Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 09/17/2021 in all areas

 1. Jeg jobber med et innlegg fra min side. Jeg skriver først og fremst som innbygger av Bærum Kommune. Vi må få alle til å forstå at dette handler om mye mer enn "bare" fotball. Det handler om identitet, tilhørighet, samhold og stolthet for mange tusen innbyggere. Det handler om kommunens flaggskip. Innenfor kommunegrensen vår har vi få andre institusjoner, om noen, som år etter år (i tre tiår) tiltrekker seg innbyggere fra Sandvika, Sollihøgda, Lommedalen, Rykkinn, Østerås, Snarøya og Høvik. Dette må de folkevalgte i kommunen ta vare på, og legge til rette for å dyrke videre med en bærekraftig og konkurransedyktig arena. At arenaen må være konkurransedyktig er viktig å påpeke, fordi det blant annet er budsjettet for arenaen som skal behandles. Det som bygges må imøtekomme UEFA-kravene, med 8.000 tilskuerplasser og tilhørende moderne fasiliteter. For kommunens innbyggere bør den i tillegg planlegges for å bli en sosial og bærekraftig møteplass for alle i hverdagen. Alle vi som brenner for å få på plass den etterlengde arenaen bør absolutt si dette høyt før saken skal opp til behandling igjen.
  49 likes
 2. «Vi trenger all støtte vi kan få fra dere her no! Hver eneste en av dere, i hver eneste kamp utover høsten.» sa en tydelig engasjert Simen Wangberg til de gjenstående supporterene etter kampen i går. Det gnistret av øynene hans. To illsinte baller som søkte etter svar oppover et glissent ståfelt. Han har helt rett, og det skal ikke være nødvendig å si det engang. Selv om mange av oss kanskje kjenner på en følelse av resignasjon, så må vi ikke gi opp. Som ultra-Stabæk er vi de siste som skal gi opp. Vi må jobbe med oss selv, stille opp og gi jernet fra tribunen. Vi må vise mentalitet og karakter, og satsa alt på at dette smitter over på spillere og trenere. Dette gjelder alle supportere; på ståfeltet og på Hovis. Vi har mentaliteten alle sammen, vi må bare grave den frem i oss selv. Begynn nå, så kan vi se hverandre i øynene etter sesongen og si at vi i hvert fall ga alt.
  46 likes
 3. Ble ikke banner, men…
  45 likes
 4. Litt forbitret over at vi mister seieren på slutten, men jeg må bare ta av meg alle hatter jeg noen gang har fått på hodet for den klacken som Peter og gjengen har samlet i Bergen i kveld. Helt fantastisk. Synging, hopping og flagging over hele linja. Det må være det beste vi har hatt i Bergen siden 2008 og kanskje noen sinne. Jeg håper mange som er bosatt i Bærum, Stavanger, Trondheim og alle andre steder vi spiller blir inspirert av dette. Rett og slett 10/10!
  44 likes
 5. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/gladbeskjed-for-stabaek-ikke-brudd-for-haugen_sto8565231/story.shtml Ikke brudd, klar for kamp til helgen.
  44 likes
 6. Meling holdt nullen mot Messi, Neymar, Mbappe og di Maria i dag i 2-0 seier for Rennes
  42 likes
 7. Det er et par sitater som er lett å tenke på der vi er nå: Ask not what Stabæk can do for you – ask what you can do for Stabæk (JFK) You are either with us, or against us (Bush jr) Kanskje kan det snu seg nå. Nå som alle titter på. Og ser at bak den blå fasaden / er en klubb der alle jobber hardt / et sted der man må gi for å kunne få / det slik man vil ha det. (Jokke Grimstad m.fl.) Men det sitatet jeg vil trekke frem er standardsvaret jeg som trainee og ny i arbeidslivet fikk fra HR-direktøren i konsernet hver gang jeg kommenterte noe som ikke fungerte: "Hva kan DU gjøre med det?" Et svar som for meg bare står sterkere og sterkere. For hvis det skal komme noe godt ut av å snakke om problemer, så er det jo hvis vi får problemene til å forsvinne eller bli mindre. Og hva er MITT bidrag? Er det bare å klage og forvente at noen andre skal fikse det, eller er det noe JEG kan gjøre? Et innlegg her på forumet i dag kritiserte Kjønø fordi han trakk frem at de unge spillerne virker å ha dårlig selvtillit, og at han ikke hadde gjort noe med det. Fair enough, men la oss gå et par uker tilbake, til siste kamp på Nadderud. Selv var jeg på hovis, og en ting kan jeg si sikkert: Det var ikke mange der som var opptatt av å mane frem selvtillit! Det var derimot mange som var opptatt av å fortelle spillerne at de kunne legge opp og at de var en skam. Er det virkelig sånn at vi som supportere skal rive ned mest mulig, og forvente at trenerteamet bygger det opp igjen? Hva kan DU gjøre for at de unge spillerne skal tro på seg selv? Det er mange her som GJØR noe for å få oss ut av dritten vi er i. Hva med en tråd for å hylle de som gjør noe? Og en tråd der man skal få hylle seg selv for det man gjør? Det trenger ikke være store bidrag. Det kan være å dra med en nabo på kamp. Det kan være å ta seg sammen og dra på kamp selv, selv om det er mørkt og det regner. Det kan være hva som helst. Det kan kanskje bare være å slenge en "hold kjeft" til en som skriker dritt til de unge spillerne vi vil skal bygge selvtillit. Men la oss få frem selv de minste ting. For det kan vel ikke være sånn at det sitter hundrevis av aktive lesere på dette forumet som ikke gjør en dritt, mens vi ser at nedrykket kommer nærmere? Jeg vet jo med sikkerhet at noen som er ganske kritiske her inne, som gjør masse. Som skriker seg hese for å støtte gutta. Skryt av det! Vis at du bryr deg. Vis at det ikke er sånn at "det riktige" er å være superkritisk og å ha gitt opp. Alle mennesker er sånn at det føles litt mer komfortabelt om man vet at man ikke er alene om å mene noe. Vis at man ikke er alene om man tenker at slaget ikke er tapt og at det er verdt å fortsatt bruke energi på Stabæk. (Og nei, jeg tenker ikke på "jeg har gjort Moe/Tunholt/Bjarmann/Kjønø/Skytte oppmerksom på at de må gjøre noe" som noe man selv har gjort.)
  41 likes
 8. Bare et forslag, til nåværende stadion og kommende. Alle de spillerne som går gjennom akademiet og blir solgt utenlands, vil få navnet sitt på et sete på stadion. Høres nok kanskje litt flåsete ut, men kan fungere som en form for gulrot for de yngre spillerne, nedover i årsklassene. Da får en kanskje også en annen tilhørighet til stadion. Etterhvert vil forhåpentligvis flere si. «En dag, skal navnet mitt stå her!» Ser for meg at det kan bli en del spillere etterhvert, med årgangene som kommer. Og ser ikke helt at det finnes nok fotballbaner en kan kalle opp etter spillerne, på lik linje med Tobbebanen (Vet han er et litt unikt tilfelle…). Derfor navn på setene. Lav kostnad og potensiell stor verdi ved å motivere de yngre. Samt det kan være en snakkis på stadion. Typ «Hvor skal du sitte i dag?» «Sammen med Hanche» etc. Vil også fungere som en historieformidler, for nye generasjoner som kommer til. «…X, hvem er det?» «Ahh, han/ hun var tidenes norske salg i eliteserien. Han/ hun begynte her i Stabæk. Gjordet det superbra her over flere år, før han/ hun ble solgt til en av verdens største klubber og ble en superstjerne.»
  35 likes
 9. Et stk skryt og et stk oppfordring/forespørsel: I går ankom jeg stadion omtrent 17.45, og hørte Support dominere stadion lenge før jeg var nær nok til å se dem. Vil anslå at jeg var 250 meter unna ståfeltet da dere plutselig dro igang. Innså etterpå at hvalfansen var mye nærmere, men jeg hørte ingenting derfra. Synes også vi hadde bra med trøkk utover i kampen - f.eks. hadde vi sunget "elsker Stabæk..." kontinuerlig i over 3 minutter da Kirkevold gikk opp til 2-0. Dette var veldig bra, om man tar hensyn til bortebane og hvor lite fristende laget har fremstått den siste tida. Forespørselen er: kan Stabæk Support, gjennom e-post/SMS/whatever få ståfeltet (og gjerne Hovis også) til møte opp like tidlig til hjemmekampen mot Godset, slik at vi kan varme opp gutta mentalt før kampen? Det må være litt kampanjepreg på dette for å få det til, ellers blir det bare noen få som kommer og alt for lite trøkk, men alle skjønner vel at det er spesielt på onsdag, med coronagjenåpning og mulighet til å klatre vekk fra nedrykk (etter en deilig borteseier hvor vi holdt nullen for første gang på evigheter) og så videre. Dette er helt spesielt. La oss gjøre det enda mer spesielt og gjøre vårt for at gutta går ut i hundre og sjokkerer Godset fra start! Er dette noe som kan være aktuelt for styret å ta tak i? Klubben kan sikkert også dras med på dette?
  34 likes
 10. Når du bestiller Christian Keller på wish.com
  34 likes
 11. Hei! Fulgt forumet i mange år, men ikke vært aktiv poster. Jeg følger portugisisk fotball ganske tett og i følge portugisiske medier har Tomás Podstawski signert med Stabæk ut året. Tidligere stortalent i Porto med en drøss av u-landskamper for Portugal, men som senere falt ut av radaren da han reiste til polsk fotball. Defensiv midtbanespiller som også kan spille i forsvar. https://maisfutebol.iol.pt/mercado/internacional/tomas-podstawski-vai-jogar-na-noruega https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tomás_Podstawski
  34 likes
 12. Akkurat nå er det vel revnende likegyldig om kontrakten er på 10 år eller 10 minutter dersom det bidrar til at vi berger plassen...?
  32 likes
 13. Lassen og Thomas Vold fra -02 årgangen har IDag signert proffkontrakt. I den times lange sendingen til eurosport med Bjarmann, ble vel de ansett som spillere en håper kunne bli kontinuitetsbærere! Det er evt store sko å fylle! Uansett, gledelig at det gror godt, Gratulerer begge to.
  31 likes
 14. Lenge siden jeg har gledet meg så mye til en hjemmekamp som nå. Høst, regn, gress, flomlys. Alt ligger til rette for en bra kveld.
  29 likes
 15. Holdt nullen i 2 kamper på rad. Må føles godt for de gutta bakerst på banen!
  28 likes
 16. JEG ER SÅ JÆVLIG STOLT! Vi holder det gående hele matchen, full trøkk selv etter branns scoring. Usikker på Godset away 2016 eller idag er tidenes prestasjon på en tribune fra oss. Tusen takk til alle som var med!!
  26 likes
 17. Skal visstnok være med til Bergen!
  26 likes
 18. Nå må folk roe seg ned her. Det var ikke i denne kampen vi skulle redde plassen. Vi spiller en brukbar førsteomgang, ligger lavt og venter på kontringer. Noe annet hadde vært tilnærmet selvmord. I annen omgang blir det svakere, og vi slipper inn noen mål. Vi spiller mot seriens beste lag og regjerende seriemester, mens vi har stort sett svakt hele sesongen. Det var ikke krise å tape denne, det var helt som forventet.
  26 likes
 19. Jeg mener at Kjønø er rett mann. Grunnen til det er mange. Hovedtreneren vår har ikke fått muligheten til å stable sin foretrukne startellever. Gutta har vært rammet av covid-19, men det virker som at samtlige her inne har glemt det. Vi har også vært ekstremt skadeplaget. STB er klubben i hele ES som har hatt flest smittet av covid-19, og vi hadde i tillegg ingen optimal sesongoppkjøring. JJ måtte si farvel, og det var på sin plass. Det virket som at han var drittlei i følge intervjuene etter hver eneste kamp. Det hjelper åpenbart ikke at Kjønø sier at vi er ræva kamp etter kamp i intervjuene etter kampene våre. Det som hjelper er at han er ærlig. Vi er ikke gode nok per dags dato. Det er bra at vi har en trener som ser det selv. Jeg vet at Kjønø er jævlig lei av å tape kamper. Problemet er at det ikke virker som spillerne i klubben vår faktisk bryr seg. Det er der problemet ligger. Hvis jeg må tenke fort så er det kun Jeppe Moe jeg kommer på som er Blaa i mitt hode. Hvor har det blitt av gutta vi har oppfostret i akademiet vårt?? Hva har skjedd her?? Tobbe, Hugo, Nusa, Ola, Emil, Hanche og you name it. Har det bare plutselig stoppet opp? Jeg vil heller rykke ned med Kjønø, spille OBOS i 2022 enn å sikre plassen med f.eks Tom Nordlie. Vi er annerledesklubben. Det var drit kjedelig å ha Henning Berg som trener. Ingen utvikling i laget. Det ser vanskelig ut å redde plassen. Likevel kun 1 poeng opp til kvalikplassen med én kamp mindre spilt. Det er ikke over før det er over. Vi må stå bak gutta selv om det ikke går så veldig bra på banen. Gutta trenger støtten vår. Vi har klart det før, så hvorfor kan vi ikke klare det igjen? Vi har en god nok tropp til å sikre plassen. Det er en av tidenes prestasjoner om Stabæk spiller ES i 2022. Jeg tror fortsatt at vi kommer til å sikre plassen. Grunnen til det er vår unge trener, Eirik Kjønø. Norges største trenertalent.
  26 likes
 20. Er det ekte mennesker bak disse kranglene på forumet, eller er det bot'er med oppdrag om å utslette klubben vår?
  26 likes
 21. Dette var et steg opp i innholdskvalitet fra medieavdelingen! Herlig 🙂
  25 likes
 22. JEG kan dra på stadion og STØTTE laget. Vi kan ikke klage på dårlig innsats fra gutta om vi viser like dårlig innsats på tribunen. La oss ikke bli som Brann som piper når det går dårlig, eller som Fredrikstad, som forlater kampen 10 min før slutt når de ligger under. Tenkt så deilig det blir når vi får en seier igjen. DET vil ikke jeg gå glipp av. Sees på Nadderud på onsdag!
  25 likes
 23. I dag gjorde i hvert fall Pedersen en god jobb etter han kom inn, vant vel nesten alt av dueller
  24 likes
 24. Selv starter jeg med kudos til @Daigo nr 10. Vi har igjen en turtråd, selv om vi sliter sportslig. Takk for innsatsen!
  24 likes
 25. Det nærmer seg en livsviktig kamp. Brann borte. 17:00. Bergenserne kan mobilisere så mye de vil, men det hindrer ikke oss i å ha tro på 3 poeng. Drømmen er å stilne Brann stadion. Det er en drøm som er realistisk. Hvis alt klaffer så kommer vi til å ha nærmere 200 Blaa på bortefeltet. Ryktene sier at det allerede er solgt 150++ på feltet vårt. SS skal i hvert fall synge i 2x45. Oliver Valaker Edvardsen er mest sannsynlig endelig tilbake fra skade. Gleder meg til å se han score og ta salto foran hjemmepublikumet. Alt er mulig. Vi må vinne. Kom igjen gutta!
  23 likes
 26. Er det NM i å være negativ før HVER kamp for deg? Støtt gutta da
  23 likes
 27. Ny utstyrsavtale signer for fem år med Unisport og Nike. https://www.stabak.no/nyheter/tidenes-utstyrsavtale-for-stabaek-fotball
  23 likes
 28. Ingen sjans i havet at Wangberg ikke er dagens Stabækspiller.
  23 likes
 29. Tilbake til feltet, endelig! La oss skape fest på tribunen, uavhengig av hva som skjer på banen. Vi kan igjen stå tett-i-tett på tribunen og oppleve oppturer og nedturer sammen. Vi kan igjen være Stabæk Support slik Stabæk Support skal være! Sammen med klubben så spanderer vi billetter på ståfeltet til alle medlemmer, og du kan til og med få ta med en stående, syngende venn! Billettlink kommer på mail til alle medlemmer om litt. Kampstart på onsdag er kl. 19:00, la oss dra litt tidlig fra jobb og rekke en time eller to med oppladning på Blaa før kamp. Så stikker vi bort på stadion litt tidlig, så vi kan starte festen allerede under oppvarmingen. Hvem er med?
  23 likes
 30. Leder nå 2-1. Mål av Nouri. Torgersen klart BB Slutt.
  23 likes
 31. Dette er tråden jeg har ventet på, og lurt litt på hvordan jeg selv skal formulere. Jeg har gått lei av stemningen på Hovis, og hver gang drar jeg hjem med en følelse av at hit trenger jeg ikke dra mer. Men, jeg er selvsagt tilbake til neste hjemmekamp. Etter forrige hjemmekamp, da vi inntok sisteplassen på tabellen, dro jeg hjem og skrev et utkast til ett eller annet. Og jeg klipper derfra nå. Beklager på forhånd for overdreven bruk av komma. Kan vi ikke sammen, nå!, bestemme oss for at vi, i alle fall skal snu det. At vi skal juble for de som prøver heller enn å stønne av at forsøket mislykkes. Kan vi ikke stille oss bak gutta heller enn å stå over dem med pisk og kjeft. Idrettsutøvere formulerer det ulikt, men "Pølsa" sier feks. "smil genererer fokus" og forskning peker på at man kan få 1-2 % bedre utholdenhet av å smile under aktivitet. Vi kan bidra til å fjerne det smilet, dersom vi stønner og kjefter hele tiden. Eller vi kan opprettholde en følelse av at det tross alt er fotball, viktig nok, men tross alt lek og moro. Under korona har det vært spilt fotball for tomme tribuner, som har gitt muligheten for en rekke studier av effekten publikum har på prestasjon. Det er særlig to studier jeg vil trekke frem: 1. Hjemmebanefordelen falt med nesten 10 prosentpoeng. Hjemmelag vant altså signifikant sjeldnere i perioden uten publikum. Dette er i tråd med antakelser fra før korona også, og viser at et hjemmepublikum kan ha en stor positiv effekt på prestasjonen til laget. 2. For enkelte spillere ble prestasjonen bedre: Studien viser hvordan mørkhudede spillere presterte bedre med tomme tribuner. Og det er selvsagt en lang vei fra rasisme til de utropene og stemningen på Nadderud. Rasisme er mange hakk mer alvorlig og vi ikke skal tolerere. Men, det bør likevel være mulig å trekke en parallell og peke på at fravær av negativ påvirkning har en positiv effekt. Før dette blir en ren akademisk diskusjon, så vil jeg konkludere med mine håp og ønsker. Jeg tror rett og slett det er på tide å trekke frem den gode gamle klisjeen: "Elsk meg mest, når jeg fortjener det minst." Både fordi det er nå vi trenger det, og fordi det rett og slett kan ha en direkte effekt på det som skjer på banen. Og nå trenger klubben vår og spillerne våre litt kjærlighet. Så la oss møte opp neste onsdag, med en innstilling om stå bak gutta. Juble for de som prøver, gjøre det lettere å ta det ekstra løpet og fyre opp så det gis det lille ekstra i neste duell. Det verste som skjer, er at vi rykker ned med god stemning på tribunen.
  23 likes
 32. Det man kan si om Tomás er at han fortsatt har et godt navn i Portugal. De største sportsavisene der nede har alle skrevet notiser om overgangen til Stabæk i dag. Han var ønsket av portugisiske klubber også, men valgte å holde seg ute i Europa. Det skinner vel litt igjennom at dette er en mulighet for han å holde seg varm mens han søker etter en større overgang i januar. Kvalitetsmessig bør han være mer enn god nok for eliteserien. Dette var jo en spiller som det var litt diskusjon rundt om skulle kalles opp til det polske landslaget på et tidspunkt også, selv om det er noen år siden. Forhåpentligvis er det en vinn vinn situasjon for alle, om enn kortsiktig.
  23 likes
 33. - Storseier - Smultring - Både Pål, Fredrik og Jeppe åpner målkontoen for oss i EL - Solide defensivt - Gruser hjemmelagets supportere i trøkk - Tomas debuterer og gjør en god figur - Flere spillere på vei tilbake fra sykdom/skade Hva mer kan man be om på en og samme kveld?
  22 likes
 34. Hvorfor er det ingen av gutta som reagerer når Ottesen får to strake armer i ryggen, og suser inn i reklameskiltene foran bortefansen mot slutten av andre omgang? Greit nok at vi ikke er særlig gode for tiden, men vi kan da for faen stå opp for hverandre og ikke la oss bli pissa enda mer på når vi allerede ligger under 5-1?
  22 likes
 35. Alle som jobber med Stabæk - ansatte eller spillere vil ha best mulige resultater. De går ikke på jobben for å gjøre det verst mulig for oss supportere. Tvert om ! Vi har ikke lov til å plage dem på noen måte, men vi har lov til å være uenige med de valg som er gjort i alle ledd i klubben. Spesielt synes jeg trenerbyttet var uforståelig, ikke bare sparkingen av JJ, men hvorfor ikke Kjønø bare fikk et vikariat inntil videre og vi kunne sett hvordan dette gikk. Forumet er et bra sted å blåse ut og det leses av alle i klubben. Jeg håper på bedre tider, men ser ikke akkurat nå hvordan vi skal heve oss. Jeg kommer til å følge klubben så lenge jeg lever og gir aldri opp !
  22 likes
 36. Klarer du 3 innlegg etter hverandre uten å nevne hvor rævva du syns Skytte er?
  22 likes
 37. Metz på Fisketorget er booket for Stabækfans på søndag. Har ordnet 20% rabatt på pils (79 kr) og vi får lov til å spille av stb-låter der. Ryktes en haug med studenter som stiller
  21 likes
 38. Vi møtte Bodø/Glimt. Ja, de er gode, men de er ikke Real Madrid. Så sinnsykt passiv og destruktiv inngang til kampen. Og så skjønner jeg ikke hvorfor det skal være en motsetning mellom å forsvare seg godt og å ha et konstruktivt og positivt spill når man selv har ballen? Jeg tror ingen forventer at vi spiller tiki-taka, men det må kunne forventes at Stabæk i det minste har et mønster som er gjenkjennbart og som kan gi oss målsjanser. Den defensive inngangen til kampen gjør jo åpenbart noe med hodene til spillerne også. Man blir defensiv og forknytt. Og ikke minst - hva skal de gjøre dersom motstanderen scorer først? Dette er ikke Stabæk verdig.
  21 likes
 39. Jeg synes Sandberg har spilt seg opp den siste tiden. Ja, han hadde noen litt uheldige involveringer i går, men jeg synes totalt sett han var god. Han skal ikke ut i situasjonen hvor Wangberg må redde på strek, men samtidig er dette noe av de situasjonene man må "godta" med en offensiv keeper. Godset hadde flere gjennomspill som kunne blitt store sjanser om han ikke var offensiv og kom langt ut for å avverge disse. Fort gjort å glemme disse involveringene da det ikke blir spesielt spektakulære redninger av det, men de er like fullt ekstremt viktige og hindrer potensielt alene med keeper for motstanderen.
  21 likes
 40. Tusen takk for denne tråden! Liten avsporing til å hedre enkeltpersoner så ønsker jeg faktisk å hedre Stabæk som klubb fra mitt personlige ståsted. Det jeg har elsket med å være fan av Stabæk, er at jeg er overlykkelig for hvert eneste poeng vi får. Jeg vokste opp med Rosenborg hjemme i stua, og husker jeg var forbanna om de ikke ledet serien samme når det var i sesongen, og alt annet enn tosifret seier var døden. Og det kokte over om de ikke kom videre fra gruppespillet i Champions League. Så møtte jeg Stabæk (takket være Jan Peder Jalland) og fikk en helt annen opplevelse av å være en supporter. Fra "primadonnaer" i Rosenborg, og umulige forventninger jeg satte til klubben, har jeg fått glede av "de små tingene" som faktisk gir mye mer glede i hverdagen, enn å koke over at det ikke ble 13 strake 1. plasser. Jeg skulle i møte med Jan Peder Jalland (daværende G19-trener) pluss en til, og på vei til møtet passerer jeg Stabæks A-lag som var på vei til treningsfeltet (februar 2009). Der sa de fleste hei til meg, uten at jeg hadde sagt noe, og husker jeg var veldig positivt overrasket! Og disse hadde nettopp tatt gull, og likevel var det ikke primadonnaer. Bare den lille gesten med å si hei, til en de ikke ante hvem var, gjorde at jeg allerede hadde stor respekt for klubben, før jeg egentlig hadde begynt. Jeg tror mye av gleden min til klubben handler om alt rundt. Alle opplevelsene, alle man har blitt kjent med. Utrolig mange fantastisk hyggelige folk i supportergjengen, og mange jeg har gode minner med i styre og stell da jeg var i klubben, og ikke minst Lars Jarle Mæhlum. Takket være han fikk jeg i det minste sett én Stabæk-kamp i år. Og til tross for tap var det godt å kjenne på stemningen, gleden ved scoringer (svima nesten av hver gang – true story, bare spør StabækLars), kjenne på stemningen, bli litt brisen på Blaa, før og etter kampen, og ikke minst hyggelig folk å le med etter kampen, slik at tapet ble vasket vekk og troen på bedre tider kom tilbake igjen. Det som imponerer meg er de supporterne som uansett, sesong etter sesong, kommer og bidrar til stemning i positiv retning for spillerne. Positiv støtte på kampdag er alfa omega.
  20 likes
 41. Skjerp dere folkens! Vi har vel ALDRI spilt en kamp i Bergen uten å slippe inn mål! Vi møter ett Brann i god flyt, ta en titt på Horneland tabellen! De ryddet bort spillere etter ett Nachspill, (som vi også burde gjort) og har snudd trenden! At vi ligger bakpå og skaper lite, det er helt naturlig når vi ligger der vi ligger! Vi trenger alle poeng vi kan få, om det er 1 eller 3! Og IDag viste spillerne innsats og bedre defensiv organisering enn vi har sett i hele år! Men det eneste som skrives her inne er med negativt fortegn, nå er det kroken på Døra, nå er det sikkert at vi rykker ned, at Kjønø må tilbake som assistent etc! Stå sammen og STØTT opp om laget og klubben, om vi ikke tror, hvordan forventer dere at spillerne skal tro? Det er langt ifra over! Brann har tøft program fremover, Tromsø er i fritt fall! Samme med S08.
  19 likes
 42. Vet ikke om dette er riktig tråd, men tenkte denne passet sånn høvelig. Har laget to nye Stabekk stickers, har 500stk av hvert motiv. Bare å ta kontakt ved interesse
  19 likes
 43. Kampen tapes jo 100% fortjent, Har sett kampen på etterskudd her: Hva er greia med Saggi? Det er jo helt tydelig at lista ligger ulikt for serieleder og bunnlag. Ser/Skjønner han ikke det selv?
  19 likes
 44. Fantastisk å se innsats og vilje over 2 kamper. Ser ut som vi begynner å få grep på det defensive og at troen er på vei tilbake! Vi må terpe offensivt og Sandberg må slutte å gi oss 3 hjerteinfarkt hver kamp.
  19 likes
 45. Må bare få takke dere av hele mitt blaa hjerte for at dere stiller opp i Sandefjord i kveld og mobiliserer enda en gang. Håper inderlig dere får tre poeng - eller i hvert fal ett - med dere hjem og får se et lag med hjertet utapå drakta. Uansett hvordan det går i kveld, må vi i hvert fall skape Max energi, oppmøte og glede til seriekampen på mot Godset på Nadderud der vi kan slippe inn alle som vil. Så blir spørsmålet HVORDAN det skal bli mange nok som vil, til at vi kan oppleve blått trøkk, humor og spilleglede. Ber til gud om et lite signal som sier at det finnes en vei ut av mørket. I mellomtiden, takk nok en gang. Dere er fantastiske.
  19 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...