåpentligvis selvtilliten han trenger for å score minst 10 i OBOS i år. Jeg gir meg på sju - ett for hvert mål. Men legger til (utenfor totalisator) at Kjønø sikkert er den lykkeligste av alle i dag. Vi vet jo at ha må gå hver gang Fitim misser en sjanse eller vi bommer for mer eller mindre åpent mål. Men han behøver ikke gå akkurat nå. Weum som er tilbake på rekordtid etter sin fryktelig skade i fjor høst, spilte som han ikke hadde gjort annet siden i januar. Og Geelmuyden...nei her løper fingrene av med meg. Kan vi få litt jubel og glede på Forum? Det har vært litt ensomt her en stund. Og Gjøvik/Lyn er et 2. divisjonslag som vi selvsagt skal slå, men spør Strømsgodset om det er så selvsagt. En stor opptur og en stor seier!
  21 likes
 25. Kom igjen Luc! Han er liksom siste bindeleddet tilbake til tiden det var gøy å gå på kamp. En Luc i nogenlunde form kan skape litt sårt tiltrengt glød og entusiasme igjen. Heier på deg!
  21 likes
 26. Noen synes visst det var morsomt å henge seg opp i en åpenbar feilformulering, og så har folk hengt seg på å i forsøk på å skape en "krise". Dette sto i artikkelen: Og hvis ting går etter planen blir det gjentakelse fra 2017, da vi slo Notodden ut av cupen. MEN – vi fikk det tøft den maikvelden for fem år siden. Det måtte nemlig ekstraomganger til for at vi skulle dra avansementet i land. Men der var vi klart sterkest, og Luc Kassi fikk blant annet æren av å sette inn 4-1-scoringen etter 116 minutter. Det er forøvrig ingen som var i troppen den gangen som fortsatt er i klubben. De aller fleste vil nok kanskje klare å koble at Kassi's mål ble dratt frem nettopp fordi han fortsatt er i klubben. Artikkelen er nå endret på stabak.no: Det er forøvrig ingen flere enn Kassi som var i troppen den gangen som fortsatt er i klubben. Så pust med magen. Om det i morgen kommer en artikkel om at "Luk Kassi er tilbake i troppen mot FFK" betyr det ikke nødvendigvis at han har byttet fornavn 🙂
  21 likes
 27. Fra budstikka i morgen: Bjarmann bekrefter at de har gjort avtale med CSKA om at dersom Salernitana eller en annen klubb kjøper Bohinen, trekkes pengene CSKA skylder Stabæk ut av overgangssummen. Han røper også at Stabæk har rett på en videresalgsprosent.
  21 likes
 28. Man vet det har vært en bra kamp når man logger på 6 timer etter kampslutt og det bare er to innlegg om hvordan det har gått 🙂
  21 likes
 29. Scoringa, og saltoen, smakte godt! Målet kommer ut i morgen i annen vinkel enn det som ble vist på tv i dag.
  21 likes
 30. Sportskugjøvik-Lyn har...................såå.............Ryan Lee Nelson......... der tok jeg feil, gitt. Meeen.............. så væljer dommer...............reparere stadionuret borti svingen. Skal vi se............ Da har jeg retta opp DET. Litt................... det blir.............klassisk bom...... ja......... nei, nummer fem var det, visst................... Sportskugjøvik-Lyn slo jo Mjøndalen i forrige serierunde............. ikke verdens raskeste. Så........ fikk ikke lov tel det, nei........ Det var moro så lenge det varte. Narkoleptisk improteater.
  20 likes
 31. Helt utrolig å se selskapet Birger Meling er i på denne listen. Vel fortjent for en av de beste rollemodellene vi har hatt. Hans mentalitet kan mange lære av.
  20 likes
 32. 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 Support var vel det eneste som gjorde dagens kamp severdig! Oppmøte+trøkk+synging gjennom hele kampen👌👌👌
  20 likes
 33. https://www.stabak.no/nyheter/gaute-larsen-gjor-comeback Til å lire av deg så mye ræl så er du usedvanlig lite oppdatert
  19 likes
 34. Nå misforsto du, og det vet du. Jeg skrev om hvorfor folk er likegyldige her. Først: Skal vi være enige om at engasjementet ville vært større om vi ledet Eliteserien? Så kan vi legge den død? Mitt poeng er at gitt den sportslige situasjonen (Vi er et Obos-lag..) så kunne engasjementet vært større om det var litt mindre dommendagsstemning. Og ja, jeg mener du er en av dem som bidrar til å skape en følelse av at alt er ræva. Nå sist altså at det er unødvendig å prøve å skape en god atmosfære rundt Nadderud (som man må anta er målet med ølteltet) fordi det ikke gjør at Wernersson treffer på åpent mål. Hva nå enn sammenhengen er. Kanskje kunne det vært OK å av og til innse at NOE er OK, selv om du tydeligvis har bestemt deg for at Kjønø er en minst like dårlig trener som Bob Bradley? Det er mye som skranter, men om diskusjonen kunne vært på et saklig nivå ville den kanskje vært bedre?
  19 likes
 35. Treningskamp borte mot Grorud kl. 13.00 på lørdag!
  19 likes
 36. Har ikke hatt så mye pent å si i år, har derfor ikke sagt så mye heller, men Sandberg her har virkelig vist at han er noen å stole på. Ryddet bra opp i noen av tabbene han har hatt i fjor og er etter min mening ene og alene hovedgrunnen til at vi ligger der vi ligger på tabellen med god hjelp fra noen av gutta foran han i forsvaret. Før sesongen hadde jeg egentlig regnet med at han ville fortsett å bli dårligere og at vi måtte se etter en ny keeper etter hvert, men det er deilig å ta feil en gang i blant. Håper han fortsetter å prestere og at guttene litt fremover i banen finner ut hvor målet står, så kan det bli en bra sesong enda. Alle gode lag som blir bygd starter med en god keeper, og det har vi i Stabæk!
  18 likes
 37. Skjønner hva du mener. Men! Der jeg i lang tid har henfalt til apati nesten med en gang jeg er innenfor portene på Nadderud, så greide jeg nå endelig å kjenne litt på min gamle venn engasjementet! Horribel dømming og røde kort og viktigheten av å greie å dra det der i land fikk i hvert fall temperaturen virkelig opp hos meg, og i ettertid tror jeg det var viktigere for meg enn å se en 3-0 seier.. Fra å stå der og bare være sur, var jeg nå bare bittelitt sur og mest gira og innstilt på å hjelpe laget til seier!
  18 likes
 38. Selvfølgelig, det er vår sponsor EVAT. https://www.stabak.no/samarbeidspartnere/nyheter/evat-ny-nettverkspartner
  17 likes
 39. Forslag: Gå tilbake og se på x antall innlegg der noen synes det er spennende å utfordre meg av typen "synes du førsteomgangen mot Grorud var bra nok?" og se hva jeg svarer på det. For nei, den var ikke bra nok. Som et eksempel. Men spør meg om det var sånn at Sandnes Ulf vant fortjent etter å ha parkert bussen i 90 minutter og sleivet inn et lykketreff fra 20 meter, i samme kamp der feks Wernersson bommer på åpent mål. Da sier jeg nei. Spør @@ringo om det samme, og han svarer noe sånt som at Sandnes Ulf var smartere enn oss, og at statistikk som posession, avslutninger og foventete mål bare er statistikk og egentlig ikke kan brukes til å få en indikasjon på kampbildet. Eller spør de som mente i vinter at det var skandaløst at vi ikke fikk satt det defensive på plass først som sist i treningskampene, fordi det tross alt er ganske lett. Spør dem nå om de synes resultatet så langt har vært OK defensivt og om kritikken kanskje var litt i hardeste laget? Også er jeg ikke alltid mest positiv. Jeg mener feks at Brann har en sterkere tropp enn oss. (ja, en ny midtspiss hadde gjort seg!) Det er ironisk nok det mest positive enkelte andre klarer å finne om situasjonen, men jeg antar mange klarer å se at å hause troppen er en fin anledning til etterpå å kritisere treneren. Eller ta denne tråden. Det lanseres en tanke om å gjøre kampopplevelsen litt bedre for noen av tilskuerne. (Ikke alle. Noen liker ikke øl. Noen foretrekker Blaa. Noen har ikke au-pair til å kjøre dem hjem etter kamp osv) Og responsen fra noen er at det er meningsløst så lenge vi ikke vinner fotballkamper. Jeg forstår jo at mange har administrasjonen langt opp i halsen og ønsker dem dit peppern gror, men kunne man ikke i hvert fall vært rause nok til å holde kjeft når det skjer noe positivt? Ikke stemple det som sløsing av tid og penger fordi det uansett er viktigere å vinne fotballkamper enn å tappe øl.
  17 likes
 40. Kunne vel havnet flere steder men dette er positivt! https://www.budstikka.no/vil-selge-ol-pa-kamp/s/5-55-897134 – Vi hadde planer om dette til 16. mai, men det rakk vi ikke. Nå søker vi om bevilling til to kamper i høst, bekrefter Stabæks daglige leder, Jon Tunold. Kampene det søkes om skjenkebevilling til er Brann 7. august og til Mjøndalen 29. oktober. Den siste kan bli opprykkskamp.
  17 likes
 41. Elsket hvordan han kjefta på dommeren etter takling på edvardsen i første!!!!
  17 likes
 42. Bommer på en del, men laget fungerer mye bedre med han på banen. Det så vi jo tydelig i dag.
  17 likes
 43. De er'kke alltid gode, de Stabæk-guttene Men VI går på stadion UANSETT om vi går konk' og rykker ned. Bli med til Mjøndalen!!
  16 likes
 44. Kasper Pedersen
  16 likes
 45. Første tellende A-lagskamp siden slutten av 2020-sesongen!
  16 likes
 46. Er det nå jeg skal sjokkere med å si at jeg ikke synes det var så hakkandes dårlig... Ok premissene var at jeg ikke hadde anledning til å se kampen live, så jeg så den sent søndag kveld/natt - etter å ha lest meg opp på forumet. Legg til at vi ALLTID (nesten) UANSETT er kjempedårlige etter spillopphold/ferie. Så var forventningene min svært lave. (Ikke at de ville ha vært så høye i utgangspunktet heller) I tillegg manglet vi playmakeren vår - Edwards. Han var erstattet av Metcalfe - som har sin styrke i det defensive spillet. Det vi automatisk prege hvordan vi spiller. Det gir seg f.eks. uttrykk i en høyere pasningsikkerhet enn i forrige kamp mot KIL, og også større ballinnehav. MEN vi skaper mindre - færre skudd og dårligere xG (ja jeg brukte xG i mangel på andre offensive tall i statistikken). Vi hadde også færre cornere - som er en annen indikator på offensivt spill. Så for meg blir diskusjonene - var det rett å bruke Metcalfe over f.eks. Kostadinov eller Geelmuyden? Med de sistnevnte kunne vi kanskje fått et mer "normalt" eget spill - på den andre siden var det kanskje rett å satse mer på defensiv trygghet på bortebane mot ett av de beste offensive lagene i ligaen? Jeg synes vi var bedre mot Start enn vi var mot KIL. Tatt i betraktning av at vi også møter et bedre lag og er på bortebane. Fallenius er f.eks. kanskje for god for OBOS. Men det betyr jo ikke at jeg synes vi er friskmeldt - jeg synes fremdeles vi får alt for lite ut av det mannskapet vi har, særlig offensivt. Defensivt også savner vi litt backspill. Jeg synes fremdeles backer skal få være backer og vingene skal få spille på flanken, samt at Næss bør få være sentral i backrekka om vi skal løfte vårt eget offensive spill.
  16 likes
 47. Gleder meg stort over at Luc har fått spilletid igjen. Krysser alt jeg har for at progresjonen fortsetter, og at han snart er klar for en kamp-tropp i tellende kamp. Allez, Luc!
  16 likes
 48. OBOS-Direkte melder at Ottesens røde er «det dummeste jeg har sett». Lett å være enig, der altså.
  16 likes
 49. Sesongen er lang, og det er viktig å ta med seg ethvert poeng i kampen om opprykket. Mjøndalen tapte sist, det var bra - og jeg tipper det betyr at den bølgen de har surfet på hittil komme til å legge seg. Så viser dagens kamper at Bryne borte er en lei nøtt og ikke en "push over" som mange kanskje trodde. Start røk 0-2 på Jæren i dag. Start reiser altså ikke fra oss, de heller. Det viktigste er at vi holder trøkket oppe, vinner tre eller fire av fem jevnt og trutt og beholder vår fantastisk defensiv. Altså: Brann må gjerne vinne alle kampene sine - unntatt de to fra oss - og vinne serien. Da tar de poengene fra alle våre motstandere. Vi må male på, bli litt bedre for hver uke og runde, og stille, rolig gli i fra Mjøndalen, Start, Sandnes Ulf, Ranheim og Fredrikstad. Uavgjort hjemme må bli til seier hjemme. Seier borte må fortsette å bli seier borte. Og så må vi ha fokus på å støtte laget på en så fantastisk måte som Support har gjort også fremover. Kanskje vi kan trøkke til for fullt og levere sesongbeste på tribunene i morgen? Det hadde vært så deilig å ta "ferie" med en skikkelig festforestilling. Vi sees i morra. Som alltid og som uansett.
  16 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...