Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 09/04/2023 in all areas

 1. I dag fikk TIFO-gruppen inn et bidrag på 5000,- kroner fra botkassen til spillergruppen. De ønsker å takke for fantastisk støtte så langt denne sesongen!
  104 likes
 2. Du bør helst spytte blod når disse ser på.... Kun egen begravelse er godkjent fravær.. Bilde fra Budstikka Foto: TOR BJØRNAR HOLMLUND
  58 likes
 3. Nei, vi må selvsagt nevne de andre byene også.
  56 likes
 4. 47 likes
 5. For en lansering av ny tredjedrakt!
  46 likes
 6. En spiller med X-faktor og får hovis til å reise seg når han setter fart fremover! Blir en gøy spiller å følge i årene som kommer!
  42 likes
 7. Dagens video er vel delt i mange andre tråder, men jeg legger den her også. Den er i mine øyne den beste "egenproduserte" videoen klubben noen gang har laget. Terningkast 1912 til de ansvarlige.
  42 likes
 8. Joakim holder ord si👊🏼
  40 likes
 9. https://www.stabak.no/nyheter/treningstider-oktober Fra Joakim; Her har dere hele oktober😍 Bare å si fra om noen faktisk har tenkt til å dukke opp, så skal jeg stille med kaffe og giflar ☕️
  38 likes
 10. Takk for en fantastisk tur til Ålesund! Resultatet var ikke det vi håpet, men utenfor banen var vi ekstremt gode. Er blitt laget en liten reisevideo fra turen, med både bilder og videoer! Anbefaler å ta en titt!
  37 likes
 11. Spent og usikker på hvordan det går til slutt. Men en ting er sikkert; det et mye morsommere å tape 0-1 med Bob-fotball enn med Lars-ball!
  36 likes
 12. Den kom raskt. Jeg tar turen. Kan godt gi noen oppdateringer fra hva som bevitnes på feltet om dette er ønskelig for noen.
  33 likes
 13. 16 stk våknet i dag tidlig og var klare for avreise 07 fra Bekkestua retning Ålesund. Ingen bussjåfør tilgjengelig. Alle 16 bestiller fly på sekundet for rundt 2000,- kroner per pers tur/retur Oslo-Ålesund. Kom igjen Stabæk!
  32 likes
 14. Fotball-Norge er i sjokk over stortalentet Antonio Nusa. Vår egen Nusa. Bob Bradley er tilbake. Vi skal klatre på tabellen og sikre plassen i Eliteserien. Det er så deilig å være Blaa om dagen!
  32 likes
 15. Når Bærum Høyre har valgvake på Onkel Blaa, er det vel lov å håpe at stadion nå er i boks?😀
  32 likes
 16. Stabækpodden/supporter Podcast episode 2. For en deilig uke! Det må prates om. Jeg får med meg @Mortimer og @msp som gjester i studio til onsdag kveld. Noen lytterspørsmål? Skriv gjerne her eller på mld
  32 likes
 17. Er de strenge med blussing og sånn i ankomsthallen der?
  31 likes
 18. https://spotify.link/AgKUogR64 Ny episode av supporterpodcasten vår! Mortimer og Skovli er med som gjester 😁 lytt, del, engasjer eller bli med😁
  30 likes
 19. Noen myter får lov å sette seg… https://stb.guru/players?y=2014&s=matches&o=d Dette er de mest brukte spillerne i 2014. Øverst: Fredrik Brustad (25). Hentet som nødspiller, men fikk endelig sving på det akkurat i tide til en fet bosmankontrakt i Sverige. Etter Brustad kommer Boli og Kassi, begge 20. 21 år gamle Sayouba er nummer fem, 19 år gamle Anders Trondsen nummer sju. Så kommer Nico Næss i en alder av 21. Han gikk fra å være vraket hos Enga til å bli nevnt blant eliteseriens beste stoppere de to årene. Året etter er det to nye 20-åringer, Meling og Gorozia blant de mest brukte med sine 32 kamper. For meg virker det som han ga tillit til de som passet, uavhengig av alder. Selvfølgelig kjipt for Emil Dahle og Timmi Johansen, men i motsetning til Vetlesen og Solbakken eksploderte jo ikke akkurat de karrieren etter at dro… For meg virker det som at Bobs største styrke er en ekstrem tydelighet. Rå-tips: Sturla Ottesen tar store steg. Det virker ikke som det er noen klar plan for hva han skal gjøre fremover pr nå. Joker: Klarer han å redde talentet til Pignatel? Jeg husker en trening der han pirket cm her og der på Næss’ posisjonering. Det funket i sin tid bra. Går vi over til fire bak blir det dog vanskelig med spilletid.
  30 likes
 20. Godt å se at de mest profesjonelle gir f.. i den unødvendige ferien og vil bedre samhandling
  30 likes
 21. Hvorfor trangen til negativ ordbruk om klubben @arni Hjelp heller til. Joakim jobber ikke mer enn 7 dager i uken. Sendte han en rask melding. Han oppdatere siden umiddelbart. Alle treningene foregår på Nadderud Stadion. Uke 39 Mandag: Fri Tirsdag: 10.30 Onsdag: 10.30 Torsdag: 10.30 Fredag: 10.30 Lørdag: Kamp hjemme mot Tromsø 15.00
  29 likes
 22. Nå skal vi huske på at Bakke brukte noen kamper på å snu det i VIF. Vet Bob har en insane status hos de fleste her, men det er ikke bare å knipse med fingrene og fikse opp i kaoset etter Bohinen. Dere må ha realistiske forventninger. Dette var resultatmessig et steg i rett retning.
  29 likes
 23. Men altså. Kjipt at det er utsolgt. Men vi ligger på nedrykksplass og selger ut 100 drakter i løpet av ca 5 minutter en mandag morgen. Og noen som sitter på statistikk må kunne bekrefte at dette har vært den mest aktive uken på forumet siden .... Hvem vet? Faen så deilig at det er liv og håp igjen!!
  29 likes
 24. Veldig bra. Jeg ønsker meg en episode med @Stb_nostalgi som kan fortelle om Stabæk-museet på Løten og annen Stabæk-historie.
  29 likes
 25. Hva er feil med dette? Denne linken (altså en pressemelding fra Stabæk) har ikke blitt postet på forumet etter overgangen. Jeg ser ikke noe feil av at den blir lagt ut her. Bedre sent enn aldri! Interessant å lese saken, er nok en del her som ikke aktivt er inne på stabak.no og leser jevnlig. Tommel opp for folk som bidrar på forumet med linker og annet godsaker👍!
  28 likes
 26. Ser frem til den dagen balansen er gjenopprettet og vi ligger over Glimt på tabellen igjen.
  28 likes
 27. Olderheim og Spiten-Nysæter, begge på g16-landslaget, signerte treårskontrakter. https://www.stabak.no/nyheter/stortalentene-forlenger--veldig-fornoyde-med-utviklingen Dette kan vi like!
  28 likes
 28. Fy faen, Bob Bradley tilbake er en drøm som går i oppfyllelse! Må nesten klype meg i armen.
  28 likes
 29. Før man krever nytt styre, må man snart forstå: Klubbstyret (skal liksom ha ansvaret for det sportslige). Dette styret velges av medlemmene i klubben. AS-styret (de som sitter på pengene, som de har fått fra klubben - og som er de som faktisk bestemmer). Dette styret velges av aksjonærene i aksjeselskapet, stort sett basert på kjøttvekten (størrelsen på aksjebeholdningen). Man kan eventuelt se på daglig leder i klubben, eller daglig leder i AS-et. Disse personene har som oppgave å gjøre det beste for henholdsvis klubben og for ASet. Fordelingen er som følger: Daglig leder i Stabæk Fotball (klubben): Jon Tunold Daglig leder i Stabæk Fotball AS: Jon Tunold Det betyr at man kan bytte ut hele klubbstyret, men må fortsatt gå til styret i ASet hver gang man trenger penger til noe som helst. Da kan daglig leder i klubben ta kontakt med daglig leder i ASet og forklare behovet, slik at styret i ASet kan fatte en beslutning. Våkne opp, folkens! Det må jobbes for at aksjene i ASet overtas av klubben, slik at klubbens medlemmer faktisk velger de som skal bestemme over klubbens drift og fremtid! Hvis du er Blaa, maa du forstaa, at BEGGE styrene maa gaa!
  28 likes
 30. Slutt å furt over hvem som visste hva når! Hva skal vi med Kasper Høgh når vi har Luca Kjerrumgaard? Jeg elsker "Stabæk metoden", som for øvrig har sitt opphav i god, gammeldags gruvedrift: 1. fyll på med mest mulig masse. 2. sil ut. 3. selg gullet. 4. behold resten. Dette gjentas årlig. Man blir aldri lei.
  27 likes
 31. Norsk demensForening vipper 200,-
  27 likes
 32. Velkommen til klubben! Signert på 2,5 år som assistenten til Bob Bradley. https://www.stabak.no/nyheter/velkommen-karadas
  26 likes
 33. Fyren skrev under på en kontrakt som sikrer oss 10 mill. Evig mye mer enn enkelte andre -lokale- valgte å gjøre.
  26 likes
 34. Joakim er en bra mann! Tvers igjennom blaa
  26 likes
 35. Kan ikke stole på Gule. Kjipt å svikte Stabæk kun 13 måneder etter at han ble hentet som del av et langsiktig prosjekt. Sier noe om karakteren på fyren. Blir Aalbu fratatt alle oppgaver eller blir det samme opplegget som med Janne det siste halvåret i 2010 hvor han var Stabæk-trener i en periode hvor det allerede var offentlig at han skulle til en konkurrent etter sesongen? Blir morsomt å ha en sentral ansatt jobbende for «klubbens beste» når han allerede er klar for den største konkurrenten etter sesongen. Ser for meg et brennende engasjement for Stabæk med å skaffe nye sponsorer i et marked som hans kommende arbeidsgiver også er del av. Siste uttalelse til VIF.no i dag: «- For meg blir det ikke større enn dette. » God mediestrategi må jeg si for å skaffe seg et godt ettermæle i Stabæk.
  26 likes
 36. Fy faen som jeg har savna en ving på landslaget som ikke bare vil men også faktisk evner å utfordre. Uten Nusa på banen hadde Norge trilla fram og tilbake uten å finne mer enn stengte rom. 18 år altså. Sinnsykt å se på.
  26 likes
 37. Vi ligger på direkte nedrykk, men bestillingssystemet for salg av tredjedrakt (!) kokte over og folk er forbanna over å ikke få tak i drakt. Noen skriver om at nå blir disse sikkert solgt for heftige summer på Finn.no. Selv om jeg ikke fikk tak i selv så synes jeg dette er intet annet enn fantastisk, og håper de ikke vanner ut konseptet ved å lage flere. Gjør det heller til en årlig greie, hvor vi alle er grønne av misunnelse på de heldige som har fått tak i årets limited edition. Sånt blir det blest og engasjement av!
  26 likes
 38. Husk at bilettene legges ut i begrenset opplag. Her gjelder det å være tidlig ute.
  26 likes
 39. Jeg tenker bare jeg skal sitte stille i båten, krysse fingrene og la dette få utfolde seg…
  26 likes
 40. Deilig podcast lagd for og av supporterne. https://spotify.link/bsRxQp3VTCb
  26 likes
 41. Sender inn bestilling så fort han er klar!
  25 likes
 42. joakim.mioen@stabak.no La oss heller sende ham en haug med oppmuntrende ord om hvor flink og god ambassadør han er for klubben! Jeg sender mail nuh!
  24 likes
 43. Joakim jobber antakelig veldig mye mer enn fryktelig mange på forumet her. Som @Tom Bruaset sier, send han heller en melding, for han er også en av de mest behjelpelige i hele klubben...
  24 likes
 44. I stedet for å lete etter riktig tråd, hvorfor ikke en egen for de initiativene mange etterlyser? Noen som vil se Wangberg, Veum og Eggen Vinge prøve seg som hiphop-dansere? Sammen med SSpareBank 1 Østlandetskal vi denne høsten besøke lag og foreninger i nærområdet, og i første episode av «Mer enn fotball» har vi besøkt dansegruppa Bajazz https://fb.watch/naWTGb72lx/
  24 likes
 45. Jeg kunne tenke meg en episode med @@ringo også!
  24 likes
 46. XG-beregningen gjenspeiler ikke det virkelige bildet av kampen, men bare summen av sannsynlighetene for scoringssjanser. Jeg vil be deg om å ta hensyn til Attack Impulse (xThreat, xT) - dette er en statistisk modell som evaluerer kvaliteten på et lags spill i en kamp. I motsetning til den vanlige xG, analyserer dette verktøyet ikke bare ~50 hendelser per kamp (skudd + pre-shot handlinger), men vurderer hver handling på banen og evaluerer om laget har kommet "nærmere" målet eller tvert imot, har gått vekk fra målet. xT er en modell for å vurdere pasninger og driblinger, ikke skudd, så den viser mer nøyaktig "dominans". og som kampen viser spilte vi virkelig angrepsfotball, og hadde veldig gode angrep, ja, vi mangler litt på den siste tredjedelen av banen, Bob har bare vært her i 5 dager, jeg vil også merke faktum om hvordan Bob gjenoppbygde laget i pausen, vi har manglet slik tidsstyring siden Jannes dager, jeg har store forhåpninger til dette laget!
  23 likes
 47. Budstikka: – Han har bare hatt oss i fem dager. Vi er bedre allerede, det er bare å bygge videre på dette, mener Stabæk-kaptein Nicolai Næss. Han røper at han snakket med noen av Brann-spillerne etter kampen. – De mente vi egentlig var det beste laget der ute og fortjente å få med oss noe.
  23 likes
 48. Skal bli digg å slippe 3 mann bak og ving-backer iaf!
  23 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...