Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 10/28/2022 in all areas

 1. Takk til tifogjengen for en flott markering i siste kamp! Deilig med så fullt felt også, klapp på skulderen til alle som var der!
  68 likes
 2. Belsvik var en fornøyelse for meg da jeg tuslet inn på treningsfeltet igjen i mars for å bidra litt. Med én gang bort for å si hei med et stort smil og godt humør. Siden jeg ikke kjente alle spillerne godt, så var han raskt frampå med å gjøre meg kjent med alle, og ikke minst å skryte av spillerne – snakke de opp, og han hadde mye positivt å fortelle. Hvis jeg trengte noen statistikk fra treningen som kunne være fint å få med i intervju eller lignende, så var Belsvik mannen å spørre. På feltet hadde han alltid noen gode råd og kom med positiv motivasjon om noen hang litt med hodet på feltet, og var full av støtte samme hva det gjaldt, og inntrykket mitt var at han var på godfot med alle på feltet og spredde positivitet. Han var absolutt tydelig, til tross for å jobbe med å snakke spillerne opp. Jeg skulle gjøre et opptak med Veum etter en skytetrening, hvor han selv ikke skrøt så stort av prestasjonen mens han lå utslitt på banen, men Belsvik kom bortom og gjorde det veldig klart at Veum hadde slått hele laget i øvelsen – og det måtte jeg få med! Da jeg skulle lage artikkelen om Gromstad var Belsvik utrolig god å ha, og det var en sterk opplevelse å sette sammen artikkelen med minneordene som kom, men Petter var der med hele seg, og vi fikk ut artikkelen til tross for alle følelsene som kom fram. Jeg tror noen av oss fikk en slags – opplevelse fylt av sterke minner, men ikke bare vondt – og uten Belsvik med i den oppgaven er jeg usikker på hva resultatet ville vært i dag. I fotball er ansettelsen sjelden langvarig, og jeg vet at utskifting ikke er unormalt – men jeg kommer til å savne Belsvik uansett.
  60 likes
 3. Han tok laget i 2012 da ingen andre ville røre oss. Den sesongen var det ikke så mye han kunne gjøre for å redde skuta. Men han var der da det snudde i Follo og han ledet et heller løent fotballag opp i eliten igjen - det berømmelige bananskallet. Men der lå det nok også et godt stykke arbeid bak. Belsvik er og vil alltid (uansett) være et betrydningsfult navn i Stabæks historie.
  46 likes
 4. Seansen i dag ble rørende for meg. Tenkte tilbake på alle øyeblikkene jeg har hatt med Stabæk igjennom et par/tre årtier, og de følelsene det har gitt meg underveis, som Ingo har forsterket med sine ord og positive betraktninger. Så mange ganger jeg har gått med bøyd nakke, for så å heve hodet etter å ha lest/hørt på Ingo. Eller de gangene hvor jeg allerede har vært euforisk, og så har Ingo fått meg til å føle enda sterkere på gleden. Evig takknemmelig. Takk, @ingo!
  37 likes
 5. Årets beste Tifo uavhengig av ES eller OBOS
  35 likes
 6. Han har jo vært del av det sportslige som ikke har lyktes, det kan det ikke være tvil om. Samtidig har han også alltid vært en fabelaktig ambassadør for klubben og et positivt og smilende ansikt utad. Når man kommer innom en Stabæktrening er Petter en som alltid hilser og slår av en prat. Så er jeg enig i at det alene ikke kvalifiserer til å være assistenttrener i klubben, men jeg synes likefullt det er veldig trist at han blir borte. Han er en av få gjenværende kulturbærere. Jeg håper man kan finne en annen rolle til ham.
  31 likes
 7. Utrolig trist. Bels er en av de største legendene vi har.
  31 likes
 8. Velkommen tilbake 🤝
  29 likes
 9. All ære først til Ingo selvfølgelig, men så til klubbens ledelse som klarte å snu seg rundt å lage denne fantastiske feiringen. Klump i halsen, tåre i øyekroken og varme klappende hender har fått en ny mening.
  27 likes
 10. Gratulerer med proffkontrakt💙 https://www.stabak.no/nyheter/fillip-jenssen-riise-signerte-proffkontrakt
  25 likes
 11. Ingo-tribunen på Nye Nadderud?
  24 likes
 12. Selv høyere makter følte for å lage den perfekt rammen for fyrverkeriet med BLÅ himmel og solnedgang. IMG_3936.MOV
  24 likes
 13. Kontrakten tildeles Backe. Kult at den gikk til en av våre hovedsponsorer!
  24 likes
 14. Haugen er klar ifølge TV2!
  22 likes
 15. Ingo på Sportsrevyen. Must see! https://tv.nrk.no/se?v=MSPO10642222&autoplay=false
  22 likes
 16. 22 likes
 17. Deilig å se Ingo motta kassa i dag!
  22 likes
 18. Hvor kjipt er det ikke å ryke i semi på en åpenbar hands?
  21 likes
 19. 2-3 spillere inn før nyttår😃 Bjarmann og Finstad reiser også til Afrika på mandag for og finne gift nr 2😃
  21 likes
 20. Bloggdekning: https://onthebreak.net/2022/10/27/1-stabaek-er-tilbake/ I utgangspunktet FM-blogging og nerding, men dette er tydeligvis en fyr fra New Zealand som har blitt Stabæk-frelst via FM og har kost seg med ‘på innsiden’ på YouTube og serieinnspurten… Kanskje morsom lesning for noen nå utenfor sesong 😉
  21 likes
 21. Hvis jeg noen gang trenger å føle at jeg lever, så tenker jeg på at vi sendte bort Hugo og fikk Skytte + vekslepenger igjen. Vanskelig å føle annet en sinne. Joda, han ville nok vært borte nå uansett, men en verre handel har vi vel sjelden vært borti.
  21 likes
 22. Like tonedøvt og virkelighetsfjernt som alltid fra klubbledelsen. De skal få si seg "veldig fornøyde" når de har presentert et troverdig, konkret svar på hvordan klubben skal ta tak i hvert enkelt punkt som ble nevnt i det åpne brevet fra supporterne og vi ser reelle forbedringer i praksis. Å late som at man fikk "noe kritikk" bare fordi laget rykket ned og at alt er fryd og gammen igjen bare fordi det blir spill i Eliteserien neste sesong er bare mer av det samme, gamle.
  21 likes
 23. For ikke å snakke om alle Blaa ingeniører og arkitekter som er med Backe
  21 likes
 24. Kom å støtt oss juniorgutta i nasjonal liga finale søndag (13:00) i LSK hallen mot Molde.
  20 likes
 25. Er må vi vel få til shipping av drakt og evt SS-effekter?
  19 likes
 26. Burde det ikke være en seriøs diskusjon om at Belsvik bør inn i Hall of fame? Jeg synes han skal inn!
  18 likes
 27. Interessant utspill her. Noe til ettertanke Han er forsiktig med å kritisere klubben. – Men på meg virker det som om klubben har en mindre tydelig retning nå. Vi – jeg sier fortsatt vi – skal være en klubb som satser på å få unge spillere opp via akademiet, men om vi gjør det, vil jeg sette et stort spørsmålstegn ved. Jeg er usikker på hvor klar den røde tråden er i klubben
  18 likes
 28. Da slapp vi KBK neste sesong. Samme om det blir KIL eller SF de bør vi uansett kunne legge bak oss neste år.
  18 likes
 29. Snipp, snapp - fuck off OBOS liga!
  18 likes
 30. Hmm ja litt bedre. Ludvig var jo faktisk han som fikset ting og sørget for seier i Flåklypa grand Prix....
  17 likes
 31. Gratulerer @Robinho
  17 likes
 32. For et lydnivå i dag! Ses til neste sesong!
  17 likes
 33. En tribune er absolutt på sin plass! Og om Agüero kan stå foran Etihad og Riise stå foran Color Line, da er det vel på sin plass med ei litta Ingo-byste utenfor nye Nadderud?
  17 likes
 34. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/her-hylles-mr.-stabaek-en-mann-som-har-gjort-eventyret-mulig_vid1770395/video.shtml
  17 likes
 35. 17 likes
 36. Jeg kommer fra Rykkinn. Kan ikke love at det har vært 100% riktig opplæring av bruket av det norske språket der 🤝
  16 likes
 37. Skulle vi hørt på deg hadde vi beholdt Kjønø og kysset opprykket farvel!
  16 likes
 38. Eller ikke Sikkert lurt å rope noe de fleste er enige i.
  15 likes
 39. Nei, for oss som ikke er på treningene til Vålerenga, Aalesund, Brann og så videre har vi ikke god kjennskap til assistenttrenerne deres. Lurer selvsagt på hvorfor det er din største frykt. Et Twitter-søk resulterte stort sett i positive kommentarer.
  15 likes
 40. Kom å støtt oss juniorgutta i nasjonal liga finale søndag (13:00) i lsk hallen! Stabæk-Molde.
  14 likes
 41. Som dere så i nyhetsbrevet (jeg regner med at alle leser) så har vi blitt invitert på kamp på torsdag, der opprykksgutta skal hylles og vi skal ha det gøy sammen på tribunen igjen! https://mailchi.mp/46ba1e894bb3/frisk-inviterer-stabaek?e=228a30449a Medlemskortet viser du i porten. Du finner ditt på medlem.stabaek.no
  13 likes
 42. En ting som kan tas med fra Kjønø-tida er at hjemmeserien 0-0 mot Sogndal, 0-1 mot Sandnes Ulf, 1-1 mot Grorud og 0-0 mot Fredrikstad jaget tilskuere vekk fra stadion raskere enn om regjeringa hadde innført gratis strøm til hytter i Norge. Alle de fire matchene var dritt å se på.
  13 likes
 43. VAR er kommet for å bli så bare å akseptere på samme nivå som fargefjernsyn, klappskøyter og v-stil.
  12 likes
 44. Wulcan er journalist i GT/Expressen og følger IFK tett.
  12 likes
 45. Burde vært innlemmet allerede i 2012, etter å ha påtatt seg den i utgangspunktet umulige oppgaven det var å få 11 mann på banen i 30 seriekamper det året.
  12 likes
 46. Lukket stadion ja takk
  12 likes
 47. Gratulerer med uttak til u-20 landslaget.
  12 likes
 48. Det er alltid surt å tape en finale, det er alltid kjipt med en tapsrekke vi har hatt i det forhatte sluttspillet. Men faen heller. I 2020 spilte vi 1. div, nå ble det cupfinale og topp 4 bak tre lag i en egen klasse! Gå inn i vintersesongen med hver eneste hode hevet, jenter. Gi det noen år med stein- og stadionbygging, så skal både gull og kongepokal hjem til Nadderud.
  12 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...